Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Nihayet Temel Atılıyor
Alt 26.05.2013, 17:18   #111
Mete209
Yiğido

Mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

184 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 520 Mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Nihayet Temel Atılıyor

Kemal, ben de o söze çok ümit bağlamıştım taa düne kadar, fakat hayal kırıklığına uğradım.

Tavarih bey, genelde öyle oluyor. Tam manasıyla 25.000 olmayacak herhalde.

Bu stadın iç yapısıyla ilgili herhangi bir görsel yok mu arkadaşlar?
Mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Mete209'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.05.2013, 23:12   #112
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Önce şunu söyleyeyim bizim kapasite meselesi ancak seçimden önce kesinleşir..Bunu inşallah hepimiz yaşayarak göreceğiz..2.olarak Tavarih e katılıyorum artık bu saatten sonra kapasite konusunu bırakıp stat ismi,stadın ne zaman biteceği,stat projesinin ayrıntıları gibi meselelere kafa yormamız gerekiyor...3. olarak eğer kapasite 25.000 deseler bile koltuk sayısı kesinlikle 25.000 olmayacak;çünkü internette stat projeleri çizen bir kaç mimarın röportajını okudum(içlerinde bizim stadı çizen Bahadır Kul da var);hepsinin ortak söylediği:Statlardaki loca sayısı,kapı sayısının değişmesi,tribünlerin farklılığı gibi nedenlerden dolayı kapasiteler kesinlikle farklı oluyor diyorlar;ayrıca örnek de veriyorlar ;kapasite 25.000 olsa da koltuk sayısı projeye bağlı olarak 26500 ile 28.000 arasında olabildiğini kapasite 33.000 de olsa koltuk kapasitesi 34500 ile 36.000 arasında değiştiğini açıkca söylüyorlar..Bunun canlı örneğini de ben Eskişehir ,G.antep,Samsun,konya stalarında görebiliyoruz....Bu statlardan Samsun Stadı 33.000 olmasına rağmen projesinde koltuk sayısı 35.500 civarında çıkmış;33.000 kişilik G.Antep stadının da koltuk sayısının da internette 36.000 olduğu haberini ve proje resimlerini gördüm..Bizim statta eğer 25.000 kişilik ise ben 27500-28.000 kişilik koltuk sayısı bulunacağını düşünüyorum..Yakında tribün inşaatı yükseldikçe basamak sayısına bakarak bu stadın kaç kişilik olduğunu bir çoğumuz rahatlıkla tahmin edeceğiz...Çünkü bizim tribünde Mersin gibi,Kadir Has,Malatya Stadı gibi çift katlı;Görsellerde bu statlarda kaç tane basamak olduğu açıkca görünüyor;bizim tribünün basamak sayısını sayarak gerçeğe yakın bir tahminde bulunacağımızı açıkca söylüyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.05.2013, 07:56   #113
kkemal58
Yiğido

kkemal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 383 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 kkemal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Önce şunu söyleyeyim bizim kapasite meselesi ancak seçimden önce kesinleşir..Bunu inşallah hepimiz yaşayarak göreceğiz..2.olarak Tavarih e katılıyorum artık bu saatten sonra kapasite konusunu bırakıp stat ismi,stadın ne zaman biteceği,stat projesinin ayrıntıları gibi meselelere kafa yormamız gerekiyor...3. olarak eğer kapasite 25.000 deseler bile koltuk sayısı kesinlikle 25.000 olmayacak;çünkü internette stat projeleri çizen bir kaç mimarın röportajını okudum(içlerinde bizim stadı çizen Bahadır Kul da var);hepsinin ortak söylediği:Statlardaki loca sayısı,kapı sayısının değişmesi,tribünlerin farklılığı gibi nedenlerden dolayı kapasiteler kesinlikle farklı oluyor diyorlar;ayrıca örnek de veriyorlar ;kapasite 25.000 olsa da koltuk sayısı projeye bağlı olarak 26500 ile 28.000 arasında olabildiğini kapasite 33.000 de olsa koltuk kapasitesi 34500 ile 36.000 arasında değiştiğini açıkca söylüyorlar..Bunun canlı örneğini de ben Eskişehir ,G.antep,Samsun,konya stalarında görebiliyoruz....Bu statlardan Samsun Stadı 33.000 olmasına rağmen projesinde koltuk sayısı 35.500 civarında çıkmış;33.000 kişilik G.Antep stadının da koltuk sayısının da internette 36.000 olduğu haberini ve proje resimlerini gördüm..Bizim statta eğer 25.000 kişilik ise ben 27500-28.000 kişilik koltuk sayısı bulunacağını düşünüyorum..Yakında tribün inşaatı yükseldikçe basamak sayısına bakarak bu stadın kaç kişilik olduğunu bir çoğumuz rahatlıkla tahmin edeceğiz...Çünkü bizim tribünde Mersin gibi,Kadir Has,Malatya Stadı gibi çift katlı;Görsellerde bu statlarda kaç tane basamak olduğu açıkca görünüyor;bizim tribünün basamak sayısını sayarak gerçeğe yakın bir tahminde bulunacağımızı açıkca söylüyorum...
Samsunun stadı 40.000 e de çıkar. Neden çünkü sayın bakanın kendi memleketi. Ama helal olsun vizyonları genişmiş. Benim takımım ikinci ligde seyirci çekirdek yer gibi görünür dememişler bizim başkan gibi. Bizim bakan da ismi gibi samsun stadına bakan olsun öyle de kalsın. Stadyumların ihtişamı kapasite ile oluyor. Yani aslolan iki katın tamamı aynı olması. Mesela mersin stadına bakarsan alt kat çok güzel ama ikinci kat ta sırf ikinci kat yapılmak içn yapılmış gibi duruyor. Bu da bence stadın ihtişamını götürüyor. eğer 33.000 kişilik olsaydı ikinci katta ilk kat gibi olacak ve işte o zaman gerçekten ihtişamlı bir görüntü ortaya çıkacaktı. Daha önce de dedim bizim yöneticilerle bu kadarı bile fazla. En azından elimizden bunlar da gitmesin ona bakalım.
Alt 29.05.2013, 08:32   #114
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1069 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Herşeye rağmen yeni ve modern bir stadımız olacak...Buda beni gerçekten çok heyecanlandırıyor...Dün inşaat alanına gidip uzun uzun seyrettim yapılan çalışmaları...Biteceği ve ilk maçı seyredeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum...Kapasite konusunda artık yapacak birşey yok...En azından artırılabilir şekilde tasarlanması için dua edecez...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.05.2013, 13:27   #115
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1106 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Herşeye rağmen yeni ve modern bir stadımız olacak...Buda beni gerçekten çok heyecanlandırıyor...Dün inşaat alanına gidip uzun uzun seyrettim yapılan çalışmaları...Biteceği ve ilk maçı seyredeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum...Kapasite konusunda artık yapacak birşey yok...En azından artırılabilir şekilde tasarlanması için dua edecez...
Güzel bir tespit.Arada bir facebook´tan Mersin olimpiyat stadyumunun insaat resimlerine bakiyorumda,tabiki eski ile yeni bir olmaz.Gayet güzel modern ve tertemiz bir stadyum olmus.Seyirci sayisinin 25000 olmasi sebebiyle icerdeki dizaynin aynisi bizede yapilacak demektir.
Bugün nasil eski araba ile yeni araba kiyaslanamaz ise stadyumda ayni.Acilip kapanan koltuklar bile dahi Mersin stadyumuna basli basina bir hava katmis.
Benim sahsi görüsüm stadyumumuzun bitmesi durumunda seyirci sayisinda büyük bir artis olacaktir ve üc büyüklerle yapilan maclarda seyirci disarida kalacaktir.Sonrada yönetim biz ne yaptik diyecektir.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
atılıyor, nihayet, temel