Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 23.02.2014, 18:58   #94
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
ahmet ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Başkan yönetim kurulunun başıdır..Yönetim ile başkan ayrı düşünülmez.. Yönetimi suçladığın zaman başkan ıda suçluyorsun demektir..
Kaldı kı başkanı elbette eleştirebiliriz.. yanlış yaptığında herkes gibi başkanda eleştirilebilir.. bunda hiç bir sakınca yok....Sende eleştirebilirsin bende eleştirebilirim her Sivasspor'lu da eleştirebilir...
Manuel Costa'nın 2.5 milyon euro bedelle geldiğini biliyorsun.. Carlos'un aldığı parayı biliyorsun.. bu paraları ödeyen başkan ve yönetime cimri demek haksızlık olur...
Carlos gece gündüz takımın yanında diyorsun..elbette yanında olcak..İşi bu... Sivasspor'a turist olarak gelmedi...
Teknik direktörü eleştirmek sövmek değildir..6 gol yedikten sonra teknik direktör eleştirilir... Eleştirilmelidir de...Eleştirmek sövmel değildir...
Senin 6 gol nedeniyle üzülmediğini iddaa edemem..hatta üzüntünü "ulan" gibi sözcükler kullanarak gösterdiğini zannediyorum...
Tek sorum Sivasspor'un 6 gol yemesine mi yoksa Carlos'un eleştirimesine mi fazla üzüldün??
Herşeyden, Carlos'tan yönetimden,başkandan önemli olan Sivasspor dur.. Sivasspor'un başarısıdır...
Her Sivasspor'lu bu hedef için çalışmalı...
Sivasspor'un Kadrosu bir cok altdaki takimlardan daha kisitli ama onlardan daha üsteyiz bunun icinde Roberto Carlos'a ve tesekkür etmemiz gerekir. Tabiki elestirebiliriz ona lafim yok. Yönetim i elestirmek Mecnun Baskani elestirmek anlamina gelmez. Roberto Carlos turistlik icin mi geldi ? Sorusuna , diger teknik adam yerli olmalarina ragmen hep takimin basinda degillerdi.

Hatta cogu kisi kumar olarak gördügü bu teknik direktör seciminde , binlerce kisi yanildi. Neyse birakalim bunlari , önümüzdeki maclara bakalim. Bende üzüldüm ama üzülmek yeterli degil , ben en cok neden Bursaspor , Eskisehirspor , Adanaspor gibi stadlarimizi dolduramiyoruz, yenilsekte yensekte nicin full destek verilmiyor diye en cok buna üzülüyorum... Maglubiyetden da fazla buna üzülüyorum.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...