Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı
Ben yönetim dedim , Mecnun Baskan demedim .
Fuat Capa olsaydi suan Erciyesspor'un oldugu yerde olurduk diyorum , sen konuyu nereye getiriyorsun.
Manuel Da Costa Sivasspor tarihinin en pahali transferi 2.5 milyon Euro ve iyikide bu paraya kiyildi.
Ayrica Roberto Carlos gece gündüz hep Sivasspor'un yaninda , adam elindeki mevcut Kadroyla takimi buralara kadar getirdi ama hemen söversiniz teknik direktörü.
Son olarak benim üzülüp üzülmedigimi bilemezssin. Cünkü yaninda degilsin suan !
|
Başkan yönetim kurulunun başıdır..Yönetim ile başkan ayrı düşünülmez.. Yönetimi suçladığın zaman başkan ıda suçluyorsun demektir..
Kaldı kı başkanı elbette eleştirebiliriz.. yanlış yaptığında herkes gibi başkanda eleştirilebilir.. bunda hiç bir sakınca yok....Sende eleştirebilirsin bende eleştirebilirim her Sivasspor'lu da eleştirebilir...
Manuel Costa'nın 2.5 milyon euro bedelle geldiğini biliyorsun.. Carlos'un aldığı parayı biliyorsun.. bu paraları ödeyen başkan ve yönetime cimri demek haksızlık olur...
Carlos gece gündüz takımın yanında diyorsun..elbette yanında olcak..İşi bu... Sivasspor'a turist olarak gelmedi...
Teknik direktörü eleştirmek sövmek değildir..6 gol yedikten sonra teknik direktör eleştirilir... Eleştirilmelidir de...Eleştirmek sövmel değildir...
Senin 6 gol nedeniyle üzülmediğini iddaa edemem..hatta üzüntünü "ulan" gibi sözcükler kullanarak gösterdiğini zannediyorum...
Tek sorum Sivasspor'un 6 gol yemesine mi yoksa Carlos'un eleştirimesine mi fazla üzüldün??
Herşeyden, Carlos'tan yönetimden,başkandan önemli olan Sivasspor dur.. Sivasspor'un başarısıdır...
Her Sivasspor'lu bu hedef için çalışmalı...