Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.03.2014, 09:59   #130
SAYGIN58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SAYGIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
teknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SUÇLU KİM?
1-Öncelikle benim.Takımıma yeterince destek vermediğim, coşkuyu yaşatamadığım için.
2-Sonra yönetim.İlk yarı sonucunu görüpte gevşediği için.Gerekli takviyeleri yapmayarak, takımı kısır döngüye dönderdiği için. Takım disdiplini oluşturmadığı ve scuot çalışması yapmadıığı için.Önceki yıllarada hep hocaların scuotı olduğundan sıkıntı yoktu. Şimdi hocanın yok.Yönetimin kurması lazımdı.Teknik ekiple uygun olarak.
3-Murat ERDOĞAN'dır.Çünkü bu takım yeter genç alacağız dedi ve oda yumuşattı bizi.
4-Futbolculardır.Çünkü bu kadar gevşemesi, çalışmaması, disiplin dışına çıkması açıklanabilir b.r durum değildir.
5-Sonuncu tabiki R.CARLOS. ARAŞTIRMA YAPMADIĞINDAN, OYUNCU SEYRETTİEMEDİĞİNDEN, BOYNU BÜKÜK YÖNETİME KUL OLDUĞUNDAN,KABURGASINA VERİP İNAT ETTİĞİNDEN, TRANSFER YAPMADAN OYUNCULARININ GİTMESİNE İZİN VERDİĞİNDEN, OYUNCULARINA KENDİ HIRSINI AKTARMADIĞINDAN VE EKİBİNİ YUMUŞATTIĞINDAN.
HASILI BU SAATTEN SONRA YAPILACAK ŞEY BİRLİKTE BU CENDEREN ÇIKMAK VE SEZON SONU GÜZEL YAPILANMA İLE DEVAM ETMEK.TABİKİ ROBERTO İLE.
aynen katılıyorum.avrupa hayal olduda İnşallah düşmeyiz.düşersekte çok büyük bir başarı olarak Tarihin tozlu sayfalarına borcu olmadan alt lige düşen takım olarak bir ilk olacağız heralde.
SAYGIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla