Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.03.2014, 09:08   #121
AtmaCa
Acemi Yiğido

AtmaCa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 AtmaCa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

hoca takımı sürmüş sahaya oturduğu yerden maç izliyor.
maç 4.0 olmuş son dakika değişikliklerine devam ediyor.
melih akşamları gitar çalıyor kulübede sakız çitletiyor keyfine bakıyor.
yönetim ara transferde aldığı güzel futbolcuların muhteşem futbollarını izleyip keyif alıyor.

Takımda teknik heyette yönetimde disiplin diye birşey kalmamış disiplinin olmadığı yerde başarı olmaz.

bence yönetim bu kötü gidişin faturasını yine bu fedakar taraftara kesip keyfine baksın.
Alt 17.03.2014, 09:10   #122
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 971 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen runter Cevap: Maçı Değerlendirelim

Yaşımız 40'ı geçmiş !

35 sezondur ligleri takip etmişiz !

Artık bir takım ne yapar ne yapamaz bilmişiz !

Bir hoca nedir ne değildir söylemişiz !

Ara transferlerin çok kötü olduğunu, R.Carlos'un 2.yarı sisteminin son derece yanlış olduğunu, yedeklere şans verilmediğini ve her şeyden önemlisi AATIF'ın forvet oynamaması gerektiğini, oynarsa hiç bir şekilde kazanamayacağımızı söylemişiz !

Her dediği çıkan birisi olmuşuz ! Ama yine de sözümüzü bu camiaya ve teknik kadroya iletmemişiz !

R.Carlos ! RIZA ÇALIMBAY'dan farkın kalmadı ! Kimse artık senin iyi bir hoca olduğunu düşünmüyor !

Ve işte yeni tespitim : "Bu takım bu kadro ve bu sistem ile KÜME DÜŞMEME Mücadelesi yapacaktır ! "
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Kokomo'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2014, 09:23   #123
58fast58
Acemi Yiğido

49 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 458 58fast58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu durumun başmimarı yönetim vede carlostur topçuların bence hatası yoktur çünki sen 3 lig topçusuyla süperligde bedavadan kupalara gitmek istersen yedirmezler hakan aslan kurtarıcımız ise eğer bize süper lig değil ptt 1ligde çok.carlos efendi ikinci yarı tavrını nedne koymadın yönetime aldırmadın topçu diğer suçluda sensin
58fast58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2014, 09:34   #124
Ahmet Ateş
Acemi Yiğido

101 Mesajına 213 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 Ahmet Ateş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hanemde puanlar olacağına kasamda param olsun diye paraya kıyıp iyi bir santrafor almadığınız için tebrikler yönetime...

Top kapma çalışması antrenmanı ile puan kapılacağını zannedip dar alanda kısa paslaşmalı üretkenlikten uzak bir oyun tarzını Barcelona gibi oynuyoruz diye yutturduğunuz, hatta bizi büyük takım olduğumuza inandırdığınız için tebrikler teknik kadroya...

İkinci yarı sonbahar yaprakları gibi dökülen bir takımdaki kötü güdüşe laubali hareketlerinizle gereksiz gördüğünüz kartlarınızla destek verdiğiniz için tebrikler oyunculara...

Tetikçi hakemleri bizim maçlara ittirerek takıma çelme takım iki seksen yerlerde süründürdüğünüz, üstüne bir de cezalar keserek keyfini sürdüğünüz için tebrikler federasyona...
Ahmet Ateş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ahmet Ateş'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.03.2014, 09:58   #125
58 Amsterdam 58
Tecrübeli Yiğido

243 Mesajına 473 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 58 Amsterdam 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Degerlendirecek bir sorum var, bizim oyuncular neden ayakta uyuyor ?

Ilk gol olabilir diyorum her takimin basina gelebilir ama gol den sonra Olcan tek basina bizim takim yikti sanki Arjen Robben gibi oynadi sol bacakli oyuncu cok basit sag'dan iceriye gelip ya gol atti ya da pas verdi.
Peki bizimkiler naaaaapti ? Ayakta uyuyorlar ve bakiyorlar.

Riza hoca'nin son yilinda cok cabuk ve cok basit goller yiyorduk ve bun donem de biraz o doneme benziyor malesef.

Insallah bu cabuk ve basit gol yemek hastaligini cabuk atlatiriz. Amiin
58 Amsterdam 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2014, 10:01   #126
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SUÇLU KİM?
1-Öncelikle benim.Takımıma yeterince destek vermediğim, coşkuyu yaşatamadığım için.
2-Sonra yönetim.İlk yarı sonucunu görüpte gevşediği için.Gerekli takviyeleri yapmayarak, takımı kısır döngüye dönderdiği için. Takım disdiplini oluşturmadığı ve scuot çalışması yapmadıığı için.Önceki yıllarada hep hocaların scuotı olduğundan sıkıntı yoktu. Şimdi hocanın yok.Yönetimin kurması lazımdı.Teknik ekiple uygun olarak.
3-Murat ERDOĞAN'dır.Çünkü bu takım yeter genç alacağız dedi ve oda yumuşattı bizi.
4-Futbolculardır.Çünkü bu kadar gevşemesi, çalışmaması, disiplin dışına çıkması açıklanabilir b.r durum değildir.
5-Sonuncu tabiki R.CARLOS. ARAŞTIRMA YAPMADIĞINDAN, OYUNCU SEYRETTİEMEDİĞİNDEN, BOYNU BÜKÜK YÖNETİME KUL OLDUĞUNDAN,KABURGASINA VERİP İNAT ETTİĞİNDEN, TRANSFER YAPMADAN OYUNCULARININ GİTMESİNE İZİN VERDİĞİNDEN, OYUNCULARINA KENDİ HIRSINI AKTARMADIĞINDAN VE EKİBİNİ YUMUŞATTIĞINDAN.
HASILI BU SAATTEN SONRA YAPILACAK ŞEY BİRLİKTE BU CENDEREN ÇIKMAK VE SEZON SONU GÜZEL YAPILANMA İLE DEVAM ETMEK.TABİKİ ROBERTO İLE.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2014, 10:05   #127
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
feneri yenerseniz böyle olur.
Feneri yendik diye üzülen taraftarlarımız kına yaksın artık yenemiyoruz
dünki maçta temiz yenilgi aldık taraftarda mükemmeldi.
fener-erciyes maçında gökhan gönül hakemi salladı hakemde sırtını sıvazladı. kadire yapılan haksızlığın takipçisi olacam. LİG TV. mi iptall ettirecem.
emre belözoğlu hakeme 3 metreden küfretti hakem güldü. Cicinho alkışladı kırmızı demekki bizde zaafiyet var.
bu haftada yenisekte takımın ilk sekizde kalacağından şüphem yok.
roberto carlosun reklamlarından ise guru duydum.
O pozisyonda Gökhan Gönüle kırmızı verecek hakem daha doğmadı,adama kokartını yedirirler.Ama bizim gariban Kadir,Cicinho hakemin paşa keyfi için atıldı.Da Costa 6 maç ceza aldı,Emre Belözoğlunun yapdıklarını yapsa ömür boyu futboldan men cezası alırdı.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
maalesef haklı çıkıyorum...
Alt 17.03.2014, 10:46   #128
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart maalesef haklı çıkıyorum...

B]kayseri maçının akabinde bu takımın içinin boş olduğunun, bu kafayla gidersek 2. yarı en fazla 5-6 maç kazanabileceğimizi forumlarda dile getirmiştim. maalesef haklı çıkıyorum. ben uzaklardan tv'den izleyerek analiz yaparken özellikle yönetim ve teknik heyet neden bu durumun farkına varamaz. murat Erdoğan'ın kulüpten ayrılması mutlaka açığa kavuşturulmalıdır. şurası bir gerçek yönetim (başkanı tenzih ediyorum) mutlaka değişmeli, futboldan anlayan insanlar gelmeli. ayrıca iki yüzlü mhk ve onun tetikçileri yine ince ince bizi doğradılar, net 2 penaltımızı vermediler... ayrıca alternatif olarak bekleyen oyuncular kesinlikle bu takıma yakışmıyor özellikle cihan Özkara ve pedro bir alt ligde dahi oynayamaz... korcan'ı bu duruma antrenörler düşürdü zira oynayabilecekken Mahmut'u oynattılar ve psikolojik olarak ta yıprandı... [/B]
Alt 17.03.2014, 10:58   #129
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1064 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

maçı değil takımı değerlendirdiğimizde özellikle de 2.yarıki takımı değerlendirdiğimizde acı gerçekler ortaya çıkıyor:

1-takımda tehlikeli derecede disiplinsizlik var
2-carlosun sistemi artık işlemiyor, yenik duruma düşünce ya da oyuncu değişikliklerinde ekstra bir plan yok
3-devre arası transferde aman borca girmeyelim diyerek transfer yapmayan yöneticiler bu tablonun baş mimarıdır, çok değil sadece 1 iyi forvet transferi olsa şu tablonun yarısı olmazdı...

4-takımda para konusunu sorun eden 3-4 oyuncu bütün takımın kimyasını bozdu..

5-başkanla özellikle taraftar grupları arasındaki soğukluk tüm takıma ve tribünlere de yansıdı..

bütün bunlara bakarak acil radikal kararlar lazım, kadro dışı olur ağır para cezası olur ya da başkanın bizzat olaya müdahale etmesi olur, hakem hatalarına karşı sert tepki olur, bi şekilde çözüm lazım...yoksa bazı andavalların dediği gibi yok feneri yenmişiz ondan böyle olmuş da falan filan geçin bunları, yalandığınız diğer takımların acısını Sivasspordan medet umarak çıkarmayın...

bir de dipnot: rıza zamanında kayseriden ve tsden fark yemiştik yine tsden içeride fark yedik ya bütün o ruhsuzlar ordusuna yazıklar olsun, utanmazlar diyorum..
Alt 17.03.2014, 10:59   #130
SAYGIN58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SAYGIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
teknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SUÇLU KİM?
1-Öncelikle benim.Takımıma yeterince destek vermediğim, coşkuyu yaşatamadığım için.
2-Sonra yönetim.İlk yarı sonucunu görüpte gevşediği için.Gerekli takviyeleri yapmayarak, takımı kısır döngüye dönderdiği için. Takım disdiplini oluşturmadığı ve scuot çalışması yapmadıığı için.Önceki yıllarada hep hocaların scuotı olduğundan sıkıntı yoktu. Şimdi hocanın yok.Yönetimin kurması lazımdı.Teknik ekiple uygun olarak.
3-Murat ERDOĞAN'dır.Çünkü bu takım yeter genç alacağız dedi ve oda yumuşattı bizi.
4-Futbolculardır.Çünkü bu kadar gevşemesi, çalışmaması, disiplin dışına çıkması açıklanabilir b.r durum değildir.
5-Sonuncu tabiki R.CARLOS. ARAŞTIRMA YAPMADIĞINDAN, OYUNCU SEYRETTİEMEDİĞİNDEN, BOYNU BÜKÜK YÖNETİME KUL OLDUĞUNDAN,KABURGASINA VERİP İNAT ETTİĞİNDEN, TRANSFER YAPMADAN OYUNCULARININ GİTMESİNE İZİN VERDİĞİNDEN, OYUNCULARINA KENDİ HIRSINI AKTARMADIĞINDAN VE EKİBİNİ YUMUŞATTIĞINDAN.
HASILI BU SAATTEN SONRA YAPILACAK ŞEY BİRLİKTE BU CENDEREN ÇIKMAK VE SEZON SONU GÜZEL YAPILANMA İLE DEVAM ETMEK.TABİKİ ROBERTO İLE.
aynen katılıyorum.avrupa hayal olduda İnşallah düşmeyiz.düşersekte çok büyük bir başarı olarak Tarihin tozlu sayfalarına borcu olmadan alt lige düşen takım olarak bir ilk olacağız heralde.
SAYGIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı