Sivasspor'u elde ettiği başarılar ve aldığı galibiyetten ötürü tebrik eden Vali Veysel Dalmaz; "Bundan sonra artık ileriye doğru geleceğimizi değerlendirmemiz hep beraber konuşmamız gerekiyor. dedi
Sivasspor kulübü ile yönetimi ile taraftarı ile ilde bir değerlendirme yapmamız ve bundan sonra destek noktasında hem kamu kuruluşlarımızın, hem iş adamlarımızın desteğini almamız gerekiyor. Ben arkadaşlarıma demiştim bu zirve kolay kolay yakalanmıyor. Ama zirvedeyken de taraftarlarımızın iş adamlarımızın desteğini almamız gerekiyor. Umuyorum bütün iş adamlarımız bu galibiyetten sonra gururlanmıştır. Bu gururun, bu onurun devam etmesi lazım" dedi.
Sivas'ın ülke gündeminde bir il olduğunu belirten Vali Veysel Dalmaz, "Sivas gerçekten sporuyla, diğer sosyal gelişmeleriyle ülke gündeminde. Bunu devam ettirmemiz için hep beraber canla başla gayret edeceğiz. Ben il Valisi olarak bizzat Sivsspor'un yanındayım. Desteğimizi özellikle ben sürdürmeyi düşünüyorum. Hep beraber daha neler yapılabilir, birlikte konuşacağız. Sivasspor Liderlik yarışında güzel bir konumda. Oyuncularımızla taraftarımızla, yönetimimizle gurur duyuyoruz.” dedi.