Alıntı:
dedebey Nickli Üyeden Alıntı
olabilir hakem penaltıyı vermeye bilir hakem suçlu ama en büyük suçlu taraftardır koltuk kırmak atmak bu ney yaa yakışırmı sivasa sivaslıya ben orada idim atmayın gençler durun neye atıyonuz diyom bana kafa tutuyor sanana atarım diyor işde böyle taraftarımızda var attında eline ne geçti verilecek cezayı sen mi ödeyecen sahan kapansa 5-10 kişi yüzünden tüm taraftarı cezalandırmanın ne anlamı var anlayamdın ve çok zoruma getti ha bu arada süleyman abayıda kınıyorum lütfen sakin olalım ve işimze bakalım lütfen sizlerden rica ediyorum en büyük sivas en büyük sivassporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrr
|
Senin durdurmak istediğin zaman sana kafa tutan çoluk çocuk henüz yeni kanundan habersiz. Bakın Mecnun Başkan bu olaya çok sinirli. Çok yakında farklı şeyler olacaktır.
Ayrıca verilecek cezalar artık sadece kulüplere değil kişilere de verilecek. Bu hafta içi cezalar açıklanınca bakalım kulübümüze verilecek o kadar cezayı nasıl açıklayacak bu zihniyet.
Bu arada halen bazı taraftarlar koltuk atma olayını savunuyor. Kulübün haklarını öyle koruyormuşuz. Lig tarihine bakarsanız hangi taraftar sorun çıkarmaya başlarsa ertesi yıl ligden düşmüştür. Umarım bunları da göz önüne alırsınız.