ilk yari iyi oynamamislar ikinci yari baskimiz artmis ve goller gelmis antebinde kacirdigi pozisyonlar varmis okudugumuz kadariyla......
sivasa hayirli olsun uc puan bunun devamida gelsin artik Silkelenmenin vakti Geldi.....Seri Bekliyoruz
Maç hakkındaki en sağlıklı yorumu maçı izleyen arkadaşlarımız yapacaklardır. Radyodan hepi topu yedi-sekiz dakikasını dinleyebildiğimiz bir 90 dakikanın değerlendirmesini elbette yapamayız.
Bize düşen uzun bir aradan sonra galibiyet alarak, kendine güvenini kazanma yolunda ciddi bir adım atan futbolcularımızı kutlamak. Aylardır bugün ki kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum, artık psikolojimiz bozulmak üzereydi. Allah'a çok şükür bu galibiyetle bu durumdan kurtulma yolunda müthiş bir adım attık.
İnşallah devamı gelecek. Hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Başkanımıza zaten daima güvendik. Biz onları seviyoruz, onlar da bizi artık daha fazla üzmesinler. Lütfen...
Bu Konuda Divriği58-'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...