Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR
Alt 03.04.2008, 00:16   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR

Beşiktaş maçının biletleri iki hafta öncesinden satışa sunulurken, ‘biletler bitti’ söylentileri dolaşmaya başladı. Ancak, şu ana kadar sadece 3 bin adet bilet satılırken, 7 bin adet bilet ise hala satılmayı bekliyor.

Geçtiğimiz hafta satışa sunulan Beşiktaş maçının biletlerinin satışına devam ediliyor.

Pazar günü Sivas’ta Turkcell Süper Lig’inin şampiyonluk adaylarından Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Bu önemli maçın biletleri iki hafta öncesinden satışa sunulurken, ‘biletler bitti’ söylentileri dolaşmaya başladı.

Bu durum bilet satışlarını etkilerken, Yiğidolar biletlerin bittiği düşüncesine sahip. Ancak Beşiktaş maçının biletleri bitmedi.

Şuana kadar sadece 3 bin adet bilet satılırken, 7 bin adet bilet ise hala satılmayı bekliyor.

Sivasın Sesi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
--->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR
Alt 03.04.2008, 00:21   #2
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR

haydi sivaslılar takımımızı bu zorlu karşılaşmada yalnız bırakmayalım .
Alt 03.04.2008, 00:24   #3
GuNaY
Gast

Standart --->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR

Şu saat itibari ile artık perşembe gününe geldik ve satılan bilet sayısı gerçekten içler acısı
Yönetim kazandığında avrupaya gitmeyi büyük ihtimal garantileyecek bir maçta biletleri 5 YTL artırmasınımı bahane ediyorlar!
İnşallah Sivaslılar genel Türk karakteristik özelliğini gösterek maç biletini almak için son günü bekliyordur...
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: --->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR
Alt 03.04.2008, 01:15   #4
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 880 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Yönetim kazandığında avrupaya gitmeyi büyük ihtimal garantileyecek bir maçta biletleri 5 YTL artırmasınımı bahane ediyorlar!
bence geçerli bi bahane bu, bilet fiyatlarındaki %200 lük artışa anlam veremiyorum bi türlü.. sonuçta sivasta yaşayan insanların gelirleri ortada,hafta sonları bi maç keyfi olan, bir çok derdi kederi sadece bi 90 dakika için bi kenera bırakıp takımını izlemeye 4 eylüle gelen bir çok dar gelirli hemşerimin bu keyfininde elinden alınması üzüyor beni, kabul edilmeliki 30 YTL yi verecekleri -yada vermeye çalıştıkları- daha önemli yerleri var birçok insanımızın ...

bunca maç 10 YTL ye izlendi, şimdi bu maçta bu %200 lük zam olmasa kulüp batacak mı.. soğukta karda yağmurda stada gelen taraftar bence -özeliikle bu üç istanbullunun- maçlarındaki fiyat artışını hak etmiyor..

karşılıksız beni mutlu eden bi sivassporum var diyordum oda artık bedelini istiyo.. her yerde olduğu gibi artık maçları izlemekde zenginin işi olcakmış.. ne diyelim kısmet ..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR
Alt 03.04.2008, 01:28   #5
GuNaY
Gast

Standart --->: -->: --->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence geçerli bi bahane bu, bilet fiyatlarındaki %200 lük artışa anlam veremiyorum bi türlü.. sonuçta sivasta yaşayan insanların gelirleri ortada,hafta sonları bi maç keyfi olan, bir çok derdi kederi sadece bi 90 dakika için bi kenera bırakıp takımını izlemeye 4 eylüle gelen bir çok dar gelirli hemşerimin bu keyfininde elinden alınması üzüyor beni, kabul edilmeliki 30 YTL yi verecekleri -yada vermeye çalıştıkları- daha önemli yerleri var birçok insanımızın ...

bunca maç 10 YTL ye izlendi, şimdi bu maçta bu %200 lük zam olmasa kulüp batacak mı.. soğukta karda yağmurda stada gelen taraftar bence -özeliikle bu üç istanbullunun- maçlarındaki fiyat artışını hak etmiyor..

karşılıksız beni mutlu eden bi sivassporum var diyordum oda artık bedelini istiyo.. her yerde olduğu gibi artık maçları izlemekde zenginin işi olcakmış.. ne diyelim kısmet ..
Gelir ortada, giderde ortada, Beşiktaş maçının önemi avrupayı garantileme maçımız.
Bu muhabbetler çok yapıldı ama yinelemede yarar var, normal bir maç 5 YTL, bu maçta olsun 15 YTL. Yani bir ayda toplam 20 YTL, bir günde kenara atması gereken miktar 1 YTL'nin çok altında ( buda sadece bu ay için, birde Galatasaray maçı için)
Ayda 20 YTL çok mu?
Sivasspor'un birisini karşılıksız nereye kadar mutlu etmesini bekliyorsun? Seneye Avrupada oynayalım diyoruz neyle oynayacağız, neyle transfer yapacağız?
Hep karşıdan beklemekle nereye kadar gidebiliriz?
Almadan vermek Allah'a mahsustur. Birşeyler vereceksin ki karşısında kulübünden birşeyler bekleyesin.
Amaç sadece futbol izlemek olursa, bunun ligi önemli olmaz, 2. lig 3. lig. biz burada da oynarız. Ama Süper Lig diyorsak birazda elimizi cebimize atalım.
Kulübe yardım için bırakın bankaya gitmeyi oturduğu yerden bile SMS ile yardım etmeyen bir halkız. Ve Sivasspor'un umud etmeden kesin ve kısa sürede hedefe ulaşabileceği para tabiki Stad geliri...
Uzun lafın kısası Takımımız bu durumda iken değil 10-15 YTL, 30-40 olduğunda bile itiraz etmeye hakkımız yok!
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
-->: --->: -->: --->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR
Alt 03.04.2008, 01:39   #6
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 880 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: -->: --->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR

Alıntı:
Yani bir ayda toplam 20 YTL, bir günde kenara atması gereken miktar 1 YTL'nin çok altında...
Ayda 20 YTL çok mu? !
bilete sıra gelene kadar, ayda 1 ytl ayırması gereken o kadar çok yeri varki bir çok hemşerimin..

bilmiyorum belki sorun bende, sizleri bilmiyorum ama bana bu 30 ytl fazla geldi ve sabırsızlıkla beklediğim bu maça gidemeyeceğim.. belki sivassporumu yeterince sevmiyorumdur kimbilir..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: -->: --->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİ
Alt 03.04.2008, 01:47   #7
GuNaY
Gast

Standart --->: -->: --->: -->: --->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİ

Alıntı:
bilete sıra gelene kadar, ayda 1 ytl ayırması gereken o kadar çok yeri varki bir çok hemşerimin..

bilmiyorum belki sorun bende, sizleri bilmiyorum ama bana bu 30 ytl fazla geldi ve sabırsızlıkla beklediğim bu maça gidemeyeceğim.. belki sivassporumu yeterince sevmiyorumdur kimbilir..
Tabiki burada öncelik sırası farklı olabilir. Zevkler ile ihtiyaç ve gereksinimler ayrı tutulmalı.
Sakın ha ben senin Sivassporluluğunu sorgulamıyorum Kimsede kimseninkini sorgulayamaz zaten
Keşke imkanların el versede maça gidebilsen, hayırlısı olsun...
--->: -->: --->: -->: --->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİ
Alt 03.04.2008, 12:38   #8
NETLOG
Yiğido

NETLOG - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

56 Mesajına 84 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 NETLOG FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: -->: --->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİ

Alıntı:

ya nasıl sivassporlusunuz bi hafta biletin fiyatları arttı diye yok maça gitmicem o zaman biz hep küçük takım kalalım hiç büyük takım olmayalım 30 ytl çokmu bence az 50 ytl olması gerekirdi aslında takıma katkı beşiktaşı safdışı bırakmak için önemli, ister gelen gelsin gelmeyen gelmesin bizz 10 kişi marotonda olsak bile takımımı sesim kısılana kadar bağıracam destek verecem yinede bu sivaslının ayıbıdır biz hem küçük takımmıyızki 1ytl 5 ytl olsun çok enterasansınız!!!!!!
NETLOG isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.2008, 13:09   #9
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Gelir ortada, giderde ortada, Beşiktaş maçının önemi avrupayı garantileme maçımız.
Bu muhabbetler çok yapıldı ama yinelemede yarar var, normal bir maç 5 YTL, bu maçta olsun 15 YTL. Yani bir ayda toplam 20 YTL, bir günde kenara atması gereken miktar 1 YTL'nin çok altında ( buda sadece bu ay için, birde Galatasaray maçı için)
Ayda 20 YTL çok mu?
Sivasspor'un birisini karşılıksız nereye kadar mutlu etmesini bekliyorsun? Seneye Avrupada oynayalım diyoruz neyle oynayacağız, neyle transfer yapacağız?
Hep karşıdan beklemekle nereye kadar gidebiliriz?
Almadan vermek Allah'a mahsustur. Birşeyler vereceksin ki karşısında kulübünden birşeyler bekleyesin.
Amaç sadece futbol izlemek olursa, bunun ligi önemli olmaz, 2. lig 3. lig. biz burada da oynarız. Ama Süper Lig diyorsak birazda elimizi cebimize atalım.
Kulübe yardım için bırakın bankaya gitmeyi oturduğu yerden bile SMS ile yardım etmeyen bir halkız. Ve Sivasspor'un umud etmeden kesin ve kısa sürede hedefe ulaşabileceği para tabiki Stad geliri...
Uzun lafın kısası Takımımız bu durumda iken değil 10-15 YTL, 30-40 olduğunda bile itiraz etmeye hakkımız yok!
Hocam jakoben arkadaşın söylediği aslında çok düşündürücü bir konu. Evet istanbulda yaşayanlar dahi maç biletlerini fazla bulurken sen sivasta yaşayan sivaslıların böyle bir sitemde bulunmalarını anlamsız bulutyorsun. Ama işin çekişrdek noktasını anlatıyor bu fiyatlardan şikayet.Yanii sivas ta insanlar işsizz ve açlar. Sivaslılar kendi şehirleri için bişey yapmamışlarki,yatırım v.s. bırakın yatırım yapılmasını dahi isteyecek kapasitelerinin olduğunu sanmıyorum. çünkü sivaslıların derdi işsizlik açlık değil,sen şu partidensin,sen vatan hayinisin,sen dinsizsin gibi saçma sapan kutuplaşmalar.Kısacası ben iyi biliyorum ki kahvehaneye gidipde içeri giremeyenlerin bile çoğaldığı,girersem çay içerim veyaa ısmarlarım param yok diyenlerim çokluğunu bilmeliyizx,hatta işsizim ayakkabım eskimesin bari deyip dışarı çıkmayanalrıda azımsamamalıyız.kısacası sivasspor için bu insanlar herşeyini verirler vermekte isterler. ama hiçb,işeyleri yoksasa ney,i versinler.Ama ben hep karamsardım yine karamsarım. Bu sivaslılar kendilerine kimin faydalı olacağını bilmiyorlar. ABDÜLATİF ŞENER gibi bir değer vardı onuda kaybettiler. eğer sivaslılar ekmeklerine sahip olmayı becerselerdi ABDÜLATİF beye baskı yaparlardı siyasetten ayrılma diye.o ayrıldı sivastaki işyerleri ya kapandı ya taşındı. şimdiki milletvekilleride sivaslılıklarıyla övünüp dursunlar bizim aç işsiz sivaslılarda vatan ,millet, din,hemşehri eddasıyla onları şakşaklasınlar.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.04.2008, 00:13   #10
GuNaY
Gast

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam jakoben arkadaşın söylediği aslında çok düşündürücü bir konu. Evet istanbulda yaşayanlar dahi maç biletlerini fazla bulurken sen sivasta yaşayan sivaslıların böyle bir sitemde bulunmalarını anlamsız bulutyorsun. Ama işin çekişrdek noktasını anlatıyor bu fiyatlardan şikayet.Yanii sivas ta insanlar işsizz ve açlar. Sivaslılar kendi şehirleri için bişey yapmamışlarki,yatırım v.s. bırakın yatırım yapılmasını dahi isteyecek kapasitelerinin olduğunu sanmıyorum. çünkü sivaslıların derdi işsizlik açlık değil,sen şu partidensin,sen vatan hayinisin,sen dinsizsin gibi saçma sapan kutuplaşmalar.Kısacası ben iyi biliyorum ki kahvehaneye gidipde içeri giremeyenlerin bile çoğaldığı,girersem çay içerim veyaa ısmarlarım param yok diyenlerim çokluğunu bilmeliyizx,hatta işsizim ayakkabım eskimesin bari deyip dışarı çıkmayanalrıda azımsamamalıyız.kısacası sivasspor için bu insanlar herşeyini verirler vermekte isterler. ama hiçb,işeyleri yoksasa ney,i versinler.Ama ben hep karamsardım yine karamsarım. Bu sivaslılar kendilerine kimin faydalı olacağını bilmiyorlar. ABDÜLATİF ŞENER gibi bir değer vardı onuda kaybettiler. eğer sivaslılar ekmeklerine sahip olmayı becerselerdi ABDÜLATİF beye baskı yaparlardı siyasetten ayrılma diye.o ayrıldı sivastaki işyerleri ya kapandı ya taşındı. şimdiki milletvekilleride sivaslılıklarıyla övünüp dursunlar bizim aç işsiz sivaslılarda vatan ,millet, din,hemşehri eddasıyla onları şakşaklasınlar.
Konuyu bu kadar detaylandırıp dallandırmaya gerek yoktu aslında,
İşsizlikten bahsediliyorz, tamamdır bende Sivasta büyüdüm işsizlik oranının ne durumda olduğunu az çok biliyorum. Ancak burada bütün işsizleri mağdur göstermeninde doğru olduğunu düşünmüyorum. En basit örneğinden Sivas'a gittiğimde geceler SRT TV58 vs. gibi kanalları izliyorum ( Gece birşey olmuyor demeyin )Geceleri slayt şeklinde Sivas'ta vasıflı vasıfsız eleman arayan firmaların metinleri geçiyor. Hatta aynı sektörden onlarca farklı firmada geçiyordu. Ama gel görki ( bazı kişileri tenzih ederim ) şu kadar fiyata çalışana kadar evde oturur, kahvede oyun oynarım diyenlerin sayısıda hiçte az değil.
Her olayda işsizlik demogojisi yapmanın bir anlamı yok. Şu çuvaldız hiç doğru yöne çevrilmez mi?
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...