Genel olarak bütün futbolcularımız iyi idi. Muhammet Ali'nin geçen yılki performansını yakalaması için biraz daha çalışması lazım. Defansta Bilica-Sedat ikilisinin, abartısız şu an Türkiye'nin bir numaralı stoperleri olduğunu söyleyebilirim. Trabzon maçındaki muhteşem ikiliyi bu maçta yine izledik. Sağda Abdurrahman geçen yıl gösterdiği performansın biraz altında gibi duruyor. Abdurrahman'dan takımı hızla atağa kaldıran ve rakip defansı az adamla yakalamamızı sağlayan güzel deparlarının devamını bu yıl yine bekliyoruz. Solda Hayrettin bu yıl oynadığı diğer maçlara göre ayakları yere basarak daha sağlam oynadı. En azından pas hatası daha az yaptı. Herve Tum içinse ne söylesek az gelir. Bazen defansta bazen orta alanda bazen forvette, oynadığı tüm mevkilerde kendisini daha geliştirmiş fiziğini kullanan Tum'la birlikte orta alanın daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Balili-Mehmet Yıldız ikilisi ise geçen senelerde bol bol izlediğimiz klasiklerden bir resitali ikinci yarı bize izlettiler. Sağ olsunlar, var olsunlar... İlk yarıda fazla göremediğimiz Musa Aydın yine her zamanki beceri ve fırsatçılığını bu maçta da konuşturdu ve Musa'nın da klasiğini bu maçta izlemiş olduk. İkinci yarı oyuna giren Sezer ise her maçta biraz daha üstüne koyarak oynamaya devam ediyor. Geçen yıl en önemli eksiği olan mücadele etmeme huyundan bu yıl vazgeçmiş gibi ve tekniğiyle mücadelesini birleştiriyor. Önümüzdeki yıllarda Sivasımızı sırtlayacak en önemli oyuncuların başında Sezer geliyor. İbrahim Dağaşan'a gelince... Sivaslı olduğu için sonuna kadar kredisi var İbrahim'in!

Sezer gibi İbrahim'in de ilerleyen yıllarda Sivassporumuzun vazgeçilmezlerinden olacağına inanıyorum. Biraz daha çalış sevgili İbrahim!...
Ayrıca bu güzel galibiyet için hocamızı, teknik ekibi, futbolcularımızı ve en başta Büyük Başkanımızı kutluyorum. Şampiyon olana kadar durmak yok! Sivassporumuzun şakası yok! Hem Turkcell Süper Lig'de hem de Fortis Türkiye kupasında bu yıl çifte şampiyonluk çifte sevinç yaşayacağımızdan şüphem yok. Allah yardımcımız olsun! Bu zafer Sivassporlulara ve bu soğukta stada gidip bu coşkuya ortak olanlara armağan olsun!