Sivasspor.com ve Sivaslilar.net üyeleri bayramda biraraya geliyor. Geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşmalarımız bu bayramda da devam ediyor. Hem üyelerimizle biraraya gelmek hemde üyelerimiz arasında yeni dostluklar kurabilmek adına gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuza Sivas'taki tüm üyelerimizi bekliyoruz.
Bayramın hemen ertesi günü yapacağımız bu organizasyona bütün üyelerimiz bekliyoruz. Bayram vesilesi ile Sivas'ta bulunan gurbetçi hemşehrilerimizi ve Sivas'taki üyelerimizi oradagörmek bizleri memnun edecektir.
TÜM İSLAM ALEMİNİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLAR SAĞLIK MUTLULUKLAR DİLERİM.. Bekir 13.30 belki biraz sarkabilir cuma vaktine geliyor.. Bende inşallah oradayım tabiiki ŞENOL USTAMDAAA...
Tüm İslam Alemın Kurban Bayramı Mubarek Olsun Sızlerle Olmak Isterdım Ama O Saatte İşte Oluyorum Aksam Olsa Gelırdım Ama Kalbım Sızınle Bekır Abı Allah Yolunuzu Acık Etsın ..
Maalesef ben çalışıyorum üstelik bayramın 4. günü nöbetçiyim nöbet ertesi olduğu içinde yoğun olacağız yinede katılmaya çalışırım ama zor :( katılmayı çok isterdim
TÜM İSLAM ALEMİNİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLAR SAĞLIK MUTLULUKLAR DİLERİM.. Bekir 13.30 belki biraz sarkabilir cuma vaktine geliyor.. Bende inşallah oradayım tabiiki ŞENOL USTAMDAAA...
Cücübaba maşaallah, Cuma namazı biliyorsun saat 12.00 de başlıyor ve 13.00 gibi camii imamı bile camiyi terkediyor
Nasip olursa görüşmek üzere, ancak gelmesi netlik kazanan arkadaşların, listesi yapılsa daha güzel olur gibi düşünüyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...