Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Maçı Değerlendirelim FB-SS
Alt 16.08.2009, 22:21   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Maçı Değerlendirelim FB-SS

Süper Lig' de 2. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı lacivertliler 3-0 kazandı.

Bu maç hakkında sizlerin maç hakkındaki görüşlerinizi almak istiyoruz.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı ?

Maç hakkında genel yorumunuz ?
...........

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.08.2009, 22:22   #2
Aşiyan
Yeni Yiğido

8 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Aşiyan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

SİVASSPOR ÇOK İYİ FUTBOL OYNADI. ÇOK MÜCADELE ETTİ. HEPSİNİ BURDAN TEBRİK EDİYORUM. ANCAK YASİN VE ERSEN MARTİN DEN BİRAN ÖNCE KURTULMAMIZ GEREKİYORDU. EVET YAŞADIĞIMIZ SIKINTILAR VAR AMA KİMSE KENDİNE DEV AYNASINDA BAKMASIN. SİVAS ALDIĞI TARAFTAR DESTEĞİNİN 100 KATI DAHA BÜYÜK BİR TAKIMDIR. FENERBAHÇEYE KADIKÖYDE YENİLMEKTEN DOĞAL BİŞEYDE YOKTUR. 10 YILDIR YENEMİYOR GALATASARAY...

KİMSE SAÇMA SAPAN YORUMLARDA BULUNMASIN. İSTİFA MİSTİFA... 5 10 MİLYON VERİP MAÇA GİTMEYE ERİNEN ADAMLAR BU KADAR UCUZA KENDİ TAKIMLARINI DESTEKLEMEYE GİTMİYORKEN UCUZ YORUMLARI YAPMAKTAN DA ÇEKİNMİYORLAR...
Aşiyan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Aşiyan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.08.2009, 22:41   #3
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Aşiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVASSPOR ÇOK İYİ FUTBOL OYNADI. ÇOK MÜCADELE ETTİ. HEPSİNİ BURDAN TEBRİK EDİYORUM. ANCAK YASİN VE ERSEN MARTİN DEN BİRAN ÖNCE KURTULMAMIZ GEREKİYORDU. EVET YAŞADIĞIMIZ SIKINTILAR VAR AMA KİMSE KENDİNE DEV AYNASINDA BAKMASIN. SİVAS ALDIĞI TARAFTAR DESTEĞİNİN 100 KATI DAHA BÜYÜK BİR TAKIMDIR. FENERBAHÇEYE KADIKÖYDE YENİLMEKTEN DOĞAL BİŞEYDE YOKTUR. 10 YILDIR YENEMİYOR GALATASARAY...

KİMSE SAÇMA SAPAN YORUMLARDA BULUNMASIN. İSTİFA MİSTİFA... 5 10 MİLYON VERİP MAÇA GİTMEYE ERİNEN ADAMLAR BU KADAR UCUZA KENDİ TAKIMLARINI DESTEKLEMEYE GİTMİYORKEN UCUZ YORUMLARI YAPMAKTAN DA ÇEKİNMİYORLAR...
aslında kaile alıp yanıt yazmak istemedim.her fikrin kendine göre değeri vardır.her yorum kendine göre değer arzeder.seninyazını8sa saçma bulmuyorum. ama yanıt değerinin olmadığını bildiğim halde yine senin yazını değerli kılayım.1. cisi fenerbahçeli olduğun aşikar ( nerden biliyorsun diyeceksin ,galatasaray 10 yıldır fenerbahçeyi fenerbahçe sdadında yenemiyor ). buradan rengin belli. 2. cisi sivassporun yenilmesini dıoğal karşılamak bence acizliğin belirtisi. fenerbahçe kim: UEFA liginde öneleme oynuyor.. sivasspor kim:Ş şampiyonlar liginde ön eleme oynuyor.iyi takımlar hangi ligde oynuyor.şampiyonlar liginde. demekki sivassporun fenerbahçeye yenilmesi doğal değil.maça gelince. 3 yıldır bizlere iğrenç futbolla alınan galibiyetlerle uyuttular,şimdi geçmişteki iğrenç futbolla kazanıldığı sanılan zaferlerin rüyasının bittiği ve gerçeği yüzümüze şamar gibi indiği zamanları yaşıyoruz. ve hala hala hala iğrenç mide bulandırıcı futbol.ben hep şunu savundum. yav 10 yenil ama ortasahada 3 pas yap buna razıyız..kendine güveni olmayanlar çevresine güven aşılayamazlar.. maça dikkat edin yardımlaşma yok ,herkes toptan kaçıyor aman hata yaparım diye boşa çıkıp top almıyor. bu nedendir kendine güvenen birtek oyuncu yok. madem büğlent uygun komutan askerlerde futbolcuysa kendine güvenmeyen askerleri idare edende kendine güvenmiyordur.yav diğer takımlara( anadolu takımlarına ) bakın çatır çatır göze hoş gelen futbol oynuyorlar. yenilselerde sorun değil çünkü güzel futbolun meyvesini muhakkak alacaklardır bunu biliyorlar. ya sivasspor. yıllardı iğrenç mide bulandıran futbol oynuyor ve bu günlere geldi. sivasspor seyircisini uyuttular. kendi reklamlarını yaptılar. ceplerini doldurdular ve sivasspor yerlerde sürünüyor. bu iyi günleri. çünkü diğer anadolu takımları modern çağdaş yönetiliyorlar..ve iyi ve mantıklı transferler yaparak renkli futbol oynuyorlar. hadi şimdi anket yapalım. sivasspor küme düşermi düşmezmi diye. evet. düşecek takımlar tahminen söyleyeyim. kasımpaşa,denizli sivasspor,antalyaspor. bu 4 takım en kuvvetli adaylardır. çünküü sivasspor futbol oynamıyooooooooor,futbol oynamıyoıoooooooor,futbol oynamıyooooooooorrrrr.kimi transfer edersen et.teknik direktörün hep ben hep ben,ben bilirim ben yaparım diyorsa orada başarılı olunmaz. dünya değişiyor.sivasspor ve sivaslılar ne zaman değişecek merak ediyorum.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı serhatcan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.08.2009, 22:46   #4
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent Uygun'la Fenerbahçeyi yenmek Şampiyonlar liginde final oynamaktan daga zor.
Fener yorulup, oyun sivasspor'un lehine dönünce Bülent Hoca takımı Fenerbahçeye kıyamadı ve olmadık değişiklikler yaparak maçı hediye etti.

iyi oynayan Kamanan'ı oyundan alarak Fenerbahçe defansını rahatlattı.
Onur'a ve Ersen Martine o kadar süre tahammül etmesi Fenerbahçe sevgisinden olsa gerek.

Bülent hoca fenerbahçe'ye kıyamazken Fenerliler Bülent Hoca'ya hiç acımadan attılar golleri arka arkaya.

Şu feneri yenin artık diyemeyeceğim çünki Bülent Uygun orda oldukça Feneri Yenmek mucize ötesi bişey olur.

Ne desem boş. Bülent uygun hala FenerBahçe teknik direktörülüğü hayaliyle yaşıyor.
bu hayalden kurtulmadığı müddetçede başarılı olması zor.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Shan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.08.2009, 23:01   #5
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

BENCE MACIN KIRILMA NOKTASI HAKEMIN HAKSIZ YERE GOL VERMESI
ZATEN SUREKLI BI BAHANE ARIYORDU SIVASSPORU YENDIRMEK ICIN ELINDEN GELENI YAPTI ARKADASLAR, DAHA ONCE KAMANANIN OYUNDAN CIKMASI HATAYDI CUNKI ONUN BASA BAS GECIYORDU BULENT HOCA ORDA HATA YAPTI
VE AGBETUYU ALMASI GEREKIRDI ONUN YERINE,

MACIN KOTULERI

KALECI PETKOVIC

YASIN CAKMAKCI

HAYRETTIN YERLIKAYA

BU ARKADASLARLA ISIMIZ COK ZOR BU SENE INSALLAH HAFTAYA MACIMIZ YOK PERSEMBE SHAKTARI YENEREK BIRAZ MORAL BU;LABILRIZ SELAMLAR
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2009, 10:52   #6
sgulturk
Acemi Yiğido

sgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 sgulturk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

helal olsun sana çok güzel yazmışsın
sgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2009, 22:25   #7
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Evet bu malubiletin sorumlusu yanliz sensin Bülent hoca

70 dakika 0yunu 0-0 götür, takim hem defansda iyi olsun hemde gol yollarinda etkili... Galibiyet sansi olabilecek bir maci Tersine cevirdin..Defansif yani olmayan pres yapmiyan oyun daraltmayan adamlari oyuna alip rakibine genis alan biraktin... Kamananin oyundan cikararak gol yollarinda takimin etkisi azalttigin gibi rakip defansinda üzerimize gelmesine davetiye cikardin... Bu maci Futbolcular degil, Takim degil Bülent hoca sen kaybettin. 3. ligden Bir teknik heyet bir hoca nin bile yapmayacagi hatlar yaparak,,, alma sansimizin bile olabilecegi bir maci son 20 dakikada 3-0 lik bir skorla takimini ve kendini rezil ederek verdin....camiamizi üzdün ....Gercek den bu kadar olmaz!!!

hocanin hatalarindan dolayi diger maclarda oldugu gibi bu macida verdik...

Yazik cikip hata benim diyecek simdi bizde biliyoruz senin diyecegiz..eee bir öncekinden bu tarafa ne degisti trabzon macinda basdan sona yaptigini bu macda son 20 dakikada gine yaptin.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2009, 22:26   #8
SempaticH
Tecrübeli Yiğido

SempaticH - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 SempaticH isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yorumu bülent hca yapar bize ne gerek var[SIZE="5"][/SIZE]
SempaticH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2009, 22:26   #9
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

Maçın yıldızı kimdi? kamanan ı beğendim. ama hoca beğenmedi ve çıkardı :(

Maçın en kötüsü kimdi ? kamananı çıkaran bülent uygun ve ofsaytı gole çeviren hakem!

Maçta göze çarpanlar ? bir ara ümitlendim takım fena değildi.ama saman alevi gibi söndük.

Ne gibi eksiklerimiz var ? transfer politikamız en bastan beri yanlış.hala adam gibi transfer yapılmadı.süre giderek azalıyor.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? tüm türkiyenin beklentisi gerçekleşti!

Taraftar nasıldı ? pek görmedim açıkçası, geçen sene 2 maça da gittim 3-4 yedik. bu sene de pek birşey değişmemiş anlaşılan

Maç hakkında genel yorumunuz ? sivasspor kötü yolda, acilen şapkalarını önüne koyup düşünmeleri gerekiyor baskan ve hocanın....

...........
Alt 18.08.2009, 11:11   #10
stutgart58
Yiğido

140 Mesajına 238 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 stutgart58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivasli215 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçın yıldızı kimdi? kamanan ı beğendim. ama hoca beğenmedi ve çıkardı :(

Maçın en kötüsü kimdi ? kamananı çıkaran bülent uygun ve ofsaytı gole çeviren hakem!

Maçta göze çarpanlar ? bir ara ümitlendim takım fena değildi.ama saman alevi gibi söndük.

Ne gibi eksiklerimiz var ? transfer politikamız en bastan beri yanlış.hala adam gibi transfer yapılmadı.süre giderek azalıyor.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? tüm türkiyenin beklentisi gerçekleşti!

Taraftar nasıldı ? pek görmedim açıkçası, geçen sene 2 maça da gittim 3-4 yedik. bu sene de pek birşey değişmemiş anlaşılan

Maç hakkında genel yorumunuz ? sivasspor kötü yolda, acilen şapkalarını önüne koyup düşünmeleri gerekiyor baskan ve hocanın....

...........
evet kardeşim sana katılıyorum..çok güzel yorumlamışsın...ilk yarı 0-0 bitince baya ümitlendim ama o kadar kurgusuz bir takımımız var ki,rakibin defans oyuncular gökhan gönül ve roberto carlos iiksi aynı anda bizim cezaalanında pozizsyon ararken biz bunu değerlendiremiyoruz..yani düşün adamlar 2 kişiyle defans yaptı bir ara neden? çünkü üzerine gidicek bir rakip yok krşılarında..geçen seneki sivasspor çakılı 4 defanslara bile rahat 2-3 gol atarken şimdi kaleye şutumuz olmadan maçları bitiriyoz..

Etiketler
değerlendirelim, fbss, maçı