Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Alıntı
neden ve nasil düsmemiye oynadik hic düsündünüzmü nedenlerini arastirin,
senin musan birilerinin emriyle oynamazsa ibrahimdagasanin bilincli sekilde oynamazsa
tabi düsmemeye oynarsin arti mesut hoca geldikten sonraki oyunu izlemisinizdir futbol olarak cok kaliteliydik ama galibiyet alamadik o ayri
|
arkadaşım bu yorum gerçek yüreginden gelen bir yorummudur yoksa birşeyler yazmak içinmi yaptım...takım olarak iyi olmayan bir sivasspor vardı ilk 7 haftada bunun içinde boşuna kimseler çamur atmayın bu yıl talihsizliklerden ötürü iiyi bir sezon geçiremedik.. sivassorda terini akıtan herkez elinden geleni yapmıştır.. hala gidenlerin arkasından konuşmamayı ögrenemedik oysa onlar bu taraftara neler yaşatmıştı şahsen ben o günlerin birdaha geri gelecegini ummuyorum heleki bu Mesut Bakkal'la çünkü türkiyede 10 yaşındaki cocuga sorsan Nası ve Erişi bilmeyen yoktur yönetim kurulu bu yıl istenilen oyuncular alıyor giden yılki hataya düşmemek için ne yazıkki bu yılda hocada iş yok
.....
bu takıma inanın gelecek vadeden oyuncular gelmesi lazımki gelecekte
yararlana bilelim. hocadada bu kabiliyet yok ne yazıkki.bizim daha 2 den fazla transfere ihtiyacımız var....