www.sivasspor.com KOMBİNE BİLET KAMPANYASI ´ndan sonra SİVASSPOR´UMUZA YARDIM KAMPANYASI AÇMISTIR.
www.sivasspor.com OLARAK SİVASSPORUMUZA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE MADDİ DESTEĞI VERMEK ISTIYORUZ. HER SİVASLININ YAPMASI GEREKEN BU GÖREVE BURADAN TÜM SİVASLILARI DESTEĞE DAVET EDİYORUZ.
DEĞERLİ ARKADAŞLAR BURDA MEBLAĞ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR HERKES DİLEDİĞİ MİKTARDA BÜTCESİNE GÖRE YARDIM YAPABİLİR. 5 YTL den 100 000 YTL´ye KADAR
HER YAPILAN YARDIMLA SIVASSPORUMUZA BÜYÜK BİR KATKI SAĞLAMIŞ OLACAĞIZ.
HAYDİ SİVASLILARIM SİVASSPORUMUZ İÇİN YARDIMLARIMIZI ESİRGEMEYELİM LÜTFEN.
BU TAKIM HEPİMİZİN İYİ GÜNÜNDE GURUR DUYUP KÖTÜ GÜNÜNDE SIRT ÇEVİRMEYELİM . SİVASI VE SİVASSPORUNU SEVİYORSAN DESTEĞİNİ ESİRGEME.!!
YARDIMDA BULUNAN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİZ.
SIVASSPORUMUZ IÇIN ILK YARDIM BENDEN 100 €URO
Alıntı:
Otyakmaz “Her şeyden önce şunu belirtmeliyimki,asıl Sivaslı, asıl taraftar böyle günlerde belli olur. Sivasspor’a çalkantılı günlerde destek olmak lazım. Bu hafta futbolculara ödememiz gereken paralar var. Bu parayıbir şekilde temin ettik ve hazır. Ancak asıl büyük ödeme 25 Eylül’de.Bu zamana kadar bizim yaklaşık 1,5 trilyon lira bulmamız gerekiyor”
KOMBİNELER ELDE
Sivasspor’un büyük kitlelere hitap ettiğini,ancak süper ligdeki bir Sivasspor’un henüz 5 bin kombine biletini dahi satamadığınıda ifade eden Otyakmaz “İster inanın ister inanmayın şu an kadar satılan kombine bilet sayısı sadece bin 800 civarında.
Oysa Bursaspor stadın tamamı için çıkardığı kombineleri sattı bitirdi. Bu insanları anlamak mümkün değil! Tarihinde ilk defa süper lige çıkan takımlarına karşı çok uzaklar.Kombine bilet alınması taraftarında menfaatine olur. Çünkü sadece 4 büyük maçın bilet fiyatı 160 milyon lira, oysa bütün sezon boyunca kullanacağı kombinenin fiyatı 150 milyon lira. Sivaslılardan bu konuda anlayış ve takıma destek olmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.
cağlayan bey başlatığınız yardım kampanyası inşalah amacına ulaşacaktır.
biz taraftarlar,elimizden geldiğince,madi katkıda bulunmaya çalışacağız.
birde hesap numarasını yayınlarsanız memun oluruz.
cağlayan bey başlatığınız yardım kampanyası inşalah amacına ulaşacaktır.
biz taraftarlar,elimizden geldiğince,madi katkıda bulunmaya çalışacağız.
birde hesap numarasını yayınlarsanız memun oluruz.