Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Anketimiz: STAD TAŞINSIN MI?
TAŞINSIN 238 75,56%
TAŞINMASIN 77 24,44%
Katılımcı sayısı: 315. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: sivasa stad gerek!!!!!
Alt 30.11.2008, 13:59   #321
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 969 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: sivasa stad gerek!!!!!

Süper lige çıkmadan önce tribünlerimiz beton merdivenlerden oluşuyordu. ve taraftar maça daha fazla ilgi gösteriyodu coşku vardı. şimdi takım süper ligde stadımız eskiye göre çok modern. ama taraftar sayımız ve coşku çok az. artık maçlarımızı tv den internetten radyodan takip etme imkanı var ilginin azlıgını buna bağlıyorum ben.
Alt 30.11.2008, 13:59   #322
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1188 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Ayrıca bize Kayseri taraftarını örnek göstermeyin.Komik oluyor.
Trabzon,Eses,Bursa taraftarını örnek göösterin tamam da Kayserinin bizden hiç mi hiç farkı yok.Hatta daha kötüler.Onlar 1 milyon nüfusa sahip biz 300.000...Ona rağmen onlardan daha çok seyirciye oynuyoruz.
-->: sivasa stad gerek!!!!!
Alt 30.11.2008, 15:06   #323
alix_özdemir
Acemi Yiğido

alix_özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alix_özdemir ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: sivasa stad gerek!!!!!

Bence kesinlikle gerekli. Mesele stadın dolup dolmaması meselesi değil. Zaten stadı devlet yapacağını söyledi. Cebimizden para çıkmayacak. Öyleyse neden hayır diyelim modern stada. Ayrıca Kayseri stadı yaptıryor, stad bitince Türkiye-İspanya maçı burada oynanacak. Daha büyük reklam olur mu. İleride büyük organizasyon yapıldığıda düşünülecek stadlar arasına girebilir. Ayrıca Taraftarıda çekebilecek potansiyel de olabilir. Bence yarını da düşünerek yaptırtmalıyız stadı. Saygılarımla...
--->: sivasa stad gerek!!!!!
Alt 30.11.2008, 15:23   #324
tonusluyum
YASAKLI ÜYE

31 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tonusluyum Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: sivasa stad gerek!!!!!

bence bu taraftara 2000 kişilik bile çok millet çekirdeğini tabüresini alsın gelsin ne kadar takımımla gurur duyuyorsam o kadarda utanıyorum taraftarımızdan
tonusluyum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda tonusluyum'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.11.2008, 15:27   #325
yigido_ilhan58
Acemi Yiğido

yigido_ilhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 yigido_ilhan58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sivasın başarısına ulaşmak için kaç tane takım var umutla bu başarıları elde etmek için biraz fedakar olupta bir stadı bırak tam doldurmayı yarısını bile dolduramıyoruz bu ne biçim sivaslılık ben anlamıyorum ben bursada yaşıyorum inanın bursa 2. lige düştügünde bile stad ful oynadılar demek istedigim yeni stad sivasımız için iyi olur ama taraftar yine gelmez haydi sivaslıyım diyen sivassporlular sivassporumuzu yalnız bırakmayalım her sey sivasspor için SAMPİYON SİVASSPOR
yigido_ilhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.11.2008, 15:46   #326
özsivasli1903
Usta Yiğido

özsivasli1903 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 özsivasli1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya sivasa cok modern ve cok yönlü bi stadyum yapilmali heleki üstü kapali kesin olmali kis mevsiminden korunmak icin ama önce bu basari bu sene en az sampyionlar ligine ve sene ye yine ayni devam olursa bu stad olur...
sayin basbakanimizda sözünü verdi .... 4 eylül arena.... az kaldi...
özsivasli1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.11.2008, 16:03   #327
karadavut58
Acemi Yiğido

karadavut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 karadavut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

slm butun yorumlari okudum herkesi hakli buldum emme yinede bazi arkadaslar cok karamsal yaklasimda bulunmuslar bakin moderin stat gerekli bence niye ben maclarda cekilen fotolara baktimda seyircini daha cok genc nesiller oldunu goruyorum budemek gelecekte daha cok taraftar demek bizim orta yasin uzeri halkimiz zaten futbola karsi tabi hepsi deyil olmayanda var egerki bir takimin seyircisi genclerden olusuyorsa bu guzel seydir bence genc genci ceker her yere nesil yetistikce bunun artacana inaniyorum vede sabirli olmaklazim diyorum simdi cekirdek yiyenlere bakin genclik deyil kesinlikle o gencler macboyunca hopluyor bagiriyor birseyler yapmak istiyorda onlara daha tecrubeli amigolar lazim vede yonlendiren uzmanlar lazim bunlari yaparlarsa birileri yada yonetim duzenli olarak bu heyacanin icine girecek yeni taraftarlarda olacani dusunuyorum saygilarimla
karadavut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.11.2008, 17:19   #328
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1277 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Bu takım illa küme düşecek ondan sonra aklımız başımıza gelecek ben onları bıraktım bakalım bu haftaki Olimpiayattaki maçta kaç Sivas'lı orada olacak....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: Başbakan'dan son nokta!...
Alt 30.11.2008, 18:00   #329
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 999 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Başbakan'dan son nokta!...

Dünki Antep maçına bakıp yeni stada itiraz edenler olabilir ancak onlara cevap olarak yeni bir şeyler yazmaktansa daha evvel bir foruma yazdığım görüşlerimi tekrar etmede fayda görüyorum.

İşte geçen yıl yeni stadın yapılacağı söylendiğinde benim bu konudaki fikirlerim:

Gerçekten sevindirici bir gelişme. Hep söylediğimiz gibi Sivasspor Sivas ekonomisinin ve gelişme azminin dinamosu olacaktır. Yeni stad projesi de bunun bir parçasıdır. Daha evvel forumlarda belirttiğimiz gerçeğin anlaşılmış olması gayet güzel.

Uzun süredir aklıbaşında herkes Sivas'a yeni bir stad yapılması gerektiğini söylüyordu. Artık Sayın Valimizin de bu durumun ciddiyeti hakkında fikir beyan etmiş olması ve icraat noktasında ciddi bir çalışma yapılacak izlenimi vermesi bence gayet sevindirici bir durum.

Tekrar tekrar söylemekte fayda var: Bir sezonda en fazla üç-dört maçın yeşil zeminde oynanabildiği, kalan maçların karda, buzda, çal çamurda veya kupkuru otlar üzerinde oynandığı; doğru düzgün otopark, tuvalet ve büfe tarzı mekanların bulunmadığı, elli yıl öncesinin imkanları ve bakış açısıyla inşa edilmiş bu yere modern anlamda bir stadyum dememiz imkansızdır.

Daha evvel bahsettiğimiz gibi Sivasımıza üstü tamamen kapalı, tribünleri ve zemini yerden ısıtmalı, en az 35 bin koltuk kapasiteli, çevresinde yeşil alan ve otoparkların bulunduğu, şehrin önümüzdeki elli yıllık ihtiyacına cevap verebilecek kapasitede ve eğer Türkiye 2016 Avrupa futbol şampiyonasını alabilirse o şampiyonadan en az bir maçın bu sahada oynanması hedeflenerek, güzel bir yatırım yapılmalıdır.

Sayın Valimiz ve Sayın Mecnun başkanımız bu işle ilgilendikleri takdirde en kısa zamanda bu güzel tesisin şehrimize kazandırılacağına olan inancım sonsuzdur.

Yanlız bence kapasite en az 35 bin kişi olmalıdır. 4 Eylül stadının 40 yılı aşkın bir süredir hizmet verdiği gerçeğini göz önünde bulundurarak yeni yapılacak stadın da önümüzdeki elli yıl hizmet vereceği gerçeğini görmeliyiz ve kapasiteyi de ona göre ayarlamalıyız.

Şimdi sevgili arkadaşlar artık burayı zor dolduruyoruz şuna buna ne gerek var muhabbetlerini geçelim. Yap İngiltere'deki stadların bir benzerini bak o zaman taraftar nasıl geliyor.

Bildiğiniz gibi GS cebinden beş kuruş para harcamadan TOKİ ile anlaşarak Seyrantepe denilen itin öldüğü yere elli bin kişilik bir stadyum yaptırıyor. Mecidiyeköy gibi İstanbul'un ulaşım açısından en merkezi ve en rahat yerinde bulunan Ali Sami Yen'de ortalama 13-14 bin kişiye oynayan GS kulübü gidip Seyrantepe'ye elli bin kişilik stad yaptığında kim sordu ''ya hu siz 24 bin kişilik Ali Sami Yen'in yarısını ancak doldurabiliyorsunuz, o halde niçin gidip Seyrantepe'ye elli bin kişilik stad yapıyorsunuz?'' diye!

Eğer stadlara daha fazla insan çekilmek isteniyorsa standartlar yükseltilmeli, mevsim şartlarından etkilenmeyen, otopark sorunu olmayan, konforlu, hatta içerisinde alış veriş merkezleri bulunan ve insanların buralardan alışveriş yapıp vakit geçirebilecekleri ve buralardan kulübün yıllık gelir elde edebileceği yerler muhakkak yapılmalıdır. Bakın görün o zaman 30 bin kişi de gelir 40 bin kişi de gelir!...

GS-Sivas maçına gelenler bilir. İki yıldır eski açığın misafir tribünü olarak ayrılan yere varmak için çalın çamurun içinden geçeceksin, o da yetmedi kenarından beş altı metre yükseklikte malzemelerle kapatılmış tribünün içerisinde stadın yarısını göremeyeceksin, ahır gibi bir yer... Söyleyin kim gider böyle stadyuma?

Arkadaşım şuan ki stat arazisi çevresiyle birlikte ele alındığında çok büyük ve şehir merkezinde bulunması hasebiyle de çok kıymetli. Belki yeni yapılacak stadın maliyetini yüzde yüz karşılamaz ama üzerine bir miktar ekleme ile bu yatırım rahatlıkla gerçekleştirilebilir.

Ayrıca aramızda bazı arkadaşlar bu işin önemini tam kavrayamamış olmanın neticesinde abuk sabuk fikirler üretiyorlar, yok kim gelecekmiş, yok bu stat bilmem kaç yıl daha yetermiş falan filan. Yani adamların dünyadan haberi yok. Bakın Yiğidolar bu kulüp yarınlara iki şey bırakacak: Birincisi elde ettiği başarılar, ikincisi bu başarıların sembolü niteliğinde yarınlara taşınacak olan fiziki yapılar yani stadyum, tesisler vs...

Bu gün Türkiye'nin dört bir yanına Antalya'dan Diyarbakır'a, Rize'den Bursa'ya, Mersin'den Kayseri'ye kapasitesi 35-50 bin civarlarında değişen stadlar yapılıyor. Bakın Bursa'ya 50 bin kapasiteli stad yapacak adamlar. Ayrıca bu stadların bir çoğu Kayseri hariç tamamen devlet eliyle yapılıyor. Bildiğim kadarıyla Mersin ve Diyarbakır stadları TOKİ'ye yaptırılacak. Tahminimce diğer stadlar da benzer şekilde yaptırılacak. Yani farzedin ki elimizde bugün ki stad arazimiz olmasa bile bizim yeni stad konusunda ısrarcı olmamız gerekir.

Bizim için önümüzde bu süreçte iki seçenek var: Ya bu trene atlar gideriz, yeni stadımızla hem Türkiye'de hem Avrupa'da boy gösteririz ya da ikinci sınıf bir stadda kendi taraftarının bile gelmekten imtina ettiği, yabancıların burun kıvırıp baktığı, ulan yine mi şu çamur deryasına gideceğiz diye düşündüğü, ikinci sınıf bir yapıyı devam ettiririz.

Seçim sizin: Sivas'ın adına yakışır bir şekilde büyük kulüp büyük taraftar büyük takım olmak istiyor musunuz, istemiyor musunuz?

.............................. .............................. .............................. ..........

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda BOUN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Başbakan'dan son nokta!...
Alt 30.11.2008, 19:26   #330
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1309 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Başbakan'dan son nokta!...

Her verilen söz şimdiye kadar tutulsaydı,Stadlarımız şimdi dünya sıralamalarında en üst köşedeydi.

Yinede verilmiş bir söz var ne zaman yapılır Allah kerim.Büyük Üstad ' Mehmet Akif Ersoy'un dediği gibi ;Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın,
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
artt, başbakandan, bİr, gerek, kapasİtemİ, nokta, sivasa, son, stad, stadimiz, stadyum, sİzce, taŞiniyor, yapilsin, yenİ