Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
İstanbul' dan Kucak dolusu Selam Sivaslılar.
Bu yaşıma kadar bildim bileli Galatasaraylıyım, öyleki en büyük üzüntüm takımımın mağlup olduğu zamanlar, en büyük mutluluğumsa galip geldiğimiz anlardır. İnanın Galatasaray kadar hiçbirşey üzemez yada mutlu edemez beni. Özetleyecek olursak hastalık ötesi bir sevgi var içimde Galatasaray' a karşı.
Ve özellikle geçen seneden beri yani Sivasspor' un şampiyonluğa oynamaya başlaığından beri, Galatasaray şampiyon olamazsa Sivasspor şampiyon olsun diyenlerden biriyim. Sivas' a hiç gitmedim, nasıl bir şehir olduğunu internetteki Sivas ile ilgili yazılardan bilirim; fakat çok sevdiğim aile fertlerimden birileri olarak gördüğüm insanlardan birkaçı Sivaslıdır. Severim insanını ve takımınıda desteklerim.
Benim sözüm ilk olarak BÜYÜK TAKIM OLMAKTAN bahs eden Sevgili Galatasaray Taraftarı arkadaşıma!
Fatih Akyel FBye transfer olduğunda!
Okan Buruk ve Emre Belözoğlu İntere gittiğinde!
Emre Belözoğlu FBye transfer olduğunda!
BÜYÜK TAKIMIN BÜYÜK TARAFTARI GİBİ Mİ DAVRANDINIZ?
Galatasaray Tvde haftalarca Emre' ye söylenmedik laf bırakmadılar! Emre savunucusu değilim ama ahkam keserken, BÜYÜKLÜKTEN söz ederken önce kendimize bir bakalım. Sonra BÜYÜK TAKIM olmanın nasihatlerini verelim!
Mehmet Yıldız Türk Futbolunun son dönemlerde yetiştirdiği, Sivassporun bu kadar etkili ve başarılı konuma gelmesinde payı olan önemli futbolculardan biridir. Dönem Transfer dönemidir ve böyle bir futbolcunun kulüp transfer listelerinde başı çekmesi son derece normaldir.
Bir Galatasaraylı olarak Mehmet Yıldız gibi iyi, karakterli, efendi ve yıldız bir futbolcunun Galatasaray' da oynamasını yürekten isterim. Başlığı okuyunca heyecanlanmadım desem yalan olur! Ama şu ana kadar ne Sivasspor Kulübü' nden nede Galatasaray Spor Kulübü' nden resmi bir açıklama yapılmamışken, Sivasspor taraftarının Mehmet Yıldız' ı yerden yere vurmasına inanın çok üzüldüm.
Şayet Mehmet Yıldız gerçekten Galatasaraylı olursa;
Baros' u kesemez ama, ortada gerçekler varki Nonda formsuz, Ümit Karan sakat! Baros' un yanında Mehmet Yıldız yıldızını parlatmaya devam eder. Lütfen! Olaya profesyonelce bakalım, Mehmet Yıldız gibi değerleri korumaya devam edelim. Sivassporun başarısında Mehmet Yıldız' ın hiç mi katkısı yok? Hiç mi emek sarf etmedi, sizler ki onu BÜYÜK KAPTAN olarak addettiniz.
Mehmeht Yıldız Sivasspor' da miadını doldurmuş, verilen her görevi layıkı ile yapmış bir futbolcudur! Hangi takıma giderse gitsin para kazanmak onunda hakkıdır. Hiç değilse Okan Buruk gibi, Emre Belözoğlu gibi, Hakan Şükür gibi takımına para kazandırmadan gitmeyecek! Ne olur biraz daha yumuşak bakın olaya! Ve arkadaşlarım acele etmeyin Mehmet Yıldız resmi bir açıklama gelmediğine göre halen Sivasspor' un futbolcusu! Unutmayın!
Hadi herşeyi bir kenara bırakalım, bu spekülasyonlardan sonra kulüp bir açıklama yaptı, diyelim ki Sivasspor Yönetimi olarak Mehmet Yıldız da dahil hiçbir futbolcumuzu satmıyoruz dediler! Yada transfer gerçekleşmedi Mehmet Yıldız takımında kaldı, bu konuşulanlar onun psikolojisini bozmayacak mı?
Ne Galatasaraylılar nede Sivassporlular dereyi görmeden paçaları sıvamayın derim bir kardeşiniz olarak. Zira bunda en büyük zararı Mehmet Yıldız' dan başka hiç kimse görmeyecektir! Lütfen!
Saygılarımla.
|