Cevap: BULENT UYGUN BUCA DA !
Bülent Uygun'un Sivasspor'da en başarılı olduğu dönemlerde bile onu eleştiren biriydim. Çünkü bir insan işinde başarılı olabilir ama asla kişilik yoksa sadece adı başarılı kalır, isminin önüne asla "adam gibi adam" sıfatı gelmez. Bülent Uygun'a hiçbir zaman Sivas basını dokunamadı, çıktı üstüne vazife olmayan her işte şovmenlik yaptı, Sivas'ı her zaman medyada kendine malzeme yaptı biz ise sen ne büyük hocasın her derdimize devasın dedik. Ama hangi yaraya melhem oldu? Hiçbirine... Biz burada İstanbul Belediye ve Antep maçlarından sonra eleştiri yayınlarken ve yönetimi göreve çağırıyoruz derken üyelerimiz bize kızmıştı. Ama gelin görün ki zaman bizi haklı çıkardı.
Gittikten sonra Sivaslılara "nankör" diyen birini çok sonra tanımış olsa da Sivasspor taraftarı, Bülent Uygun'a en güzel cevabı Bucaspor başında Sivas'a geldiğinde onu hiçbir şekilde kaale almayarak, önemsemeyerek verecektir.
Buradan gittikten sonra bunca iyiliğe rağmen arkamızdan konuşan biri iki gün sonra Gaziantep ve daha sonra Bucaspor hakkında ne diyecek acaba?