Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Seçenekler Arama Stil

Lorant: "Maçın hakkı beraberlikti"
Alt 19.02.2006, 21:05   #1
MAVİ_BERE
YASAKLI ÜYE

MAVİ_BERE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 MAVİ_BERE ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Lorant: "Maçın hakkı beraberlikti"

Galatasaray'la evinde berabere kalan Sivasspor'da, teknik direktör Werner Lorant, maçtan sonra yaptığı açıklamada, maçın hakkının beraberlik olduğunu söylerken, Cihan'ın gördüğü kırmızı kartın haklı olduğunu belirtti..

Biz zaten maça, Galatasaray karşısına puan almak için çıktık, ama yenebilseydik, yenecektik.. Galatasaray'ı pozisyona sokmadık, bizim de pozisyonumuz yoktu.. Maçın hakkı beraberlikti, ve öyle bitti.."

"Ümit'le bir konuşmam olmadı, sadece Ümit yanıma gelip kırmızı kartlık bir hareket olmadığını söyledi, ben dekartın kesinlikle kırmızı olması gerektiğini, hatta 3-4 hafta ceza getirecek bir kırmızı kart olduğunu söyledim.."

"Bir kere baştan beri yanlış bir konuşma, ben hiç kimse ile anlaşma yapmadım.. Ben sıkça yaptığım gibi Almanya'ya ailemin yanına gittim.. Ama o takımın internet sitesinde yazılan haberler hakkında bir şey yapamam.. "
MAVİ_BERE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır