Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

--->: Yeni Yapilacak Stadyum Hakkinda Fikirleriniz
Alt 20.04.2008, 21:57   #11
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Yeni Yapilacak Stadyum Hakkinda Fikirleriniz

yeni stadyum büyük bir aksilik olmazsa sivaspor tesislerinin karşısındaki fuar alanına yapılacak.arkadaşlar ben geçen yıl kayserinin yeni stadını yakından gördüm.herkes seneye görecek müthiş bir stadyum olmuş.kore deki olimpiyat stadyumunun projesini esas almışlar.33 bin kişilik bir stad.üstü açılıp kapanır bir stat.alttan ısıtmalı,sahaya çok yakın modern bir stat olmuş.kayseri statından neden bahsettim.bizim yapacağımız stadın da bu na benzer bir stat olması gerekir.tabiki aynı stat olmamalı; bizim stadımız bence ingiltere'de ki stadyumlar gibi olmalı.Nasıl bir stat;önce alttan ısıtmalı,sonra üstü açılıp kapanan bir stat,atletizm pisti olmayan ,kafeleri, lokantaları olan,koltuklarının altında doğalgaz ısıtma sistemi olan,depreme dayanıklı,dört tarafı kapalı bir stat olmalıdır.kapasitesine gelince benim gönlümden geleceği de düşünerek 40 bin olmalı diyorum.
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
alisveris, beklentilerimiz, fikirleriniz, hakkinda, nelerdir, projesi, staddan, stadium, stadyum, yapilacak, yeni