YETER ARTIK !! LÜTFEN......
[SIZE=2]YETER ARTIK ...LÜTFEN KENDİMİZE GELELİM.....
Arkadaslar forumlarda yazıyoruz konuşuyoruz ama iş icraata geldiğinde kimse ortaya cıkmıyor... İkinci ligteki Sarıyer maçıda dahil İstanbulda 4 maç oynadık daha şöyle kalabalık bir topluluk oluşturamadık tribünlerde...
Günlerce Konuşuyoruz söyle yapalım böyle yapalım diye ama daha maçlarda tribünde biraraya dahi gelemiyoruz...Yok ben su tribündeydim ..yok ben su grupla beraberdim 50 tane bahane uyduruyoruz maçlardan sonra...
10.000 üyemiz var söyleyiz böyleyiz diyoruz maçlarda ayrı ayrı oturuyoruz..bölük pörçük ve dağınık...etkili bir grup oluşturamıyoruz...maçlara gelemeyenlere bir sözüm yok..İşleri dolayısı ile veya ekonomik durumundan dolayı insanlar maçlara gelemeyebilir...bunu eleştirmeye hakkımız yok ama....
maçlara gelenler birleşmemiz lazım... 10.000 üyeli bir siteden 150 kişi maça gelse yanındada iki arkadası olsa 400-500 kişi yapar...buda tribünde etkili bir grup olmak için yeter...ama nerde 50 kişi zar zor biraya geliyoruz...onunda çoğunluğunu sivastan gelenler oluşturuyor....
Ama artık YETER!!! kendimize gelelim...Ya bir araya gelip tribünde 90 dakika coşan takımını destekleyen bir grup oluşturalım..yada yapamayacağımız seyleri konuşup kendimizi komik duruma düşürmeyelim....
Trabzon maçı bizim için son fırsat...lütfen bu fırsatı iyi değerlendirelim...buraya bu maça gelip tribünde birleşecek olanlar yazsın...sayımızı bilelim...
NOT. BU YAZDIKLARIM SİVASTAN GELENLER İÇİN DEĞİLDİR.....[/SIZE]
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
|