Cevap: Maçı Değerlendirelim
kardesim bu pastadan bıze tat vermezlerr bizim kaderimiz bizim elimizdeydi sen kendi sahanda yenil liderliği bjk a bırak ondan sonra bekle bjk gs maçını onlar sana yedirirmi şampıyonluğu bıdefa biz sahada 11 kişi değil 10 kişi oynuyoruz m yıldızı gecin ya prse yok baskı yok topa koşmuyor tamam fiziği kondiksıyonu iyi ama top sana gelicek dıye bır kaydede yok sen gidicen dostum topa şampiyonluğa oynıyorsan sen koşucan şampiyonluğa yani arkadaşlar biz 10 kişi guzel bir başarı elde ettık 11 kişi oynasaydık emininmki farkı olurduuu şimdi işimiz yoksa hafta sonu gs yi yen denizlinin bjk yi yenmesını bekle dıyıceğim tek şey şampiyonlar liginede gidemıycezzz yalan oluruz yalannnn ama genede sivassporlu olarak takımımın her zaman arkasındayımmm şampiyon olamaasakta biz gönullerın şampiyonuyuz kısa bir surede cıktığımız süper lig de yakaladığımız başarı gercekten buyuk bir başarı ben inanıyorumki şampiyonluğu bir gun elbet tadıcaz bir sivaslı olarak tum yiğidoları gs svs maçına beklıyorum saygılarımla bedri çakmak .
|