Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Anketimiz: Hocamız eğer giderse!!!!
Erdal Keser 10 10,31%
Ümit Özat 4 4,12%
Michael Skibe 3 3,09%
İsmail Kartal 8 8,25%
Hakkı Hocaoğlu 0 0%
Orhan Kaynak 2 2,06%
Bülent Uygun 10 10,31%
Hikmet Karaman 10 10,31%
Bülent Korkmaz 3 3,09%
Tolunay Kafkas 3 3,09%
Muhsin Ertuğral 4 4,12%
George Hagi 0 0%
Mesut Bakkal 0 0%
Yabancı (diğer) 2 2,06%
Rıza Hoca gitmesin 38 39,18%
Katılımcı sayısı: 97. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: RIZA HOCA GİDERSE YERİNE KİM GELMELİ ???
Alt 09.05.2012, 11:59   #11
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: RIZA HOCA GİDERSE YERİNE KİM GELMELİ ???

Süper Final'in son haftasında oynayacakları Trabzonspor karşılaşmasından mağlubiyetle ayrılmaları durumunda teknik heyetle yollarını ayırmayı düşünen Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay sesleri yükselmeye devam ediyor. Sivasspor ile sözleşmesi önümüzdeki günlerde sona erecek tecrübeli çalıştırıcı ise bu konuda konuşmasının şu anda yanlış olduğu kanaatinde.

C.KAAN KARAGUŞ
Bu sezon teknik direktörlerden yana bir türlü umduğunu bulamayan Beşiktaş'ta gündeme oturan isim Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay oldu.
Spor Toto Süper Final'in son haftasında oynayacakları Trabzonspor karşılaşmasından mağlubiyetle ayrılmaları durumunda Teknik Direktör Tayfun Havutçuoğu ile yollarını ayırmayı düşünen siyah-beyazlılarda, Mustafa Denizli, Rıza Çalımbay ve Samet Aybaba sesleri yükseliyor.
Siyah-beyazlı yönetim, yapmış olduğu görüşmelerde Rıza Çalımbay konusunda hem fikir olurken, tecrübeli çalıştırıcı gideceği yönündeki söylentilerin şuan konuşulmasının yanlış olduğu kanaatinde.
Son günlerde kamuoyunda geniş yer bulan söylentilerle ilgili açıklamalarda bulunan Çalımbay; "Ligin bitmesine bir hafta var ve bu konuyu lig bitmeden gündeme getirmek hem Sivasspor hem de Beşiktaş camiası açısından zararlıdır. Bugün biz Sivasspor'da görevimizin başındayız ve çok büyük sorumluluklarımız var. Beşiktaş'a baktığımızda orada da teknik direktörleri Tayfur hoca var ve önlerinde çok önemli bir Trabzonspor maçı var" dedi.
Kendisine Beşiktaş yönetimi tarafından herhangi bir teklifin yapılmadığını söyleyen teknik adam Çalımbay; “Ben her zaman diyorum. Sivasspor'u kulüp olarak değil burayı evim olarak görüyorum. Doğup büyüdüğüm yer ve öncelik burası. Ama Beşiktaşlı olduğumu da hiçbir zaman gizlemedim. Doğduğum yer burası Sivas, futbola başlayıp bitirdiğim yer ise Beşiktaş. Sezon bittiğinde böyle bir teklif gelirse elbette ki değerlendiririm. Gidersem de geçmiş yıllardan daha güçlü bir Rıza Çalımbay olarak giderim" dedi.Kaynak:Sivas'ın Sesi..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
gelmelİ, gİderse, hoca, kİm, riza, yerİne