Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer politikasi
Alt 02.02.2014, 23:44   #11
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Transfer politikasi

Alıntı:
nejmi58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaslar ben Sivassporun transfer politikasi hakkinda fikirlerinizi merak ediyorum... Veya Sivasspor gibi bir Süper Lig kulübünün nasil bir yol izlemesi lazim..

Benim görüsüm: Yeterince Sponsor ve Seyirci geliri olmayan kulüblerin (herne kadar Galibiyet primi ve Digitürk geliri olsa bile) yildiz transferi yapmasi cok zor. Bizim daha cok yildiz adayi transferleri yapmamiz, pisirip Yildiz olduktan sonra piyasaya sürmemiz ve iyi bir transfer ücreti elde etmemiz gerekiyor diye düsünüyorum. Bakiyorumda Yillardir sampiyonluk mücadelesi verdigimiz yillar dahil elimizdeki oyunculari pazarlamakta güclük cekiyoruz, tek-tük sattigimiz oyuncularida degerinden daha az paralara elden cikariyoruz (Buda ayri bir problem). Ikinci yol ise sözlesmesi sona erecek oyunculari önceden takib edip, onlarla sözlesme imzalamak (bu konudada maalesef basarisiziz).

benim biraz olsun takip ettigim ve transfer edilebilecek oyuncular ise;

Buca: Batuhan Isciler, Emre Sahin, Taylan Antalyali, Hakan Cinemre, Ömer Kahveci
Bolu: Hakan Arslan, Emre Kilinc
Manisa: Eray Ataseven, Bekir Yilmaz
I.B.B.: Hüseyin Tok, Ibrahim Yilmaz, Cenk Sahin
T.Linyit: Cafercan
Denizli: Sevki Cinar, Ömer Kandemir
1461: Batuhan Atararslan, Göksu, Baris
Fethiye: Artun Akcakin
Balikesir: Okan Deniz, Karikari
Samsun: Aminu, Canberk
Turgutlu: Ismail Köse, Sabit Hakan Yilmaz, Umut Nayir
Kartal: Yasin Abdioglu, Ethem Pülgir
Göztepe: Enes Kubat
A.gücü: Hasan Ayaroglu, Emre Tasdemir
Bandirma: Tayfur Bingöl, Timur Kosovali
Altinordu: Gökhan Karadeniz

bu liste uzatilabilir..
Sizlerinde alt liglerde takip ettiginiz ve begendiginiz oyuncular varsa burada paylasabilirsiniz, oyuncularin gelisimlerini hep beraber takip ederiz.

Selam ve Saygilar...
değilmi

bu oyuncular bedava gelirse alalım kardeş yoksa alamayız ha bu arada bugün beşiktaşın borcunun 480 trilyon olduğu söyleniyor evet sivasın borcu yok ama durumumuz iyiye doğru gitmiyor ne yazıkki sivassporun gelir ve giderinin şeffaf olması lazım değilmi türkiyede spor külüplerini hangi kurum denetliyor halen merak eder dururum.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
edilirse, politikasi, transfer, transfer2014, tuncay, Şanlı