Sayın Yiğidolar bu saatten sonra alacak işe yarayan bir topçu kalmadı boşuna yorum yapıp değerli zamanınızı harcamayın Sağlam'ları erken davrananlar aldı geriye işe yaramazlar kaldı oda bizde çok var
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Arkadaşlar yorumları okuyorum mantıklı yönetime tavsiye niteliğinde güzel şeyler var. Ben aciz de yorumu mu sunmak isterim. Sevgili yönetim kurulu ve murat bey demek isterdim ama demiyorum. Sevgili başkan Sivasspor sevdalısı bir taraftar olarak 1-bu takımın en önemli transfer ihtiyacı defansa olmalıdır. Nedenine gelince ümit genç oyuncu haftada 3 maçı kaldıramıyor ayakları yan basmaya başladı bu tempoyla zorlanırsa Allah muhafaza sakatlanır zaten iyi olmayan ümit costa yı da bozuyor bu yüzden dikkat edin topu baskıda yiyince çıkaramıyoruz. Çözüm acilen Sivas'ın kendi evladı İbrahim toroman joker gibi adam. Mehmet Yıldız'ın ibrahimle şahsi hesabi beni ilgilendirmiyor. Gerektiğinde sağ bek oynayıp cicinho ileri sürülebilir Burhan dinlendirilmiş olur veya kendine gelmesi sağlanır 2- aciliyet bakımından forvet buna yeterince yorum gelmiş zaten. Benim yorumum da Atıff sol açıkta ezbere oynuyor iyi Bir Forvet bize bu fırsatı sağlar. Aydın'ın kendine gelmesine yardımcı olur. Vesselam..
Carlos brezilya ve ispanyadan genç futbolcu neden getirmiyor bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Carlos gibi bir efsanenin istese büyük kuluplerde forma şansı bulamayan gençleri en azından kiralık olarak takıma kazandırması gerekirdi. Hem bu gençlerin gelişimine katkı sağlardı hem de sivasspor kazanırdı