Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı
Farklı bir yorum olacak ama kanayan yaramız olan 2 konudan bahsetmek istiyorum...
1- Bir maçlık da olsa transfer edilen etrafımızdaki İT'lerden (İstanbul Takımını tutanlardan) bahsetmek istiyorum...
Stadyumu dolduran 15 bin kişiden kaç kişi "Ben Sivaslıyım ve Sivassporluyum diye o stadyumu doldurdu?
Bence her zamanki o yürekli ortalama olarak verilen 4-5 binden fazlası değildi..
BELEŞ olunca hemen yanımızda biten İT sevdalıları "içimizdeki İRLANDALILAR" varolduğu müddetçe, Sivas'ta Sivasspor sevdalısı 3-5 bini geçmez. Bugünki stadyumu dolduranlar (İçimizdeki İrlandalılar) bir Bursada, Bir Trabzon'da bu tavırda olamazlar. O nedenle o illerin taraftarlarına imrendim desem yeridir.
2- Maraton A Blokta yer alan taraftarların ağıza alınmayacak galiz küfürlerle tezahürat ettiklerini sanmaları..
O küfürler değil mi? Bize cezalar verdiren..
O küfürler değil mi? Bize tribün kapattıran...
Müsabaka ücretsiz diye etrafımız bayan ağırlıklı ailece takip edenlerle dolu idi. Grubun tezahüratları ceza gerektirecek, galiz küfürler..
İddia ediyorum o küfürleri yapanları Emniyet görüntülerden yola çıkarak, 6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanunun ilgili maddesini bireysel bazda işletsinler, uygulasınlar, bakalım bir daha yaparlar mı? (Bana gelen bilgilerde zaten o yönde çalışma yapıldığı, görüntü alındığıdır)
İlle de edep...
|
Oh çok şükür beni anlayan çıktı sonunda İçimizdeki İRLANDALILAR çok anlamlı bir kelime belkide kale arkaası gar lig maçlarında 3 büyükler gelse bile dolmuyordu dıger taraflar da dahil. en çok geçen sezon 9 bin kişiyle oynamışız