Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 15.07.2015, 04:03   #25
beko35
Yiğido

beko35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 442 beko35 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Farklı bir yorum olacak ama kanayan yaramız olan 2 konudan bahsetmek istiyorum...

1- Bir maçlık da olsa transfer edilen etrafımızdaki İT'lerden (İstanbul Takımını tutanlardan) bahsetmek istiyorum...

Stadyumu dolduran 15 bin kişiden kaç kişi "Ben Sivaslıyım ve Sivassporluyum diye o stadyumu doldurdu?

Bence her zamanki o yürekli ortalama olarak verilen 4-5 binden fazlası değildi..

BELEŞ olunca hemen yanımızda biten İT sevdalıları "içimizdeki İRLANDALILAR" varolduğu müddetçe, Sivas'ta Sivasspor sevdalısı 3-5 bini geçmez. Bugünki stadyumu dolduranlar (İçimizdeki İrlandalılar) bir Bursada, Bir Trabzon'da bu tavırda olamazlar. O nedenle o illerin taraftarlarına imrendim desem yeridir.

2- Maraton A Blokta yer alan taraftarların ağıza alınmayacak galiz küfürlerle tezahürat ettiklerini sanmaları..

O küfürler değil mi? Bize cezalar verdiren..

O küfürler değil mi? Bize tribün kapattıran...

Müsabaka ücretsiz diye etrafımız bayan ağırlıklı ailece takip edenlerle dolu idi. Grubun tezahüratları ceza gerektirecek, galiz küfürler..

İddia ediyorum o küfürleri yapanları Emniyet görüntülerden yola çıkarak, 6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanunun ilgili maddesini bireysel bazda işletsinler, uygulasınlar, bakalım bir daha yaparlar mı? (Bana gelen bilgilerde zaten o yönde çalışma yapıldığı, görüntü alındığıdır)

İlle de edep...
Oh çok şükür beni anlayan çıktı sonunda İçimizdeki İRLANDALILAR çok anlamlı bir kelime belkide kale arkaası gar lig maçlarında 3 büyükler gelse bile dolmuyordu dıger taraflar da dahil. en çok geçen sezon 9 bin kişiyle oynamışız

40 Gün kar yağar 1 Gün av olur
beko35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda beko35'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
ağırlıyor, değerlendirelim, fbahçeyi, maçı, yiğido