Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 04.10.2005, 10:31   #21
hemso58
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 hemso58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Daumen runter

Alıntı:
bugrakova Nickli Üyeden Alıntı
her takıma olacak hali yok sivasspor a yapamazlar sivasspor a tam desttek var her zman arkasındyız
BUNUN GARANTİSİNİ HİÇ BİR ZAMAN VEREMEYİZ.BUGUN KONYA RİZE YARIN BİZ.BU İŞ HİÇ BELLİ OLMAZ...
hemso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.10.2005, 10:38   #22
yusuf_07
Tecrübeli Yiğido

yusuf_07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yusuf_07 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BEYLER SİTEDEKİ BU FENERBAHÇE DÜŞMANLIĞI NEDİR ANLAMADIM.HER FIRSATTA MİLLET ATIP TUTUYO.ATIP AMA ARTIK HERKES RENGİNİ BELLİ ETMİŞKEN BENDE EDİYİM DEDİM.SİVASSPOR U BİR SİVASLI OLARAK GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM.SİTEDE BU FB DÜŞMANLIĞI SÜRDÜKÇE.BENDE FB Yİ SAVUNMAYA DEVAM ETCEM.YANİ SİZENE FB DEN KENDİ İŞİNİZE BAKIN.GS LİYSENDE GİT GS NİN SİTESİNDE SAVUN TAKIMINI.
Alt 04.10.2005, 11:58   #23
eren1
Gast

Alıntı:
yusuf_07 Nickli Üyeden Alıntı
BEYLER SİTEDEKİ BU FENERBAHÇE DÜŞMANLIĞI NEDİR ANLAMADIM.HER FIRSATTA MİLLET ATIP TUTUYO.ATIP AMA ARTIK HERKES RENGİNİ BELLİ ETMİŞKEN BENDE EDİYİM DEDİM.SİVASSPOR U BİR SİVASLI OLARAK GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM.SİTEDE BU FB DÜŞMANLIĞI SÜRDÜKÇE.BENDE FB Yİ SAVUNMAYA DEVAM ETCEM.YANİ SİZENE FB DEN KENDİ İŞİNİZE BAKIN.GS LİYSENDE GİT GS NİN SİTESİNDE SAVUN TAKIMINI.
FENERE SON TERÖRE SON

O AMBLEMLE YAZI YAZDIĞIN SÜRECE SENDE BİR EZİKSİN

Alt 04.10.2005, 12:16   #24
yusuf_07
Tecrübeli Yiğido

yusuf_07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yusuf_07 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
eren1 Nickli Üyeden Alıntı
FENERE SON TERÖRE SON

ALLAHA ŞÜKÜR HİÇ EZİLMEDİK HEP EZDİK FUTBOLUMUZLA.BEN HEP BURDA BUNLARI KONUŞMAYALIM DEDİM AMA SİZ HEP ISRARLA GS PROPAGANDASI YAPTINIZ.
Alt 04.10.2005, 12:32   #25
Fighter
Acemi Yiğido

Fighter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Fighter ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Ausrufezeichen

Alıntı:
eren1 Nickli Üyeden Alıntı
FENERE SON TERÖRE SON

şşşşştt haddini biL ! adam gibi konus ! bizLer bu sitede misafiriz ve kimsenin avatarı seni aLakadar etmez.. Eger site yönetimi ve Sivasspor'lu gardaşLarımız bizi burda misafir oLarak kabuL ettiyse sana söz düşmez..

by Fighter
Alt 04.10.2005, 12:53   #26
bilgekagan58
Yiğido

43 Mesajına 58 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bilgekagan58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch olmayan penalti (anelkanin golü)

degrli yigidolar biz fener konya macini birakip kendi isimize bakmamiz gerek sayin culcu yanhakemine uymayip bize penaltiyi ver di belkide hakliydi sayin serdar tatli yan hakemine uyup golü verdi burda konya macinin hakemlerine hem fikir oldular ve dedilerki bu goldur gol verdiler tartisilacak cok sey var onlari tartisalim bundan 2 sezon önce rize sebat berabet süper lige ciktilar bunalri konusun o zaman böyle sey oldu ise simdide vardir biz önümüze geleni yenelim baskalri ne yaparsa yapsin fark etmez siz yigidolara destek verin yeter gerisi gelir sampiyon sivasspor basak sampiyon yok
Alt 04.10.2005, 13:26   #27
disikartaL_mrv
Yeni Yiğido

disikartaL_mrv - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 disikartaL_mrv ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
the_cem Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bu ne kin bu nefretle yazılmış yazılar böyle fenerbahçeye karşı...herkesin içinde biriktirdiği kin bi hatayla ortaya çıktığını görrmek üzüntü verici aslında ama bi açıdanda sevindirici..çünkü bunun adı nefret olduğu kadar kıskançlıkta ve ancak başarılı takımlar kıskanılır.fenerbahçeye karşı 3 takımın birleşmesinide gülerek izliyorum.bu ancak onları küçülttü farkında bile değiller.fenerin bütçe yapısı futbolcu kalitesi bu takımların kat be kat üstünde olunca doğal olarak kıskançlık krizleri başladı vefenerin seviyesine çıkmak için çalışacaklarına feneri aşağıya çekmek istiyorlar.bu hafta gs-ts maçı ve bjk-samsun maçlarındaki toplam seyirci sayısı bizim saraçoğlundaki herhangi bir maçın seyirci sayısına bile yaklaşamaz.herkes içindeki pislikleri temizleyeceğine başkalarına saldırmasın lütfen..bunun tek adı kıskançlık.nasıl şu an sivassporıum diğer anadolu klupleri tarafından kıskanılıyorsa fenerde diğer 3 küçükler(büyükler denemez artık bunlara) tarafından kıskanılıyor ve kendilerini gün geçtikçe küçültüyorlar haberi bile yok...sadece yazık...

Şunu asla unutma evet başarılar kıskanılır ama ancak şerefli başarılar,hakedilerek alınan başarılar kıskanılır...Daha doğrusu gıbte edilir.fenerbahçenin taraftar profilini bana hiç çizme...Deplesmanda,diğer branşlarınızda kaç kişisiniz bana onu söyle...Şampiyonluğu oynadığın zaman değil takımın en kötü gününde maça gitmek önemlidir,atkını formanı giymek o zaman önemlidir...Sizinde zamanında seyircinizi gördük her maç full dolduruyormuşsunuz gibi edebiyat yapma bence.Sesimiz çıksın diye tribunlerin önüne mikrofon koyduran tek taraftar fener taraftarıdır..Doğru o konuda sizinle kimse yarışamaz...Sizi rakip olarak görmüyoruz...Ne zaman bizi kalecisiz yenersiniz işte o zaman ezeli rekabet başlar.
Alt 04.10.2005, 13:54   #28
eren1
Gast

Alıntı:
GFB_Fighter Nickli Üyeden Alıntı
şşşşştt haddini biL ! adam gibi konus ! bizLer bu sitede misafiriz ve kimsenin avatarı seni aLakadar etmez.. Eger site yönetimi ve Sivasspor'lu gardaşLarımız bizi burda misafir oLarak kabuL ettiyse sana söz düşmez..

by Fighter
ÇAKALLIK YAPMA RAHAT DURUNNNNNNNNNNN

Alt 04.10.2005, 13:59   #29
mehmetcik58
Yiğido

mehmetcik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mehmetcik58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ya arkadaşlar şuna açıklık getirmek istiyorum
bikere anelka topu elle atmadı kalecinin eline eliyle vurdu kalcide topu içeri aldı yani embol değil faul bunu bir kavrayın ya
ikinciside fenerin hiçbir itirazı federasyonda kabul edilmedi siz kalkıp neler diyorsunuz yani federasyon fenere ters gelir
hemde biz artık ona buna bakmayalım biz artık sivasspora nasıl yardımcı olacağımızı düşünelim onlar bizim işimiz değil yani
onlar federasyonun işi veya fenerin konyanın arsında bir olay
saygılarımı sunarım
Alt 04.10.2005, 14:01   #30
Cem-Can
Acemi Yiğido

Cem-Can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Cem-Can ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
disikartaL_mrv Nickli Üyeden Alıntı
Şunu asla unutma evet başarılar kıskanılır ama ancak şerefli başarılar,hakedilerek alınan başarılar kıskanılır...Daha doğrusu gıbte edilir.fenerbahçenin taraftar profilini bana hiç çizme...Deplesmanda,diğer branşlarınızda kaç kişisiniz bana onu söyle...Şampiyonluğu oynadığın zaman değil takımın en kötü gününde maça gitmek önemlidir,atkını formanı giymek o zaman önemlidir...Sizinde zamanında seyircinizi gördük her maç full dolduruyormuşsunuz gibi edebiyat yapma bence.Sesimiz çıksın diye tribunlerin önüne mikrofon koyduran tek taraftar fener taraftarıdır..Doğru o konuda sizinle kimse yarışamaz...Sizi rakip olarak görmüyoruz...Ne zaman bizi kalecisiz yenersiniz işte o zaman ezeli rekabet başlar.
işte basit bir beşiktaş taraftar örneği..sağa sola sataşarak büyük olunabileceğini sanan bir garip..fenerin içeride dışarıda ne kadar taraftrarı olduğunu bilebilecek kadarda fenerle ilgilenen bir garip..cevabını görünce bi kez daha büyüklüğümüzle gurur duydum ve artık sizlere kızmamaya karar verdim..sizde haklısınız bende olsam kıskanırdım bu gücü..geçen sezon o kalecisiz galibiyetle koca bir sezonu kurtaran takımın taraftarısınız..o yüzden o yazdıklarınıda çok görmüyorum..sadece yalnız kaldığınızda şöyle bi düşünün bu yazdıklarınızla ne kadar aciz duruma düştüğünüzü ve dolaylı yollardanda olsa fenerin büyüklüğünü kabullendiğinizi..dedim ya sizlere kızmıyorum artık çünkü böyle küçük şeylerle ilgilenmeyecek kadar büyük hedeflerimiz var bizim...siz yine cimbomlu abilerinizle kafa kafaya verin yeni pankartlar hazırlayın size kolaylıklar gelsin...
Cem-Can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil