selam öncelikle bu organizasyonu yapanlara teşekkür ederim ben ve babamda geliyoruz sivaslı ahmetin oğluyum ben geçen sene annem ve babam gelmişti askerdeydim geldim bu sene bende geliyorum yer neresi tam olarak bucadamı olacak yine bilgilendirirseniz sevinirim
Bu Konuda izmiriyigidosu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
selam öncelikle bu organizasyonu yapanlara teşekkür ederim ben ve babamda geliyoruz sivaslı ahmetin oğluyum ben geçen sene annem ve babam gelmişti askerdeydim geldim bu sene bende geliyorum yer neresi tam olarak bucadamı olacak yine bilgilendirirseniz sevinirim
Yer değişikliği olmazsa Bucada olcak büyük ihtimal kardeşim. Bekleriz aile olarakda katılabilirsiniz
arkadaşlar valla bende orda olmayı çok isterdim,keşke imkanlar elversede gelebilsek ve sizlerle tanışabilseydik ama napalım kısmet değilmiş,ALLAH tuttuğunuz oruçları kabul etsin hepinize afiyet olsun.
Bu Konuda yigidomurat'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
1.izmirliyigido
2.Gökhan Turna
3.NETLOG
4.izmirliyiğido35 + kişiler
5.yigido_sampiyon
6.|By|_SivasLı
7.izmirliyiğido35
8.Nedimunluer
9.izmiriyigidosu + kişiler
10.
11.
12.
gelmek isteyenler ismini eklesin
dünki sözde iftar organizasyonuna gelmeyenleri kınıyorum!!!...arkadaşlar bu listeden ben dahil sadece 4 kişi geldi...ayıptır arkadaşlar...gelemecekseniz haber verinde bornovalardan bucalara gelmeyelim...
tamam sivassporun durumu kötü ama sadece iyi günlerde beraber olmayalım!!!
Bu Konuda yigido_sampiyon'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
şu an maç iftardan daha önemlı ve acil durumda, ıftara gelecek arkadaslardan maca gelecek olanlar acıl konu baslıgı altına bıseyler yazsın lutfen.. ona göre ınsanlar ayarlamalar yapacaklar,zaman kalmadı!