Cevap: Elimizden Geleni Yaptık!
elinden geleni yap bende yapacağım elimden geleni,o stada ayak basmıcam benim elimden gelen de bu.Sayın uygun,geçen sezon bütçeni o takımla 1 e 4 katladın,nerde bu paralar.Sizin hedefiniz düşük maliyet yüksek verimlilik politikasımı;kurulu kadroyu boz aldığınız adamlara bakın lütfen sahada yok.tum sylla diallo hadi bilicayı anladık,sen küme düşme mücadelesimi verdinki o takımı bozdun ne adına bozdun,insanın içi sızlıyor.size bu yazdıklarım sizi sevmediğimden saygısızlığımdan güvenmediğimden değil elbet,o başarıları siz yaşattınız bize bunun için minnet duyuyoruz her zaman da duyacaz fakat biz o başarıları giden futbolcularımızla yakalamıştık.3,4 tane takviye yapıp yolumuza devam edecektik,hepsi bu (saklanılan bişelermi var onuda bilmiyoruz)takım hazırlık maçında gösterdi kendini zaten.ben yenildiğimize de üzülmüyorum,aslonan takım ruhunun ortadan kaybolması,gelecek adına umut vermeyişi ve ben bunun için sizin keyfi uygulamarınızı protesto için o stada gelmiyorum.takım oynar yenilir, futbol adına sivassporda gelecek yok.ben bunu gördüm taaaa hazırlık maçlarından beri.herkese sevgiler.üzgünüm.
|