Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Ayakta Alkışlıyorum...
Alt 21.04.2014, 21:47   #1
Rallim58
Gast

Standart Ayakta Alkışlıyorum...

Sivasspor’un da, MP Antalyaspor’un da galibiyete ihtiyaç duyduğu karşılaşma, yiğidolarımızın 2-1’lik deplasman zaferi ile sonuçlandı. Sivasspor bu galibiyetle, 126 günlük deplasman hasretliğine de son vermiş oldu. Geçen sezon Sivasspor sayesinde ligde tutunan MP Antalyaspor, bu sezon Sivasspor mağlubiyeti ile onarılması imkansız bir yara aldı...

Avrupa’da ben de varım diyen ile ligde kalmak istiyorum diyen takımların müsabakasında iki hareket gözlerden kaçmadı. Sivasspor’un sol kanat oyuncusu Ziya Erdal’a, Semih Şentürk’ün yaptığı kural dışı hareketi ile Roberto Carlos’un insanlık dersi veren gol sevinci yaşattırmayan hareketi. Sivasspor'u galibiyete taşıyan, 82. Dakikada Aatıf’ın attığı penaltı golü sonrasında, kulübeden hareket dahi etmeyen Carlos, sevinmek için ayağa kalkan Ahmet Şahbaz’ın sevincine de engel olarak, “Antalya’nın üzüntüsü sevincimiz olamaz” düşüncesi ile adeta insanlık dersi vermiş oldu. Aynı Carlos, Sivasspor'un farklı yenilgiler almasının ardından, rakip takım futbolcularından, hakem heyetini tebrikleriyle, süper ligde görülmeyen ilklere imza atmıştı…

18 haftalık deplasman galibiyeti hasretliğini sona erdiren futbolcularımız ile, insanlık dersi veren Roberto Carlos’u ayakta alkışlıyorum...

Etiketler
alkışlıyorum, ayakta

Seçenekler Arama
Stil