-->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN
Bir insan gurbette ise ve memleket hasreti ile yaşıyorsa (ki mutlaka yaşamalıdır, vatanını sevmenin ilk koşulu memleketini sevmekten geçer)
Eskiden memleketimizle ,insanımızla Sivasspor'umuzla ilgili bir haber bulabilirmiyiz diye gazete sayfalarını karıştırır bulduğumuz takdirde de pür dikkat okur, haber iyiyse sevinir ,kötüyse üzülürdük.
2.Ligde şampiyonluk kovaladığımız son yıllardı çalıştığım Bankada hergün gazetelerin spor sayfalarını karıştırır Sivasspoumla ilgili bir haberi bulabilirmiyim diye heyecan duyardım, Hele hele Sivasımın İzmir takımları ile maç yapacağı haftalar İzmir takımlarının hazırlıkları ile ilgili çıkan yerel gazete haberlerinin fotokopisini çekerek ,Sivasspor kulübüme ve Sn. Abdullah Yiğit'e faks ederdim, yani bir nevi Casusluk yapardık..
Tüm bu uğraşlarımız, araştırmalarımız, yorgunluklarımız birkaç yıldır artık sona erdi, artık Sivas ve Sivasspor'umla ilgili tüm haberleri hiç yorulmadan evimde rahat bir ortamda Sivasspor.com ve Sivaslılar net'ten takip edebiliyor ,bilgileniyor değerli Sivassporlu taraftarlarımızın yorumlarını okuyor,sevinçlerimizi hepbirlikte yaşayabiliyoruz...
Peki bu imkanı,konforu,rahatlığı ,haber ve bilgi akışını sivasspor com ile bizlere ulaştıran ,sitenin kurulması ile biz Sivaslıların büyük bir ihtiyacını karşılayan Sayın RÜŞTÜ ELMAS'a minnet ve teşekkürlerimizi iletmek, desteklerimizi belirtmek hepimizin görevi ve borcudur diye düşünüyorum.
İyiki varsın Rüştü ELMAS ..
İyiki varsın Sivasspor.com
iyiki varsın Sivaslılarnet ....
Sevgi ve saygılarımla,
|