Burdan tumdunyadaki yigidolara seslenmek istiyorum Akan kanlara Verilen sehitlere Ezilen müslümanlara destek icin Allah rizasi icin israil mallarini almayalim alis verislerde özellikle dikkat edelim. özellikle AVP yigido gardaslar.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yusuf caygöz'a Teşekkür Ediyor...
bu sefersızlerın yaptıgını hıc bır orospu cocugu yapmaz kusra bakmayın ben kufurlu yazıyorum ama bu orospu cocukları aq evlatları anlamaz sız ısder silin isderseniz bamlayın ama ben aq cocugu israil ne yapalim
şu araplar varya hepsi yavşak birbirine sahip çıkmıyorlar.biz burda üzülü
yoruz onların umurunda degil.bu nasıl müslümanlık anlamak zor. israil ise zaten ********.onların görevi o yapacaklar elbet.müslüman geçinen araplara kızıyom.bir iran çırpınıyor bir türkiye başkasında çıt yok adilerin.bizde abcak israil malını almıyalım boykot edelim.bide dua edelim başka ne yapabilirizki.
Müslüman müslümanin kardesidir. Ona zulmetmez, onu (düsmanina) teslim etmez. Kim, (mümin) kardesinin bir ihtiyacini giderirse Allah da onun bir ihtiyacini giderir. Kim müslümani bir sikintidan kurtarirsa, bu sebeple Allah da onu kiyamet günü sikintilarinin birinden kurtarir. Kim bir müslümani(n kusurunu) örterse, Allah da Kiyamet günü onu(n kusurunu) örter. Buhârî, Mezâlim
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...