Trabzon mesaisi bugün başlıyor. Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, ligin 4. haftasında deplasmanda yapacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak.
Bursaspor karşısında alınan 2-0΄lık mağlubiyetin ardından Pazar günü yenileme idmanı yapan Sivasspor΄da, futbolculara verilen 2 günlük izin bugün sona erecek. Kulüp tesislerinde bugün toplanacak Sivasspor takımı, yapacağı antrenmanla ligin 4. haftasında 13 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maça hazırlanacak.
pedirel ,ibrahim, kadir,erman,sedat ykaya,kavuk, bunlar süper lig oyuncuları değil trabzonda ne yaparız hiçbirşey aklıma getirmek bile istemiyorum bu arada tüm islam aleminin kadir gecesi mübarek olsun nice kadir geceleriş dilerim
Gönül istiyorki trabzonu farkli yenelim!!!Ama malesef trabzon bu sezon gercekten iyi futbol oynuyor bana göre eger böyle devam ede bilirlerse bizide yenerler sampiyonda olurlar hamsi kavaga cikar gibi geliyor bu sene bana.
pedirel ,ibrahim, kadir,erman,sedat ykaya,kavuk, bunlar süper lig oyuncuları değil trabzonda ne yaparız hiçbirşey aklıma getirmek bile istemiyorum bu arada tüm islam aleminin kadir gecesi mübarek olsun nice kadir geceleriş dilerim
PEDRİELİ NE ZAMAN İZLEDİNDE SÜPER LİG TOPÇUSU OLMAZ DİYOSUN,FB MAÇINDA 30 DK İZLEMEYLE BUNA KARAR VERDİYSEN ÇOK İLGİNÇ YANİ,SAOL SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN...!
__________________ eN Kötü GüNüM BuGüNsé BuGünDe SivasspoRLuYum..!
Bu Konuda 58_babacan_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
isteyip de kimi yenmedikki tarbzonuda yeneriz alayınıda yeterki biraz istek biraz taktik birazda hız bunlar oldumu tamam kamanan olmayınca hızda olmuyor gerçi ama neyse