Lutfi abiye kesinlikle katiliyorum, Fikret beyin yaptigi aciklama cok gereksiz ve yanlistir. Fakat sanirim dun tekrar bir aciklama daha yapmis ve Hocamiz bizim herseyimizdir demis. Bu laflari igneleyici aciklamalar yapmadan once soylemesi gerekirdi diye dusunuyorum.
Ünsal: "Hocamızın arkasındayız.."
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, yönetimle teknik direktör İsmail Kartal arasında bir problem varmış gibi gösterilmesinin doğru olmadığını belirterek, ''Biz hocamızın arkasındayız demeyeceğim.. Hocamız bizim herşeyimizdir'' dedi..
Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada, Sivasspor Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın geçen hafta Sivasspor'dan ayrılacağını açıklaması ve pazar günü Mardinspor mağlubiyeti ile birlikte Sivasspor'da büyük çalkantılar olduğu yönünde çıkan haberlerin kamuoyuna yanlış şekilde yansıtıldığını iddia etti.
Ünsal, şunları kaydetti:
''Hocamız Mardin maçı öncesi şanssız olarak değerlendirdiğimiz bir röportaj yapmış ve bunun neticesinde tabiri caizse bir bardak suda fırtınalar kopartılmaya çalışılmıştır. Benim, kaleci Yavuz'u hasta hasta oynatmasını eleştirmem de gayet doğaldır. Bunu bahane ederek yönetimle teknik direktörün arasında önemli problemler varmış gibi gösterilmesi camiamıza yarar değil, zarar verir. Netice olarak biz hocamızın arkasındayız demeyeceğim. Hocamız bizim herşeyimizdir. 28 haftalık başarının da mimarıdır. Yönetim olarak hem teknik heyetimizin, hem de futbolcularımızın morallerini en yüksek seviyede tutmalarını istiyoruz. Unutmasınlar ki, 28 haftadır Sivasspor'u lider olarak götürenler de kendileridir. 38 yıllık tarihinde Birinci Süper Lig'e çıkarma şerefine nail olacaklar da kendileridir.''
Dün düzenlediği basın toplantısının ardından gazetecilerle yaptığı özel sohbetin haber yapılarak, Sivasspor'da karışıklık varmış gibi gösterildiğini belirten Ünsal, şunları kaydetti:
''Sivasspor mazisinde Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından olan Lefter'i de Naci Özkaya'yı da ve Bülent Eken gibi değerli hocalarla da çalışma şansını yakalamıştır. Yukarıda belirtiğim hocalarımızın yanı sıra isimlerini şu anda sayamayacağım birçok değerli futbol adamımız daha kulübümüze hizmet etmişlerdir. Biz Sivaslılar olarak tüm değerli hocalarımızdan memnunduk. Onlarda bizden memnundu. Hepsi ile gönül bağımız halen devam etmektedir. Hal böyleyken kendiside Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olan şu andaki teknik direktörümüz İsmail Kartal'ın da değerini bilmemek, Sivasspor'u getirdiği noktayı taktir etmemek, Anadolu insanının ve özellikle Sivas'ın Yiğidolarının karakterine yakışmaz.''
|