herkes mücadele etti... ama yavuz övgüyü hak etti.. helal yavus..
bu arada muhammet ali'ye laf atanlar adamı çatan sonra gördük. neredyse ağlayacaktı. yani sizin dediğiniz gibi bile bile kart görmedi, takımıda satmıyo hiçbiri... şunu bilin bütün oyuncular en az sizin kadar kazanmak ve süper lige çıkmak istiyo..
YAVUZU bende eleştirmiştim ama.gerçekten çok kötü goller yemişti.Bugün takımı kurtardı helal olsun.Demekki eleştirilerimiz fayda getirmiş.inanın 2.yarıyı seyretmedim heyecandan cep tlf bile kapadım maç bittikten sonra teletexten yavaş yavaş baktım önce elzazığ yazan yere baktım 0 yazıyor dünyalar benim oldu sonra sivasa baktım 1 yazıyor.üstelik yorumları okuyorum şimdi hemde 9 kişi yenmişiz.Canım SİVASIM BENİM.
Bİ KAÇ GUN ÖNCE YAVUZU YERDEN YERE VURANLAR , DAHA LİG BİTMEDEN GELECEK SENENİN KALECİ ARAYIŞLARINA GİRENLER BU MAÇI İZLEDİKTEN SONRA SURAT İFADENİZİ GÖRMEK İSTERDİM...
[size=2]ELBETTEKI BU OYUN TAKIM OYUNU AMA YAPILAN ELESTIRILERE EN IYI CEVABI VERDILER HEMDE 9 KISI KALMALARINA RAGMEN ISTE TAKIM RUHU DIYE BUNA DERLER AMA YAVUZZZZZZZ YAVUZZZZZZZZ BASKAYDI BUGÜN BELKIDE HAYATININ FUTBOLUNU OYNADI VEDE SIVASSPOR KAZANDI TEKRAR TESEKKÜRLER SIVASSPORLU OYUNCULARIMIZ TESEKKÜRLER SANA SIVASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSS[/size]
+++
TAKIMA SAHİP ÇIKANLAR ONDAN ÇIKAR BEKLEMEDEN İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE YANINDA OLANLARDIR.AKIN KALEYE ADLI HABERE YAZI YAZANLARDAN YAVUZA HAKARET EDENLER OLDU BENDE 26 MAÇ KALEYİ KORUYAN YAVUZA HAKSIZLIK BU DEMİŞTİM SAĞOL YAVUZ YORUM YOK CEVABI SEN VERDİN.
[size=2]YAV ARKADASLAR BEN MILLI TAKIMA ADAY GÖSTERILMESINDEN YANAYIM YAVUZU BÖYLE BIR CEVHER VARKEN KALEMIZDE NEDEN MILLI TAKIM KADROSUNA ADAY GÖSTERMEYELIM YAVUZDA BU RUH BU INANC OLDUKTAN SONRA INSALLAH YAKINDA DAHA GÜZEL MEVKILERE ULASACAK SIVASSPOR SAYESINDE BUNU HAKL EDEN BIR KALECI TESEKKÜRLER YAVUZ SEN BU GÜZEL SÖZCÜKLERI HAK ETTIN TABIKI BURADA ÖTEKI ARKADASLARINI INKAR ETMEMIZ SÖZ KONUSU DEGIL BU TAKIM OYUNU ELBETTEKI BIRBIRLERININ DESTEGIYLE BASARDILAR
HEMDE 9 KISI HANGI TAKIM BUNU BASARABILIR VEDE YENEBILIR SORUYORUM SIZE
ISTE TAKIM RUHU DIYE BUNA DERLER HELAL OLSUN SIVASSPORRRRR SANA BIRINCI LIG YAKISIYOR ARTIK BITTI AZ KALDI SENIN BU BASARILARINI BIRINCI LIGDEDE GÖSTERECEGINI BILIYORUZ VEDE BIZI ÖYLE ALISTIRDINIZKI BASARILARA ARTIK HICBIR ALTERNATIFI DÜSÜNMEZ OLDUK DÜSÜNEMEYIZDE
SEN BIZIM SEVGILIMIZSIN SIVASSPOR
SEN BIZIM CANIMIZSIN SIVASSPOR
SEN BIZIM KANIMIZSIN SIVASSPOR
SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN SIVASSPOR[/size]