Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: YİĞİDO SUSKUN
Alt 14.03.2006, 08:34   #21
NAUGHTYBOY58
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 NAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: YİĞİDO SUSKUN

yaw inşallah bu maçın izlerini üstümüzden atarız
gün gelir devran döner biz atarız farkı...
NAUGHTYBOY58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2006, 09:52   #22
casus84
Usta Yiğido

casus84 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 casus84 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

LORANT ARTIK BALİLİ'Yİ OYNATSIN EDSON'U DA YANINA KOYSUN.GOLLER GELSİN SONRA.
casus84 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2006, 10:06   #23
aciyurt
Acemi Yiğido

aciyurt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 aciyurt ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Lorant ve yedek kulübesi !..

Sivasspor'un Denizlispor karşısında aldığı farklı mağlubiyet yenilir yutulur cinsten değil. Galatasaray, Trabzonspor ve son olarak da Erciyesspor karşısında mükemmel performans gösteren Sivasspor'a ne oldu?

Burada herkesin şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım.
Kayseri Erciyesspor maçı sonrasında takıma Çarşamba gününe kadar izin verildi. Yeteri kadar antrenman yapamayan Sivasspor Cuma günü Denizlispor maçı için yola çıktı. Ve neticede Denizlispor karşısında tel tel dökülen Sivasspor. Ne oluyor böyle? Bir önceki hafta döktüren Sivasspor, bir bakıyorsunuz bu hafta sahada tanınmıyor.

Diğer bir konu ise maçın 42. dakikasında soyunma odasının yolunu tutan Teknik Direktör Werner Lorant. Sayın Lorant bu lükse sahip değilsin. Tribünlere nasıl oynamayı biliyorsan, motive edemediğin takımını yalnız bırakmaya da hakkın yok. Ne olursa olsun Lorant bunu yapmamalıydı. ‘Bir takım maça nasıl başlarsa öyle bitirir’ diyerek zaten ipleri koparmış olursun. Yok böyle bir şey. İlk yarı takımın kötümü oynuyor, ikinci yarıya radikal kararlar alarak sahaya çıkartacaksın.

Yedek kulübesi zengin olan Sivasspor’un sahaya sürdüğü 11’e de bakacak olursak mağlubiyete etki eden faktörlerden birini daha anlamış oluruz. Gol yollarında sıkıntı çeken Sivasspor’a Brezilya’dan transfer edilen Edson lig sonuna mı hazır olacak? Edson’un hazır olmadığını söyleyen Lorant bu oyuncuyu niye Galatasaray maçının son 10 dakikasında oyuna aldı? Büyük umutlarla transfer edilen Edson neden oynatılmıyor?

Sayın Lorant, edindiğim bilgilere göre maç sonrasında bir soru soran gazeteci meslektaşımı da azarlamış. O bunu ligin ilk yarısında Sivaslı bir gazeteciye de yapmıştı. Hem de Sivasspor’un Denizlispor’u 1-0 yendiği maç sonrasında. Lorant gazetecilere karşı bu kadar asabi olmamalı, buna da hakkı yok zaten. Gazeteci överde yererde. Takım iyi oynadı da biz mi yazmadık? Sayın Lorant.

Maç bittiğinde telefonla görüştüğüm Denizlili Gazeteci ağabeyim Önder Varol, "Sizin takım çok kötü oynadı" diyince inanın çok utandım ve söyleyecek laf bulamadım.
Futbol üç sonuçludur. Galibiyette olacak, mağlubiyette, beraberlikte. Önemli olan hataları görmek ve bunları tekrarlamamak.

Bu hafta Sivasspor’u zorlu Gençlerbirliği karşılaşması bekliyor. Saha ve seyirci avantajını kullanacak olan ve Denizlispor mağlubiyetinin verdiği hırsla sahaya çıkacak olan Sivasspor için Gençlerbirliği karşılaşması da zor geçecek maçlardan bir tanesi. Ama şu da bir gerçektir ki Sivasspor zoru seviyor. İyi konsantre ve motive olmuş Sivasspor bu maçtan puan çıkartabilir.
aciyurt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2006, 10:13   #24
aciyurt
Acemi Yiğido

Benim sözüm futbolculara değil!

Sivasspor’un kötü sonuçlar aldığı maçlardan sonra her zaman yaptığım bir şey vardır; “Takımın yanında olmak”. Denizlispor yenilgisinden sonra da bunu yapacağım. Ancak, bana göre yapılan yanlışları da yazmaktan çekinmeyeceğim. Ben futbolculara hiç bir şey demek istemiyorum. Zira bizi buralara onlar getirdi. Bir hafta önce ligin iyi takımlarından Kayseri Erciyes’i onlar farklı yendi. Eğer Sivasspor’un kapasitesi Denizli’den 4 gol yiyecek durumda olsaydı 31 puanı toplayamazdı.

Sivasspor’da ciddi yanlışlar yapılıyor. Dün de kısmen belirttiğim gibi, takımda oynayan ve kenarda bekleyenler arasında çelişki var. Dünya’nın en ünlü Teknik Direktörü de olsa bazen anlamakta güçlük çekiyorum. Benzer hataları büyük takımların hocaları da yapıyor. Örneğin Daum Nobre gibi yırtıcı bir forveti kenarda bekletiyor, sonra tribünler Nobre’nin oyuna girmesini istiyor, giriyor ve gollerini sıralıyor. Yine bu hafta Galatasaray Teknik Direktörü Geretes, gol krallığında ikinci sırada bulunan ve ne zaman ne yapacağı belli olmayan Ümit Karan’ı oyundan alıyor. Üstelik takımına gol lazımkem. Doğru her yerde doğrudur, sana göre bana göre doğru olmaz!.

Sezon başında Sivasspor’un en isabetli transferlerinden birisi olarak kabul edilen Musa Kuş gibi bir futbolcuyu kenarda bekletip, doğru düzgün Turkcell Süper ligini bile tanımayan Almanya 3.liginden gelen bir futbolcuyu oynatırsan sonuç böyle olur. Doğru veya yanlış eğer bu takıma futbolcu alınmışsa tabiki oynamalı, ancak Denizli deplasmanında değil, kendi sahamızda oynadığımız ve 2-3 farkla önde olduğumuz maçlarda şans verilmeli. Böylece o futbolcuya da yardım etmiş olursun. Sayın Lorant Amerika’yı yeniden keşfetmeye çalışıyor!.. Bu takım ligin ilk yarısında rakibine 90 dakika boyunca 1-2 gol pozisyonu veren bir takımdı. O takımdaki futbolcuların neredeyse hepsi duruyor, değişen fazla bir şey yok. Sayın Lorant şapkasını önüne koyup düşünmeli “Neden böyle oluyor?” diye.

Normal şartlarda bu takım bu kadar kötü oynayıp 4 gol yiyecek bir takım değil. Sivasspor daha önce oynadığı ve yenildiği Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında bile bu kadar silik, bu kadar kötü futbol oynamadı. Şöyle bir bakıyorum, yönetim takım için elinden geleni yapıyor, futbolcular canla başla ve iyi niyetle çalışıyor, ama bir türlü istikrar sağlanamıyor. demek ki bir yerlerde yanlış işler yapılıyor.

Her ne kadar Denizli karşısında alınan 4-0’lık yenilgi biraz gururumuzu okşamış olsada, fazla takılıp kalmadan, ancak yapılan yanlışlardan ders alarak önümüzdeki maçlara bakmalıyız.

hürdoğan gazetesi
Alt 14.03.2006, 13:49   #25
fatih_98
Acemi Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatih_98 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sevgili aci yurt kardeşim...ben burada lorantin avukati rolüne girmiş gibi bi his uyandiriyorum 'dur bi kaç gündür..ama olsun sen nasil kendi doğrularin doğrultusunda yorum yapmakta isen bende ayni şekilde öyle yapacam..konuya gelince..hangi zengin kulübe den bahsediyorsunuz allah aşkina???..musa kuş un kaçtane iyi maçi var bi söylermisin???...edson dedin ..adam hazir değil diyor biraz saygi duyun ya herşeyi de bilmek zorunda değiliz ki....10 dakka oynadi çünkü taktik gereği öyle gerekiyordu ve 10 dakka da her profesyonel oyuncu hazir olsun olmasin zaten oynayabilir..yani burada bi durumyok...adam dan şikayet ediyorsun 42 dakkada sahayi terk etmiş diye..hoca burada oyunculara bişey ler anlatmak istemiş olamazmi????herşeyi niye hep kötü ve olumsuz tarafindan bakarsiniz ki anlamadim...muhakak ki adam kızmış..haklı da adam ne dedi benim motive ettiğim takim sanki değildi dedi..eee kizcak tabii tepki de göstercek..adama arka çıkacağnıza durmadan yeriyorsunuz..gelelim basına...hey ayni nakarat niye 12 maç kazanamadın??sanki 12 maç kaybedildi..bu periyod da çok ciddi ve harika puanlar alinmiştir hem kendi evinde hem deplasmanda..kötü oyun zaten hep olacak bu kadro ile,çünkü kaliteli eleman sayin kısıtlı..bide diyrsun ki..basin över de yerer de..abi herşeyin bi tarzı var türkiyede basin hocalara hakaret ediyor ve soru sorarken sadece provoke etmek için soruyor..adam da bunu yemiyor..neden yesinki???..adam muhattab kabul etmiyor..ve ayrica neden etsinki???..sen veya ben idmanlarda özel konuşmalarda..soyunma odasinda neler olup bittiğni bilebilirmiyiz ki...herşeye ahkam kesiyoruz???..bence hocayi övemeniz lazim 31 puan var bu yetersiz kadro ile..yine iyi maçlar çıkartıldı ancak artik herkes daha güçlü artik...transferler ve bütçeler ortadadir...burada kulübün ve hocanin ...hatta oyunuclarin hiç bi kusuru yok..bi transfer döneme bi bakin..ilk yari bu araba gidiyordu böyle..ama artik gitmez..çünkü kadrolar zenginleşti ve biz mecburen paramiz olmadiğndan yerimizde saydik gibi görünüyor...bu 4-0 lık sonuçlar herzaman olabilir ve olacakta her takim için...burada sadece şuna kızabiliriz oda takimin iyi mücadele etmediği için ..burada da en basiti hocayi suçlamak..sanki adam aman mücadele etmeyin dedi..hiç bi hoca hazirliksiz bi takimi sahaya sürmez ve uyarmadan saha sürmez...biraz da herkes kendi iradesi ile bişeler yapmasi lazimdir ve sorumluluk almalidir sadece loranta yüklemek birz garibime gidiyor!..saygilar!
fatih_98 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2006, 13:59   #26
GuNaY
Gast

HOCANIN SAHAYI TERK EDEREK ÇIKMASINI;
NBA'DE BAZI KOÇLARIN TAKIM OYUNCULARINI GAZA GETİRMEK, ONLARI MOTİVE ETMEK İÇİN BİLEREK VE İSTEYEREK TEKNİK FAUL (TECNİCAL FOUL) ALMASINA BENZETTİM...
ANCAK OYUNCULARDAN BUNA PEK BİR KARŞILIK GELMEMİŞ
Alt 14.03.2006, 14:02   #27
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bence sayin Lorant' in enbüyük hatasi Almanyada bir takimla anlasti dedikodularina neden olmasi takimi bozdu. Ama çabuk toparlaniriz önceki maçlari unutalim artik. Gençler bizim disimize göre tak1m.(Güçlü takimlara karsi daha iyi oynuyoruz. Denizliyi hafife aldik sanirim.)
Alt 14.03.2006, 14:04   #28
aciyurt
Acemi Yiğido

Yukarıda yazılanlar bana ait değildir, birisi www.ajansspor.com sitesinden alıntıdır diğeri ise hürdoğan gazetesinden alıntıdır yani şahsi yorumlarım yoktur.

Ama Lorant hakkında şunu söyleyebilirim işini bilen bir teknik adam takımı gayet iyi yönetti şu ana kadar, ufak tefek hatalarını gördük olabilir bunu her teknik adam yapabilir. Sanki Daum ve Gerets oyunu çok iyi mi yönetiyor bu hafta Geretsin Hasan Şaşla Ümit Karanı oyundan alması hiç bir teknik direktörün yapabileceği bir yanlış değildi.
Alt 14.03.2006, 14:55   #29
veysel
Usta Yiğido

veysel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 966 veysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
casus84 Nickli Üyeden Alıntı
LORANT ARTIK BALİLİ'Yİ OYNATSIN EDSON'U DA YANINA KOYSUN.GOLLER GELSİN SONRA.
HAKLISIN ABI ABI BALILIDE YETENEKLI AMA LORANTA BAGLI O BILIR FUTBOLCUYU NERDE OYNATACAGINI
veysel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2006, 15:53   #30
bugrakova
Yiğido

bugrakova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bugrakova isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yaw takımda neler oluyo anlamıyorum bu gidişe biri dur demesi lazım...
bugrakova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla