-->: LORANT: "FELAKETTI"
dedim ya adam benim babamin oğlu değil,akrabam değil bişey değil..ancak benim gördüğüm kadarı ile adam bir çok şeyden rahatsiz..yoksa hangi hoca 4 lük olduktan sonra ıslık çalarak basıntoplantısna gelir???..doğru ben toz kondurmakta biraz eksiğim..çünkü ben adama güveniyorum..ve yanliş taktik gibi şeylere katilmak mümkün değil..hatirlarmisinz beşiktaş maçı sonrasi basin toplantisinda ne dedi???..bazileri burada kendini süperstar zanediyor dedi..ve basinin da bunu yardim etiğni söyledi...bak bi erciyesi yendik noldu????herkes bak horozu şöyle yolcaz böyle yolcaz..adam ta baştan beri hep aynisini söylüyorki..bunlari tekrar yazmanin bi manasi yok..ancak adam herhalde öyle veya böyle zaten gidici..bu sanki kesin gibi bişey..adam biraz da dıştan gelen havvadan rahatsiz oldu gibi geldi bana...doğru gitmeyen şu bazi oyuncular hocayi dinlemiyor ..çünkü yoksa pazargünü en azindan mücadelle ederlerdi..kötü oyun herzaman olabilir...benim biraz fevri çikişlarim şundan..şimdi daha fazla takimi ve hocayi yipratirsak bundan sonra bi faydasi olmaz..hoce değişimi eğer isteniyorsa artik buna geç kalinmişitir bu bikere kesin..tepki elbette verilcekiitenkit de edilir ama..çok baskı kuruluyor gibi geliyor bana ve bir çoğu taraftar bi hafta böyle bi hafta böyle oluyorlar...biraz da bundan dolayi dir ki hocaya toz kondurmak istemiyorum...bence sakin kalmak da fayda var...kazanilmiş 31 puan var ve kaybedilmiş henüz bişey yok..olacaksa da müdahaleye zaten geç kalindi!..sevgiler...sevgili gunay kardeşim!!
|