Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

-->: AVRUPADA ARTIK DEPORTIVOYU DESTEKLIYORUM
Alt 20.03.2006, 22:35   #31
hattab
Acemi Yiğido

hattab - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hattab ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: AVRUPADA ARTIK DEPORTIVOYU DESTEKLIYORUM

Alıntı:
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı
ASAGIDAKI LINKE TIKLAYARAK INGILIZCE OLARAK TESEKKÜRLERINIZI ILETEBILIRSINIZ

"Thanks for Turkish Flag in Depor-Olimpiakos Match. It's great honor for us. Thanks..."

http://www.deportivo-la-coruna.com/f...518#post178518
http://www.deportivo-la-coruna.com/f...read.php?t=897
USTAD SIVASIN MACLARINA GIDEMIYOM AMA DEPORTIVONUNKINE GIDECEM SIRF SIVASSPOR NIYETINE TAKTIM BEN BU DEPORTIVOLULARA YAV

AKLINLA GOR KALBINLE ISIT
hattab isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2006, 22:48   #32
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1364 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Deportivo taraftarının ve şehrinin Türklere ilgisinin sebebi tarihin çok eski yıllarına dayanıyor...Ta Endülüs emevilerine dayanan bir ortak tarihimiz var Deportivo şehri ile....Helal olsun onlara tama anlamlı maçta açmışlar bayrağı....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2006, 22:52   #33
hattab
Acemi Yiğido

hattab - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hattab ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Deportivo la Turco !..

Celta Vigo ile Deportivo La Corunanin karsi karsiya geldigi ve 3-0 kazandigi maçta kendilerini Türk olarak gören 5 bin Deportivo taraftari, "En büyük Türkiye" diye bagirarak komsu Vigo kentini inletti.

GECTİGİMİZ hafta sonu İspanyada çok ilginç bir derbi maçi vardi. Galicia bölgesinin iki güçlü takimi, Celta Vigo ile Deportivo La Coruna karsi karsiya geldi. Bu derbiyi ilginç kilan olay ise, iki kentin taraftarlarinin yüzyillardir birbirleri ile çekismeleri, kin beslemeleri... Celta Vigolular, Deportivolulara, Türklere verdikleri destek nedeniyle, Deportivolular da Celtalalara Portekizlilere yakinliklarindan dolayi, "hain" yakistirmasi yapiyorlar.

İspanyanin kuzeyinde Portekiz sinirina yakin olan iki kent insani, bu yakistirmadan son derece memnun. Vigo kentinin takimi Celtada çok sayida Portekiz taraftar dernegi var. Buna karsilik La Corunanin takimi Deportivoda Türkleri, Türk bayragini göndere çekecek kadar atesli Türk dernekleri kurulmus. Bu yüzden olsa gerek, Deportivo La Corunanin her oynadigi maçta sahaya asilmis çok sayida Türk bayragi görebilirsiniz. Ayrica Deportivolu futbolseverlere, "Türkler" adi takilmis.

Biz de bu ilginç hikayeyi hem dinlemek, hem de bu tarihe malolmus derbiyi izlemek için Vigo kentine geldik. Stadi dolduran 20 bin kiiinin 5 bini Deportivo La Coruna taraftariydi. Yani Celta taraftarlarina göre 5 bin Türk ile 15 bin Portekizli takimlarina destek veriyordu.

Karsilasmanin baslamasina az bir süre kala bu hikaye ile ilgili çok sayida yazi yazmis gazeteci Alberto Torres ve Türk taraftar derneklerinden birinin kurucusu olan Ricardo (La Pasion Turca) ile söylesiye oturduk...

Alberto, La Coruna taraftarlarinin nasil Türk olduklarini anlatmaya basladi:

Barboros Hayrettin Pasa, Akdenize hükmettigi siralarda İspanya sahillerine kadar ulasmis. O sirada İspanyada yigitligi ile ünlü Galicia bölgesinin delikanlilari, Barborosa büyük destek vermisler. Bu isbirligini içlerine sindiremeyen komsu kent Vigonun halki ise La Corunaya Türklerle ortakliga girmelerinden dolayi, onlara "Türkler" adini takmislar. Bu ad sporda, özellikle de futbolda günümüzde büyük bir rekabete dönüsmüs. Buna karsilik, La Coruna halki da Celta Vigo taraftarlarina yakinligi ve iyi iliskileri nedeniyle Portekizli yakistirmasi yapmislar.

La Corunada çok sayidaki taraftar derneklerinden biri olan La Pasion Turca derneginin baskani Ricardo ise Türk bayragina sahip çikmaktan duydugu memnuniyeti dile getiriyor. Ricardo, Deportivo La Corunanin sampiyonlar Liginde Yunan takimi Panathinaikosla oynadigi maçta açtiklari 20 metreyi asan Türk bayragini anlatirken, "inanin Riazor Stadinda yüzlerce Türk bayragi vardi. Stadin bir ucundan diger ucuna bir Türk bayragi astik. Yunanlilar sahaya çiktiklarinda dev Türk bayraginin yani sira yüzlerce atesli taraftarin ellerindeki ay yildizli bayraklari görünce neye ugradiklarini sasirdilar. Dünyanin hiçbir yerinde kendi ulusunun bayraginin disinda, baska ülke bayragina bu kadar çok sahip çikan bir taraftar grubu bulamazsiniz" dedi.

Ricardo ayrica Türk bayragina Deportivo Kulübü yasadikça sahip çikacaklarini ve Celtanin Deportivo ile 2. yarida oynayacagi maçta Türk bayraklari ile tam bir gövde gösterisi yaparak stadi "Türkiye" diye inleteceklerini söyledi.

Alberto ile Ricardoyu dinledikten sonra Celtainin Deportivo taraftarlarina ayirdigi bölüme geçtim.İnsan kendini adeta milli maçta hissediyordu. Celtalilar "Türkler disariya" diye tezahürat yaparken, Deportivolular da sürekli "En büyük Türkiye" diye bagiriyordu. Onlara Türkiyeden geldiiimi söyleyince birden etrafimda yüzlerce La Coruna taraftarinin beni selamlamak için elini uzattigini gördüm. Karsilasmayi Deportivo, yani Türkler 3-0 kazandi. Sevinç sokaklara tasti. Türk bayraklari bu kez Vigo kentinde dalgalanmaya baslamisti.

AKLINLA GOR KALBINLE ISIT
hattab isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2006, 08:56   #34
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
hattab Nickli Üyeden Alıntı
Deportivo la Turco !..

Celta Vigo ile Deportivo La Corunanin karsi karsiya geldigi ve 3-0 kazandigi maçta kendilerini Türk olarak gören 5 bin Deportivo taraftari, "En büyük Türkiye" diye bagirarak komsu Vigo kentini inletti.

GECTİGİMİZ hafta sonu İspanyada çok ilginç bir derbi maçi vardi. Galicia bölgesinin iki güçlü takimi, Celta Vigo ile Deportivo La Coruna karsi karsiya geldi. Bu derbiyi ilginç kilan olay ise, iki kentin taraftarlarinin yüzyillardir birbirleri ile çekismeleri, kin beslemeleri... Celta Vigolular, Deportivolulara, Türklere verdikleri destek nedeniyle, Deportivolular da Celtalalara Portekizlilere yakinliklarindan dolayi, "hain" yakistirmasi yapiyorlar.

İspanyanin kuzeyinde Portekiz sinirina yakin olan iki kent insani, bu yakistirmadan son derece memnun. Vigo kentinin takimi Celtada çok sayida Portekiz taraftar dernegi var. Buna karsilik La Corunanin takimi Deportivoda Türkleri, Türk bayragini göndere çekecek kadar atesli Türk dernekleri kurulmus. Bu yüzden olsa gerek, Deportivo La Corunanin her oynadigi maçta sahaya asilmis çok sayida Türk bayragi görebilirsiniz. Ayrica Deportivolu futbolseverlere, "Türkler" adi takilmis.

Biz de bu ilginç hikayeyi hem dinlemek, hem de bu tarihe malolmus derbiyi izlemek için Vigo kentine geldik. Stadi dolduran 20 bin kiiinin 5 bini Deportivo La Coruna taraftariydi. Yani Celta taraftarlarina göre 5 bin Türk ile 15 bin Portekizli takimlarina destek veriyordu.

Karsilasmanin baslamasina az bir süre kala bu hikaye ile ilgili çok sayida yazi yazmis gazeteci Alberto Torres ve Türk taraftar derneklerinden birinin kurucusu olan Ricardo (La Pasion Turca) ile söylesiye oturduk...

Alberto, La Coruna taraftarlarinin nasil Türk olduklarini anlatmaya basladi:

Barboros Hayrettin Pasa, Akdenize hükmettigi siralarda İspanya sahillerine kadar ulasmis. O sirada İspanyada yigitligi ile ünlü Galicia bölgesinin delikanlilari, Barborosa büyük destek vermisler. Bu isbirligini içlerine sindiremeyen komsu kent Vigonun halki ise La Corunaya Türklerle ortakliga girmelerinden dolayi, onlara "Türkler" adini takmislar. Bu ad sporda, özellikle de futbolda günümüzde büyük bir rekabete dönüsmüs. Buna karsilik, La Coruna halki da Celta Vigo taraftarlarina yakinligi ve iyi iliskileri nedeniyle Portekizli yakistirmasi yapmislar.

La Corunada çok sayidaki taraftar derneklerinden biri olan La Pasion Turca derneginin baskani Ricardo ise Türk bayragina sahip çikmaktan duydugu memnuniyeti dile getiriyor. Ricardo, Deportivo La Corunanin sampiyonlar Liginde Yunan takimi Panathinaikosla oynadigi maçta açtiklari 20 metreyi asan Türk bayragini anlatirken, "inanin Riazor Stadinda yüzlerce Türk bayragi vardi. Stadin bir ucundan diger ucuna bir Türk bayragi astik. Yunanlilar sahaya çiktiklarinda dev Türk bayraginin yani sira yüzlerce atesli taraftarin ellerindeki ay yildizli bayraklari görünce neye ugradiklarini sasirdilar. Dünyanin hiçbir yerinde kendi ulusunun bayraginin disinda, baska ülke bayragina bu kadar çok sahip çikan bir taraftar grubu bulamazsiniz" dedi.

Ricardo ayrica Türk bayragina Deportivo Kulübü yasadikça sahip çikacaklarini ve Celtanin Deportivo ile 2. yarida oynayacagi maçta Türk bayraklari ile tam bir gövde gösterisi yaparak stadi "Türkiye" diye inleteceklerini söyledi.

Alberto ile Ricardoyu dinledikten sonra Celtainin Deportivo taraftarlarina ayirdigi bölüme geçtim.İnsan kendini adeta milli maçta hissediyordu. Celtalilar "Türkler disariya" diye tezahürat yaparken, Deportivolular da sürekli "En büyük Türkiye" diye bagiriyordu. Onlara Türkiyeden geldiiimi söyleyince birden etrafimda yüzlerce La Coruna taraftarinin beni selamlamak için elini uzattigini gördüm. Karsilasmayi Deportivo, yani Türkler 3-0 kazandi. Sevinç sokaklara tasti. Türk bayraklari bu kez Vigo kentinde dalgalanmaya baslamisti.
Dostum durumu cok guzel ozetlemissin Ispanyada deportivolulara Turk dedikleri biliyodum fakat bu kadar derece Turkleri desteklediklerini bilmiyodum
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2006, 15:48   #35
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Deportivo forumuna Sivassporlular olarak yeni bir baslik actim. Yazi yazmak isteyen arkadaslar (Ingilizce olmak kaydi ile) yaziya cevap gonderirlerse hattab arkadasin soyledigi gibi Deportivo ile aramizda bir bag kurabiliriz.

http://www.deportivo-la-coruna.com/f...935#post178935

Ayrica, yazimda soyle bir seye degindim; Fenerbahce ile oynayacagimiz macta bizler de Deportivo bayraklari getirip stada asacagiz. Turkiye'de Deportivo bayragi bulmak mumkun mu bilemiyorum ama bulabilen arkadaslar bu maca bayraklarla giderlerse eminimki hem ulusal hem de uluslararasi basin tarafindan taraftarimizin buyuk bir reklamini yapmis oluruz.
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2006, 16:23   #36
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1282 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

valla helal olsun hatırlarsınız milli macta trabzonda bile bayrağımız yoktur helal olsun onlara...
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2006, 16:25   #37
puar
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1282 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
skywriter Nickli Üyeden Alıntı
Deportivo forumuna Sivassporlular olarak yeni bir baslik actim. Yazi yazmak isteyen arkadaslar (Ingilizce olmak kaydi ile) yaziya cevap gonderirlerse hattab arkadasin soyledigi gibi Deportivo ile aramizda bir bag kurabiliriz.

http://www.deportivo-la-coruna.com/f...935#post178935

Ayrica, yazimda soyle bir seye degindim; Fenerbahce ile oynayacagimiz macta bizler de Deportivo bayraklari getirip stada asacagiz. Turkiye'de Deportivo bayragi bulmak mumkun mu bilemiyorum ama bulabilen arkadaslar bu maca bayraklarla giderlerse eminimki hem ulusal hem de uluslararasi basin tarafindan taraftarimizin buyuk bir reklamini yapmis oluruz.

evet bulmak mümkün neden olmasın ilker ben bakım çaresine iyi fikir
Alt 21.03.2006, 16:26   #38
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1546 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

valla adamlara helal olsun.cok gurur verici bir olay
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2006, 16:32   #39
puar
Usta Yiğido

aslında ispanya bayrağı açsak abes kaçar dimi....
Alt 21.03.2006, 16:52   #40
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 967 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein

BEN DEPORTİVO'LU BİR ARKADAŞLA
İRTİBATA GEÇTİM.
BANA, DEPORTİVO BAYRAĞINI GÖNDERECEK.
İNŞALLAH EN KISA SÜREDE ELİME ULAŞIR.
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla