Alıntı:
|
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı
Avrupada yasayan Bütün yigidolar Baskanimizin Röportajini Herhalde hepimiz okuduk . Taraftar olarak bizimde bir seyler yapmak geregini hissediyorum .Herkesin Sivasspora sahip cikmasi gerekir Bu takim hepimizin Burda sivassporun yöneticilerine büyük is düsüyor Bu sitede sivassporun (BANKAHESAP NUMARASI NICIN YOK) Avrupadaki sivaslilar zaten maclara gidemiyoruz gidemiyorsak bizde takimi MADDI yönden dedesteklememiz gerekir!!!!!!!!!!!! Manevi yönden zaten destekliyoruz sivasli yigidolari harekete gecirmekte Sivasspor, veya Derneklerin görevidir nicin bir seyler yapilmiyor Basari kendiliginden gelmez Yok süper Transfer yapalim Sunu alalim bunu alalim kimse Karin tokluguna gelip te Sivasta Futbol Oynamaz Lütfen yigidolari Harekete gecirin Sevgili Baskanimiz (MECNUN OTYAKMAK ) BU KONUDA BU SITE OLUR GAZETELERDE OLUR BIR YARDIM KAMPANYASI BASLASIN::!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1,5 senedir bu sitedeyim bu 2. ci yazisim bu konu hakkinda malesef yazdigim gibi kaldi hic bir sey degismedi saygilarimla Sivassporu coookk seviyorum
|
Not= Yukarida yazdigim 11.06.2006 saat 12.25 ..... Bügünki tarih 23.07.2006 sadece 42 kombine biletine ulasabildik 7 milyon Sivasli oldugu söyleniyor . Maddi imkani iyi olmayanlar zaten manevi desteklerini veriyorlar. Bu 42 kombine biletinin yarisini yine Sivasta yasayan sivaslilar katkida bulundu.. Fransadaki yigidolar, Almanyadaki yigidolar,Avusturyadaki yigidolar,Hollandadaki yigidolar ,Isvicredeki yigidolar,Danimarkadaki yigidolar Bu yardim kampanyasini desteklemeli.Sivasimizi 1.ci ligde görmek istiyorsak. Sivassporun 1.ci ligde kaldigi müddetce bundan sehrimiz ve Sivashalki yararlanacaktir