Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: SIVASSPORA YARDIM KAMPANYASI:
Alt 11.06.2006, 13:11   #11
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: SIVASSPORA YARDIM KAMPANYASI:

Arkadaşlar !... Yurt dışında olupta maddi durumu müsait olan arkadaşlarımız, kardeşlerimiz elbette ki kulübe maddi destek sağlarsa çok güzel olur. Ama bizler gibi maddi durumu iyi olmayıpta yardım etmek isteyenlerde en azından bizim gibi her hafta maça gidip bilet parasıyla yardımcı olabilirler.

Bunun içinde yurtdışında ki orta gelirli (ve hatta zenginlerimizde) enazından "-KOMBİNE BİLET-" alarak yardım etmiş olabilirler. Zaten ne tutacak ki 250 - 300 YTL birşey. Birkaç tane alıp hem kulübe imkan sağlanmış, hemde kendi akraba veya eşine dostuna bilet imaknı sağlamış olurlar.

Bilmem yanlış mı düşünüyorum ?...
Alt 12.06.2006, 13:26   #12
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1351 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
tykinik58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar !... Yurt dışında olupta maddi durumu müsait olan arkadaşlarımız, kardeşlerimiz elbette ki kulübe maddi destek sağlarsa çok güzel olur. Ama bizler gibi maddi durumu iyi olmayıpta yardım etmek isteyenlerde en azından bizim gibi her hafta maça gidip bilet parasıyla yardımcı olabilirler.

Bunun içinde yurtdışında ki orta gelirli (ve hatta zenginlerimizde) enazından "-KOMBİNE BİLET-" alarak yardım etmiş olabilirler. Zaten ne tutacak ki 250 - 300 YTL birşey. Birkaç tane alıp hem kulübe imkan sağlanmış, hemde kendi akraba veya eşine dostuna bilet imaknı sağlamış olurlar.

Bilmem yanlış mı düşünüyorum ?...

Bu senin düşündüğünü biz geçen sene dernek olarak yapmak istedik ama bazı abilerimiz harici pek başarılı olamadık..İnşallah bu kampanyayı bu sezonda yapacağız ve bu sezon yüksek bir talep bekliyoruz...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: DESTEK İSTİYORUZ’
Alt 12.06.2006, 13:52   #13
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: DESTEK İSTİYORUZ’

Sevgili Serkankaburcuk Kardes !!!!!!!! 1,5 yil önce düsündük diyorsun Dernekler nicin sivasporu Harekete gecirmiyor senin fikrine katiliyorum ( KOMBINE BILET )Avrupadaki yigidolar maca gidemiyorsa sivasta maca gidecek maddi imkani iyi olmayan yigidolar BIZIM YERIMIZI 4.Eylul stadinda Alacaklarina inaniyorum biz ler sivasin macini TRT iki veya 3 dakika izliyoruz büyük takimlarla onnadigimiz maclar disinda o türbinler dolarsa inaniyorumki tabelede sivasin puanlari artacak bos stadta futbolcu bile motive olamaz Avrupadaki Yigidolari Harekete gecirin Kombine bilet icin SERKAN KARABUCAK.BU SITEDE SADECE BOS YAZILAR YAZMAYALIM BIR SEYLER YAPMAMIZ GEREKIYOR KOMBINE ÜZERINE BEN KENDI ADIMA KOMBINE BILETI BIR SIVASLI YIGIDOYA VERMEYE HAZIRIM
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.2006, 15:17   #14
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı
Valla geçen sene seyirci bakımından tam bir hayal kırıklığı yaşadık..
İnşallah bu sene hemşerilerimiz Sivasspora gereken desteği verirler
sana katılıyorum hakkı abi destek seyirci den başlar 12 . adam gerektiğinde yerini almasını bilecek ama kalmışki bizde gereken destek sadece stada gelip sinema izleyip çekirdek yemeden ve küfür olduğu zaman sadece sesleri çıkan bir seyirciden ibaretesiz...
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.2006, 19:01   #15
gokbora
YASAKLI ÜYE

gokbora - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gokbora ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
apo-58 Nickli Üyeden Alıntı
VALLAHA DESTEK OLUN DEMEK IYIDE-NASIL OLALIM-MESELA BEN ALMANYADA YASIYORUM- ÖZELLIKLE SIVASSPORUMUZUN MACINA
GITMEK ICIN IZINIMI ÖYLE AYARLADIM GEL GELELIM MACA GITTIK
MACTAN ÖNCE SIVASSPORUN LISANSLI MALZEMELERINI ALALIM DEDIK
SAYILI GÜNÜMÜZ VAR 3 HAFTA KALDIK SIVASTA-INANIN BU 3 HAFTA ICINDE SIVASSPORUN HEYKELIN YANINDAKI BÜFESINDE HIC MALZEMELERI YOK ORDA CALISAN BAYAN KULÜBÜN TELEFON NUMARALARINI VERDI ARADIK -BU GÜN YARIN DEDILER YINE GELMEDI
TABIKI GITTIK SAHTELERINI ALDIK HEMIDE STADIN ÖNÜNDE SATIYORLAR-BUNA BIR DUR ENMESI LAZIM
BENCE SIVASLILAR VE SIVASSPORA GÖNÜL VEREN HERKES SIVASSPORUN LISANSLI FORMASINI ALMASINI VE BÖYLE BIR KAMPANYA BASLATILA BILIR
ARKADASLARIMIZADA HEDIYE OLARAK(DOGU GÜNLERINDE)
ALINA BILIR
DOGRU SÖZ AYAKTA AlKISLANIR::::::::::
gokbora isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.2006, 19:15   #16
CEVIK
YASAKLI ÜYE

CEVIK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CEVIK FAZLA SÖZE GEREK YOKCEVIK FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı
Valla geçen sene seyirci bakımından tam bir hayal kırıklığı yaşadık..
İnşallah bu sene hemşerilerimiz Sivasspora gereken desteği verirler
haklısın ismaiil biziim millet de sanki bir manotonluk başladı nasıl olsa cıktıık artık dergibii daha ötesini göremiyorlar vaya gözleri kesmiyor
CEVIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SIVASSPORA YARDIM KAMPANYASI:
Alt 23.07.2006, 21:06   #17
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı
Avrupada yasayan Bütün yigidolar Baskanimizin Röportajini Herhalde hepimiz okuduk . Taraftar olarak bizimde bir seyler yapmak geregini hissediyorum .Herkesin Sivasspora sahip cikmasi gerekir Bu takim hepimizin Burda sivassporun yöneticilerine büyük is düsüyor Bu sitede sivassporun (BANKAHESAP NUMARASI NICIN YOK) Avrupadaki sivaslilar zaten maclara gidemiyoruz gidemiyorsak bizde takimi MADDI yönden dedesteklememiz gerekir!!!!!!!!!!!! Manevi yönden zaten destekliyoruz sivasli yigidolari harekete gecirmekte Sivasspor, veya Derneklerin görevidir nicin bir seyler yapilmiyor Basari kendiliginden gelmez Yok süper Transfer yapalim Sunu alalim bunu alalim kimse Karin tokluguna gelip te Sivasta Futbol Oynamaz Lütfen yigidolari Harekete gecirin Sevgili Baskanimiz (MECNUN OTYAKMAK ) BU KONUDA BU SITE OLUR GAZETELERDE OLUR BIR YARDIM KAMPANYASI BASLASIN::!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1,5 senedir bu sitedeyim bu 2. ci yazisim bu konu hakkinda malesef yazdigim gibi kaldi hic bir sey degismedi saygilarimla Sivassporu coookk seviyorum
Not= Yukarida yazdigim 11.06.2006 saat 12.25 ..... Bügünki tarih 23.07.2006 sadece 42 kombine biletine ulasabildik 7 milyon Sivasli oldugu söyleniyor . Maddi imkani iyi olmayanlar zaten manevi desteklerini veriyorlar. Bu 42 kombine biletinin yarisini yine Sivasta yasayan sivaslilar katkida bulundu.. Fransadaki yigidolar, Almanyadaki yigidolar,Avusturyadaki yigidolar,Hollandadaki yigidolar ,Isvicredeki yigidolar,Danimarkadaki yigidolar Bu yardim kampanyasini desteklemeli.Sivasimizi 1.ci ligde görmek istiyorsak. Sivassporun 1.ci ligde kaldigi müddetce bundan sehrimiz ve Sivashalki yararlanacaktir
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2006, 21:48   #18
PARTNER58AHMET
Tecrübeli Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 PARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOK

SİVASSPOR İÇİN BÜTÜN GÜCÜMÜZÜ KULLANMAYA HAZIRIZ DESTEK BİZDEN BAŞARI TAKIMDAN DAHA BUNDAN GÜZEL BİŞEY OLA BİLİRMİ
PARTNER58AHMET isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2006, 23:16   #19
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Daumen hoch -->: DESTEK İSTİYORUZ’

HAYDİ SİVASLILAR BU SEZON SİVASSPOR'UMUZUN BÜTÜN MACLARINA GİDELİM VE ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVLERİMİZİ YAPALIM
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.07.2006, 00:06   #20
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
1967_Dernek_Murat Nickli Üyeden Alıntı
HAYDİ SİVASLILAR BU SEZON SİVASSPOR'UMUZUN BÜTÜN MACLARINA GİDELİM VE ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVLERİMİZİ YAPALIM

67 YİĞİDOLAR olarak her zman ve her yerde SİVASSPORUMUZUN yanındayız...
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla