Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Alıntı
Dileğim tüm Sivaslı hemşehrilerimi heyecanlandıracak, hop oturup hop kaldıracak yırtıcı , gole dönük forvetleri besleyen bir özelliğe sahiptir.Yöneticilerimiz ''uzun zamandır araştırmalarımızın neticesinde çok beğendik ve aldık'' dediklerine göre mutlaka iyidir diye düşünüyorum.İnşallah öyle çıkar.
Pazar günü sürprizler ve bombalar patlayacak diyen transfer komitesi yetkilileri dilerim söylediğiniz gibi olur da o bombalar elimizde patlamaz ,hepimizi sevince boğarsınız inşallah..
Diğer takımlarla transfer konusunu mukayese ettiğimde oyunun kaderini etkileyecek, taraftarları tribünlere çekecek ve takımımızın başarılarında başrol aynayacak yıldız bir transfer henüz yapılamadı.
Önümüzde çok zorlu bir lig maratonu olduğunu ve diğer takımlarında çok iyi transferler yaptıklarını göz önüne alırsak şimdiden tedbirimizi almakta fayda var, tedbir almazsak ilerleyen zamanda son pişmanlık fayda vermez, her takım ligde öncelikle var olma mücadelesi verecek ve transfer politikalarını buna göre yapmaktadırlar , aynaya bakıp sadece kendimizi güzel görmeyelim ,gerçekten güzeli bulmaya ,güzel olmaya çalışalım.
|
ABI ALINAN FUTBOLCULARI BIZ IZLEMEYE GIDEMEDIGIMIZ ICIN BILEMEYIZ LIG BASLAYINCA ANCAK GORURUZ.
BU YONETIMIN VASAT FUTBOLCU GETIRECEGINI ZANNETMIYORUM.
YONETIME GUVENIYORUM.