-->: ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPOR ŞEÇMELERİ YAPILACAK
Yigido58_NL
Sivasspor-3
-->: ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPOR ŞEÇMELERİ YAPILACAK
--------------------------------------------------------------------------------
[quote=EeSsRrAaRr]bak beyler hatam olduysa bi laf söylediysem ki söylemedim yanlış bişey özür dilerim ama hak verin sizde sivas sporun adı yoktan petrolofisisivas spor olsa ki öyle bişey yok zaten(sivasanadolu)diye sizde tepki gösterirsiniz. ben sizden sadece saygı istiyorum
buda gercek olan bişey üsküdarın maçlarında sivas diye bağrılmayacak zaten heeeee sivasada laf ettirmeyiz tabikide herzaman desteklerizde severizde siz bizi biz sizi herzaman kollarız sivas kardeş takımımız olmuştur ama öyle üsküdar diye destekleyeceğiz takımımızı
saygılarla
HERHALDE O KONUDA HAKLISIN.BENIM TEPKIM ZATEN O SENIN ABIMIZ DEDIGIN ARIZA NICKLI SAHISA.BIZDE TEPKI GOSTERIRIZ TABIKI SIVASIN ADINA BASKA BIR ISIM GELIRSE,TABIKI USKUDAR DIYE DESTEKLEYECEKSIN TAKIMINI,SANA SIVAS DIYE BAGIR DIYENDE YOK ZATEN.IYILIK YAPARSAN IYILIK KOTULUK YAPARSAN KOTULUK BULURSUN.EGER ARIZA ABIN OYLE YAZMASAYDI BENDE OYLE TEPKI GOSTERMEZDIM.O YAZIYI KENDINI SIVASLI YERINE KOY BIRDE OYLE OKU BAKALIM,ADAMIN ANLINI KASIYOR RESMEN.
bunları yazan zaten benim A_R_I_Z_A KOYUYORUM SONLARINA BEYLER BANLI NİCK İM BU YÜZDEN BURDAN YAZIYORUM
|