gardaşlar tamam haklısınız ama bence daha deneyimli kaleciye ihtiyacı var sivasspor un onun için petkoviç in yedek kalması llazım onun yerine afrikalı kaleci kossi agassa daha uygun
arkadaşlar benim fikrime ne diyosunuz mantıklı değil mi ? " sivas ın kalecisi diye söylemiyorum petkoviç çok kaliteli bi kaleci ama sivaspor un genel anlamda özellikle kalede yerli oyunculara yönelmesi lazım ki sivas ın milli takıma oyuncu verdiği günleri görelim hele şu an volkan ve rüştü den başka kaleci yok rüştü de öldü gibi . . . "
kardeşler bence gerçekten türk kaleci yetişmiyo genç kalecilerden çoğuda deneyimsiz olduğu için çok gol yiyorlar ama konyanın kalecisi özden i beğendim onu bir takip edin milli takımda bir oynatıp denemek lazım
beyler sıcak bir gelişmeyi sizlere iletmek istedim; Trabzonspor Yönetimi geçen yıl Sivasspor'a transfer olan Petkoviç için oyuncunun eski kulübüne yapması gereken yüzde 25'lik transfer payını yatırmadığı için bu kulüp tarafından şikayet edilmiş. Kaynak : Türkiye Gazetesi 26 Temmuz 2006