-->: Sivasspor:1-Gençlerbirliği:2
Perşembenin gelişi çarşambadan belli idi. Daha önceki birçok yazımda da belirttim .Maalesef takımın bu durumundan tek sorumlu Sn. Bülent Uygun' dur.
Bülent bey artık sivasspora faydalı olamayacağını geçen sezon yaptığı ara transferlerde belli etmiş, yaptığı transferlerden hiç bir fayda sağlanamadığı gibi birçoğuda daha oynatılmadan takımdan ayrılmak zorunda kalmıştır.
2006-22007 sezonu transferlerinde ise bomba transferler diye sahada tel tel dökülen, takıma uzun vadede katkısı şüpheli oyuncular alarak Sivassporumuzu maddi açıdanda zarara uğratmıştır. Alınan futbolcudan yarar sağlayamıyorsan parayı sokağa atmışsın demektir.
Daha önce adeta feryat ettim transfer döneminin çok iyi değerlendirilmesi gerekiyor diye.. 7-8 tane kalitesiz futbolcu alacağına aynı parayla 3-4 tane takıma fayda sağlayacak kaliteli futbolcu al daha iyi.
Şimdi fırsat varmı değerlendirirlermi bilemiyorum, ancak böyle giderse korkarımki şimdi almadıkları bazı futbolcuları devre arasında düşmemek için transfer etmek zorunda kalacaklar ..o zaman demezlermi daha önce bunları niye düşünmediniz,yapmadınız, iyi futbolcu almak için illada düşme korkusu içinde mi olmamız gerekiyor.
İlerde korkulu rüyalar görmeden transfer dönemi içinde birçok takımın yaptığı gibi ucuz ama kaliteli yabancı futbolcular alabilirdik.
Sn. Bülent Uygun , göründüğü kadarı ile Menejerlik görevinizi takım adına değil şahsınız adına ön planda tutuyorsunuz , tabiki menejerlerinde kendi haklarını düşünmesi kadar doğal birşey olamaz, ancak şahsınız Sivasspor camiası tarafından sevilmiş,sayılmış birisisiniz.
Sivasspor ismi ile birlikte anılmaktasınız. Bu durumda Sivassporun sizlere manevi borcu olduğu kadar sizinde Sivasspor a maddi manevi borçlarınız vardır. Bunun karşılığı da bu tip transferler değildir.
Lütfen hatalarınızı telafi ediniz ve Sivassporu olması gereken yere getirmek için üstünüze düşeni (faydalı transferleri) yapınız.
Sevgi ve Saygılarımla,
|