Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: Sivasspor:1-Gençlerbirliği:1
Alt 06.08.2006, 22:29   #21
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Sivasspor:1-Gençlerbirliği:1

Arkadaşlar Trabzonsporda yenildi Beşiktaşta yenildi Galatasaray 2 penaltı kaçırdı Apiah kırmızı kart gördü... ama kimse sahaya inmedi.. bence o sahaya inenler gerçek Sivassporlu olamaz.. Arkadaşlar Diyarbakırı hemen nasıl unutuyorsunuz!!.. bakın tepki çekecek değil helal olsun denecek bir takım ve taraftar olmalıyız.. Bu durumlar çok üzücü şeyler.. Haklıyken haksız duruma düşeriz hep.. Mesela Sivasspor-Konyaspor maçını hatırlayın.. Umarım bir daha asla böyle çirkin şeylerle karşılaşmayız.. Birbirimizi kontrol etmeliyiz sahada..
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.08.2006, 22:40   #22
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1044 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
agumus_58 Nickli Üyeden Alıntı
BÜLENT UYGUN'A laf yok. geçen seneki yabancıları kim getirdi. peşin hükümlülüğü bırakalım lütfen...
Bırak birader kime laf yok. Geçen yıl ki transferleri ilk yarı Lorant yaptı ve adamın aldığı futbolculardan hala faydalanıyoruz. İkinci yarı transferleri Bülent Uygın yaptı hani kim var onun aldığı... Şimdi de transferlerden sorumlu hoca transferi dahil elimizde Ertuğrul var Sivasa'ta herkes beğeniyor ama Bület Uygun yüzünden oynayamıyor... Bu adamla alıp veremediği nedir bilinmiyor.. Bu adam artık Sivasspor'u yemeye başladı. Gerçekleri görün bugün ki takımda oynayamaz mıydı ? Ertuğrul... Bülent Uygun başka hesaplar peşine düştü. Bu sene ki transferlerini de zaman gösterecek inşaallah iyi çıkar.
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.08.2006, 22:52   #23
agumus_58
Yiğido

agumus_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

97 Mesajına 169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 agumus_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
musab58 Nickli Üyeden Alıntı

Bırak birader kime laf yok. Geçen yıl ki transferleri ilk yarı Lorant yaptı ve adamın aldığı futbolculardan hala faydalanıyoruz. İkinci yarı transferleri Bülent Uygın yaptı hani kim var onun aldığı... Şimdi de transferlerden sorumlu hoca transferi dahil elimizde Ertuğrul var Sivasa'ta herkes beğeniyor ama Bület Uygun yüzünden oynayamıyor... Bu adamla alıp veremediği nedir bilinmiyor.. Bu adam artık Sivasspor'u yemeye başladı. Gerçekleri görün bugün ki takımda oynayamaz mıydı ? Ertuğrul... Bülent Uygun başka hesaplar peşine düştü. Bu sene ki transferlerini de zaman gösterecek inşaallah iyi çıkar.
doğru Lorant brezilyaya gitti andersonu sergioyu getirdi. kallayı da lorant buldu.
agumus_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.08.2006, 23:21   #24
Alp_x2
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Alp_x2 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
leblebi82 Nickli Üyeden Alıntı
görüşlere katılıyorum.. Yiğit düştüğü yerden kalkacaktır. Ama beni en fazla üzen o kendini bilmez taraftarın yaptığı. Artık futboldan anlamayan küfür eden sahaya giren taraftarları aramızdan ayıralım. Bunlara izin vermeyelim. Zaten Türk futbolu için bir günah keçisi aranıyor. Sivasspor'u yakmayalım. Yanlış hareketler bütün Sivas'a mal oluyor. Artık bunlara izin vermeyelim.
yurekten katılıyorum kardes bu mac olmasa bıle dıger maclar olur ınsallah bana sıvasspora her halukarda güveniyorum
Alt 06.08.2006, 23:23   #25
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1044 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
doğru Lorant brezilyaya gitti andersonu sergioyu getirdi. kallayı da lorant buldu.
O dediğin futbolcular Lorant'ın adı için geldi. Kalla kendi ağzıyla dedi "ben lorant için geldim" diye ve o gidince gitti.
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Sivasspor:1-Gençlerbirliği:2
Alt 06.08.2006, 23:38   #26
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Sivasspor:1-Gençlerbirliği:2

Perşembenin gelişi çarşambadan belli idi. Daha önceki birçok yazımda da belirttim .Maalesef takımın bu durumundan tek sorumlu Sn. Bülent Uygun' dur.
Bülent bey artık sivasspora faydalı olamayacağını geçen sezon yaptığı ara transferlerde belli etmiş, yaptığı transferlerden hiç bir fayda sağlanamadığı gibi birçoğuda daha oynatılmadan takımdan ayrılmak zorunda kalmıştır.

2006-22007 sezonu transferlerinde ise bomba transferler diye sahada tel tel dökülen, takıma uzun vadede katkısı şüpheli oyuncular alarak Sivassporumuzu maddi açıdanda zarara uğratmıştır. Alınan futbolcudan yarar sağlayamıyorsan parayı sokağa atmışsın demektir.

Daha önce adeta feryat ettim transfer döneminin çok iyi değerlendirilmesi gerekiyor diye.. 7-8 tane kalitesiz futbolcu alacağına aynı parayla 3-4 tane takıma fayda sağlayacak kaliteli futbolcu al daha iyi.

Şimdi fırsat varmı değerlendirirlermi bilemiyorum, ancak böyle giderse korkarımki şimdi almadıkları bazı futbolcuları devre arasında düşmemek için transfer etmek zorunda kalacaklar ..o zaman demezlermi daha önce bunları niye düşünmediniz,yapmadınız, iyi futbolcu almak için illada düşme korkusu içinde mi olmamız gerekiyor.

İlerde korkulu rüyalar görmeden transfer dönemi içinde birçok takımın yaptığı gibi ucuz ama kaliteli yabancı futbolcular alabilirdik.

Sn. Bülent Uygun , göründüğü kadarı ile Menejerlik görevinizi takım adına değil şahsınız adına ön planda tutuyorsunuz , tabiki menejerlerinde kendi haklarını düşünmesi kadar doğal birşey olamaz, ancak şahsınız Sivasspor camiası tarafından sevilmiş,sayılmış birisisiniz.
Sivasspor ismi ile birlikte anılmaktasınız. Bu durumda Sivassporun sizlere manevi borcu olduğu kadar sizinde Sivasspor a maddi manevi borçlarınız vardır. Bunun karşılığı da bu tip transferler değildir.

Lütfen hatalarınızı telafi ediniz ve Sivassporu olması gereken yere getirmek için üstünüze düşeni (faydalı transferleri) yapınız.
Sevgi ve Saygılarımla,
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.08.2006, 00:04   #27
nEfrEt
Yeni Yiğido

nEfrEt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nEfrEt Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

kötü başlamanız iyi olmadı lige..

geçmiş olsun sivas'a..

çok şaşırdığımı söylemeden geçemicem.

iyi bi kadronuz var..

hayırlısı..
Alt 07.08.2006, 00:09   #28
hiskin
Yeni Yiğido

hiskin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hiskin isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ne oldu arkadaşlar sivas ligdenmi düştü?
bu kadar kesin yargı niye? bekleyin biraz lig yeni başlıyor 32 maç daha var.yeni gelenlerede zaman tanıyın baktınız 3 4 hafta böyle gidiyor o zaman eleştirinizi yapın.sonuçtan çok sahaya girenlere engel olmaya bakın
bu sahaya girme olayları artmaya başlarsa.işte o zaman kötü yoksa tabiki yenecekte yenilecekte. genelde ilk maclar süprizlerle biter bu süprizide sivas yaptı.bence düzelir biraz sabır..
hiskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.08.2006, 00:25   #29
starkhan
Yeni Yiğido

starkhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 starkhan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Ausrufezeichen -->: Sivasspor:1-Gençlerbirliği:2

Alıntı:
maalesef çok kötü bir başlangıç yaptık. bunu skora bakarak söylemiyorum. yeni transferlerin tel tel döküldüğünü duyarak söylüyorum. merak ediyorum karol pecze hayrettinin gitmesine engel olmasaydı bu defans ne yapardı?
fakat paniğe gerek yok. inşallah zamanla taşlar yerine oturur. en azından bizim temennimiz bu yönde...
Öncelikle hakemin rezil bir maç yönettigini kabul ediyorum ama siz bu gece hayrettin i izledinizmi?.onun korudugu kanattan her yapılan atak yüregimizi agzımıza getirdi.Resmen kevgir e döndü. veeeee Hakkı oda bir rezaletti iki goldede onun hatası var.ama ne anlatıyorumki bu gece Balili, Hakan Bayraktar ve Petkoviç ten başka sahada oynayan futbolcumuzmu vardı?Ben göremedim eger gören varsa bana da söylesin bir zahmet.Birde 30 derece hava sıcaklıgı var ve stadın suları kesik.dışardan getirdigimiz sularıda içeriye almıyorlar.Ama ne hikmetse içeride su satılıyor.Fakat kaç para deseler alacagımız suyu içerdede alamadık çünkü kalmamıştı.MAç günleri stadın suları neden kesilir acaba? aynı kesinti şeref tribünündede varmıdır?
starkhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.08.2006, 00:33   #30
hakandemirezen
Yiğido

hakandemirezen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 hakandemirezen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Nilay Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar,
Futbolcularımız sitemizi sık sık ziyaret ediyor ve haklarında yapılan yorumları okuyorlarmış. Lütfen onları kıracak incitecek yorumlardan kaçınalım!!
Çok özür dilerim sizden ama bu yorumunuza katılamıyacağım.Biz onlar gibi dolar euro kazanmıyoruz.Onlar bizleri kırmazsa biz saten onları göklere çıkarırız.Yeterki onlar taraftarı inciltmesin...