-->: SİVASSPOR İBRAHİM VE SERDAR' LA YOLLARINI AYIRDI
İbrahim Aydemir sağ kanatta bana göre yetersizdi,gönderilmesi normal bence.
Vestelden sağ kanat birini alınca(Gürol) ihtiyaç kalmamış anlaşılan.
Ancak Serdar Akdoğan hızlı bi forvete benziyodu ve bize maçta adam eksiltecek bi futbolcuydu gördüğümüz kadarıyla (konya maçı).
Ayrıca Sivasspor Futbolcu Alım-Satım merkezi gibi hareket etmeyi bırakmalıdır bence ....
Önce şöyle uçuyor şöyle kaçıyor diye adam getirip sonra bırakmak garip bi durum değilmi sizcede?
Düşünülen nedir bi türlü çözemedik taraftar olarak malesef ..Anlasak yada anlatılsa belki hak veririz ama bi türlü doyurucu açıklama yapılmadı.
İnşallah bi bildiği vardır teknik heyetin diyen bi çok arkadaşım yazmış forumda.
Ancak daha sonra hocayı yermek zorunda kalmayız inşallah bu kararlarından ötürü.
çünkü bi futbolcumuz kötü oynayınca "ya bunun yerinde mis gibi şu adam vardı niye sattılarsa !!"diyen çok oluyor biliyosunuz..
Ben sivassporun oyun anlayışında oluşturulmaya çalışılan reforma saygı duyuyorum ve gerekli buluyorum gerçekten.
Ancak bu gelişmenin transferdeki doğru politikalarla desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Şimdiye kadar alınan futbolcularda ise bu reforma hizmet edecek pek fazla yeni isim göremedim açıkçası.
Tolga ve Serdar Topraktepe malesef bana göre kariyerlerinin sonunda ve bu tür futbolcular takımdan ziyade para ön planda oynarlar ..
üstelik sahada (3 maç izledim) bi olumlu hareketlerini göremedim.
Tolganın düşen samsunun defansı olduğunu düşünürsek görüntü pek iç açıcı değil hakkaten.
Serdar ise sanki sahada koşmamı istemeyin der gibi oynuyor .Aldığı topu kaptıran arkadaşına atamayan ortasaha ne işe yarar sormak lazım ilgilelere.
Böylemi maçlar kazanıcaz soruyorum bilenlere ........