Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: GALİBİYET ŞART OLDU
Alt 25.08.2006, 13:07   #5
CATLI
Yeni Yiğido

CATLI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CATLI Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: GALİBİYET ŞART OLDU

Güzel Sivasimin Güzel Insanlari!!!!!!

Su son bir haftadir görüyoruz ki yönetimde teknik heyete takimda bu kötü gidise dur demek icin kollari sivamis biz taraftarlara burda takimi destek olmamiz lazim artik lütfen surda yapilan sacma yorumlari birakalim biz düseriz yok amatör kümede oynuyan takimda yener bizi bu ne nasil bir mantik ya???

Ozaman maclara cikmayalim oynamiyalimda hükmen malup sayilalim bu dahada hosunuza gider mi???

artik kendinize gelin ya bukadar karamsarlik olmaz ki bir insanda!!!!
Sivas bu maci alacak burdada acimasizca yorum yapanlar ne diyecekler cok merak ediyorum ama eminde ilk yorumu yazan onlar olacak ve biz dememismiydik???

Yada hic yazmazlar sayet onlarin dedigi gibi olursa maci alamasak artik herkezi yönetimi istifaya davet ederler bence ederler artik bu arkadaslarin samimiyetinede inanmiyorum ben diyorum ki bunlar secime gittmek istiyor destekledikleri baska bir Baskan adayi var ama unutmasinlar ki bizim BASKANIMIZ hayaleri gercek etti sahsi menftcilik yapmiyalim arkadaslat BASKANIMIZA SIVASSPORUMUZA sahip cikalim ve karamsarliga düsmüyelim!!!

Almanyadan saygi ve sevgilerimle
CATLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla