Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: OTYAKMAZ "BİZ GÖREVİMİZİ YAPTIK SIRA SİVASLILARDA"
Alt 01.09.2006, 10:50   #11
67_DERNEK_AKKIZ
Yiğido

67_DERNEK_AKKIZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 67_DERNEK_AKKIZ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: OTYAKMAZ "BİZ GÖREVİMİZİ YAPTIK SIRA SİVASLILARDA"

haddım olmadan baskana katılıyorum .hemgurur duyacakları takım ıstıyor,hemde elelrını ceplerıne atmıyolarlar.halbukı sıvasta sermaye sahıpı turkıye ekonomısıne yon veren bı suru iş adamımız var ancak bunlar sozzde sıvaslı.
yapılan transferler umarım beklenılen gıbı olur da yuzumuz guler artık.bun aıhtıyacımız var .antalya deplesmanı moral oldu ama nolur arkakası konyayla gelsın..sıvasımızn destege ıhtıyacı varr.ve bızlere buyuk gorevler dusuyo.
67_DERNEK_AKKIZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2006, 10:57   #12
CATLI
Yeni Yiğido

CATLI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CATLI Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Güzel Sivasimin Güzel Insanlari

Ben artik buu saaten sonra bazi insanlarin gercek taraftar olduguna inanmiyorum!!!!
Istanbuldaki is adamlarmiza hic inanmiyorum onlar Sivasimizdan yeterine kopmus nerden geldigini unutmuslarbugün bir Kayserispora bakiyorum istanbuldaki is adamlari Kadir has ne yardimlarda bulunuyir ama bizimkiler maddi yardimi birakin kombine almaktan bille kaciniyor!!!
Ama ikinci ligte full ceken stad nasil oluyorda taraftarlar 4000 bin gibi komik kombineyi satamiyor alan olmuyor anlamiyorum derlerya aklin ve mantigin bittigi yer burasi!!

Almanydan Saygi ve sevgilerimle
CATLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2006, 10:58   #13
yasin_58
Yiğido

yasin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yasin_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

abicim sivaslı iş adamından çok sanatcılar bulunuyor... kanallara çıkıyorlar sivaslıyım diyorlar.. ama iş sivasspora desteğe gelince.. ortada görünmüyorlar.. ayıp yaa valla...
Alt 01.09.2006, 11:24   #14
Güner
Usta Yiğido

Güner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 552 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 Güner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yok

Başkanımıza ve diğer yönetim kurulu üyelerine bu transferlerden dolayı tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten karabulutların dolandığı bu günlerde bizleri sevince boğdunuz. Sıra taraftarlarda. Bu transferler tekrardan taraftarı ateşleyecektir.
Güner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: KOMBİNE İSTEĞİ
Alt 01.09.2006, 14:09   #15
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: KOMBİNE İSTEĞİ

Alıntı:
Güner Nickli Üyeden Alıntı
Maraton kombine 150 Ytl
Kapalı Tribün Kombine 500 Ytl

Sitemizde daha önce Kombine Bilet kampanyası yapıldı. Yurt dışında olup da maçlara gidemeyen ancak Sivasspora destek vermek isteyen gurbetçilerimiz bu kampanya aracılığı ile kombine bilet almışlardır.

KOMBİNE BİLET KAMPANYASINA KATILAN YİĞİDOLAR İÇİN GÖNDERİLECEK KOMBİNE ÜCRETLERİNİ
ASAGIDAKI HESAP NOSUNA YOLLAYA BİLİRLER
HESAP SAHIBI
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
.......................HESAP NO...............: BANKA
EURO ICIN....:00158048000310363 : VAKIFLAR BANKASI SİVAS MERKEZ SUBESİ
.......................HESAP NO..............: BANKA
YTL ICIN......:00158007282821208 : VAKIFLAR BANKASI SİVAS MERKEZ ŞUBESİ
Not= Benim Gönderdigim Kombine ücreti o yazi dan dolayi 40 gün gecikti Almanyadaki Frankfurt Vakifbanktan ögrendim sakin yazmayin yoksa gitmez alicinin hesap numarasi Euro olarak yukarida yaziyor 00158048000310363 bu numara yeterli

!!! 1967 Sivasspor Genc Traftarlar Dernegi !!!!!!!!

!!!!!!! Dernek yöneticilerinin uyarina o kirmizi yazi ile yazilan yaziyi silin
Alt 01.09.2006, 14:23   #16
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yönetim o dar bütcesine göre sinirlarinin üstüne cikti ve transferi gerceklestirdi tesekkürler yönetim . Artik her sey taraftarlarin elinde sizler taraftarlar takimi yalniz birakirsaniz karsiligini ayni sekilde alirsiniz insallah böyle bir sey olmaz 38 yillik hayalimiz bir anda yok olur gider...
Alt 01.09.2006, 14:28   #17
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1290 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Sadece bilet almayla olomuyor bu işler destek de lazım tep takımımıza destek vermek gerekiyor macta
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2006, 22:56   #18
T_İ_T
Yeni Yiğido

T_İ_T - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 T_İ_T Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

MARATON TRİBÜN 5000 KİŞİLİK..SATILAN KOMBİNE 1800 CİVARINDA..ŞU ANDA SATILMAYI BEKLEYEN 3200 KOMBİNE BİLET VAR HAYDİ YİĞİDOLAR DAHA SEZON YENİ BAŞLADI..SİVAS DIŞINDA Kİ ARKADAŞLAR,DOSTLAR,ABİLER BU SESE KULAK VERİN..BAŞKAN DESTEK İSTİYOR ..HERKES BİR TANE KOMBİNE ALSIN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNE GÖNDERSİN....

KOMBİNE BİLET KAMPANYASINA KATILAN YİĞİDOLAR İÇİN GÖNDERİLECEK KOMBİNE ÜCRETLERİNİ
ASAGIDAKI HESAP NOSUNA YOLLAYA BİLİRLER
HESAP SAHIBI
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ HESAP NO: EURO ICIN.:00158048000310363 : VAKIFLAR BANKASI SİVAS MERKEZ SUBESİ

HESAP NO: YTL ICIN.:00158007282821208 : VAKIFLAR BANKASI SİVAS MERKEZ ŞUBESİ

T_İ_T isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2006, 09:51   #19
onursahin
Acemi Yiğido

onursahin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 onursahin isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ümit SOY
umitsoy@hurdogan.com

Sivasspor’a destek vermeliyiz

Bugün biraz gündem dışı bir konuya değinmek istiyorum.Yereli ilgilendiren, Yiğidoları da ilgilendiren bir konu. Konu Sivas sporumuz. Geçen yıl tüm spor camiasını şaşırtan ve bizlerinde gurur duyduğu bir takım olarak lige başladı ve ilk yılında süper liğde güzel bir konumda bitirdi.

Bu yıl başlangıcımız biraz beklediğimiz gibi olmasa da transferler falan derken yiğidolar biraz buruk başladı süper lige. Ancak süper lig de bir takımı idare etmek,yönetmek,kısıtlı imkanlar ile başı dik durabilmekte maharet isteyen bir iştir.

İşte bu mahareti başta Sayın Başkan Mecnun OTYAKMAZ ve ekibi gayet güzel gösterdi. Halen de gösteriyorlar. Gerçi ufak tefek parazitler olsa da başkanın dik duruşu ve fedakarlığı bu güzide kulübümüzü Türksel(özellikle Türkcel demedim) süper lige devam ederken yol kazası olmadan hedefine götürecektir. Lakin bu faaliyetler kesinlikle kolektif bir şuurla ve topluca yapılacak,bütün Sivaslıların sahiplenmesiyle amacına ulaşacak bir aktivitedir. Yiğidolar işte burada sahneye çıkacak. Sahte kabadayılık değil,yürekli bir dayanışma ile fedakarca Sivassporumuzun yanında yer alması gerekir.

Dün gazetemiz spor servisinin manşeti beni bu konuya motive etti. Evet . Başkan takıma gerekli takviyeyi yaptıklarını,transferlerde inşallah iyi sonuçlar alacaklarını ve şimdi sıranın taraftarda olduğunu söylüyordu. Çok doğru söylüyor.herhangi bir işten mutluluk duyacaksan ona sahip çıkacaksın ve sende o mutluluğun içerisinde katkıda bulunacaksın. Unutmayın ki atalar damlaya damlaya göl olur demişler. Herkes,hepimiz,üzerimize düşen sorumlulukla destek olmalıyız.

Yılların hasretine son veren insanlara minnet duyup,sivassporumuzun süper ligde Türk futbolu adına kaliteli,centilmen ve başarıyla ilimizi temsil etmesini sağlamalıyız. Onun içinde destek ve destek, olmazsa olmaz tek kuraldır.Taşıma suyu ile değirmen dönmez,elden gelen öğün olmaz o da zamanın da bulunmaz demiş atalar.

Nede güzel ve anlamlı demişler. O halde taraftarlar olarak herkes üzerine düşeni yapacak,maddi ve manevi anlamda hepimiz sorumluluk duygusuyla takımımıza sahip çıkacağız.

Bu takım yine fırtınalar koparır,yine spor otoritelerini şaşırtıp, başarılarından bahsetmek zorunda bırakacaktır. Kırmızı beyaz üç yıldız bu yıl da başarılı olacaktır. Herkes güvenmeli ve başkanıyla,yönetimiyle,ilin bürokrasisi ve halkıyla bir bütün olarak mücadele etmelidir diye düşünüyorum. Başarılar diliyor yolunuz açık olsun diyorum. İnanıyorum ki SİVASSPOR Türk futboluna kalite getirecektir.
onursahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2006, 10:02   #20
koyu58
Tecrübeli Yiğido

koyu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koyu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BAŞKNIM HELAL OLSUN SANA üzerine düşeni layıkıyla yaptın ama sivasta kimse gelip 150 ytl bilet parası vermez çünkü işsası dar zaten çalışan adam yok
bari maç başı biletleri 10-20 ytl takım ayakta duramaz zaten 10-20 ytl olunca kise gelmiyor bari 3-5 ytl olsun stadı full çek desteğini arkana al önüne geleni devir full çektiğin parayla, gelmeyenlerin olduğu zamanki ile hemen hemen aynı olur belkide fazla bile olur