Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 19.04.2005, 09:32   #11
Unnamedplayer
Acemi Yiğido

Unnamedplayer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Unnamedplayer ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
LütfiÜnal Nickli Üyeden Alıntı
Fikret Ünsal hakkimdaki düsüncelerimi daha öncede bildirmistim.Gereksiz aciklamalar.Böyle dost kazanilmaz.iki takimi isim vererek överseniz diger onbes takimin anti sempatisini alirsiniz.
gorunen koy kılavuz ıstemez sen sımdı cıkıp adana super ligi hakediyor dersen mıllet bı tarafıyla guler bende manısanın yerıne bı bursanın yada kocaelının cıkmasını ısterım burda onemlı olan ısımler degıl taraftar potansıyelı olan takımların cıkması sen bı gese bi febe macındamı daha cok zevk alıyorsun taraftar acısında on bınlere oynuyorlar sivas-bursa macında gordukkı taraftarı olan takımların macları daha iyi oluyor ızleyenler daha cok zevk alıyor sımdı manısa cıksa ne olcak fabrıkalarından getırdıklerı ıscılerı super lıge ne renk katcak adam emekgının pesınde gelıp 90 dakka orda bagırcakmı bıde manısanın bıze dost olması sivasda kımse ıstemıyor zaten oyle bısıde olmaz bı ıstesek bıle 4-2 yendıgımız macdan sonra adamlar super lige cıkmadı 2a da kaldılar ben nasıl bızı yenıp super ligden eden sebata sempati ile bakmıyorsam onlarda sana bakmıyor git bak bakalım sitelerinde neler diyorlar sonuna kadar destelegım bı acıklama

NOT:Sivasda olupda V.manisa macına gelmeyen sivaslı değildir!!! :twisted:
Alt 19.04.2005, 09:33   #12
casus84
Usta Yiğido

casus84 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 casus84 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivaslim58 Nickli Üyeden Alıntı
''Bir şehir futbolu sevmiyorsa o şehrin Birinci Süper Lig'de olması Türk futboluna zarar verir'' diyen Ünsal, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Bunun için de bir Kayseri Erciyesspor, Kocaelispor veya Bursaspor'un Birinci Süper Lig'e çıkmasının Türk futbolu adına daha büyük fayda sağlayacağı kanaatini taşıyorum. Bunlar Türk futboluna büyük yarar ve katkı sağlar, ancak Manisa şehri hiçbir şekilde katkı sağlamaz. Çünkü netice olarak Manisa şehri futboldan uzak, kopuk, futbolu sevmiyor. Futbolu sevmeyen bir şehrin takımının da Birinci Süper Lig'de olmasının bir mantığı yoktur. Türk futbolu Vestel Manisaspor'un çıkmasıyla hiçbir şey kazanmaz, çok şey kaybeder.''

Bu arada, Sivassporlu futbolculara 2 gün izin verildiği, takımın Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarına çarşamba günü başlayacağı bildirildi.

YUKARDAKİ DEMEÇE BAKIN SANANE KARDEŞİM MANİSANIN FUTBOLU SEVMEDİĞİNDEN.YOK ERCİYES ,KOCAELİ,BURSA ÇIKSINMIŞ O ZAMAN BİZ BU HAFTA KENDİMİZ İÇİN DEĞİLDE BU TAKIMLAR İÇİNMİ OYNAYACAGIZ.MAÇIN İÇİNE ETTİN.TEK KELİME İLE BRAVO.

GARDAŞIM FİKRET ÜNSAL O AÇIKLAMAYI STADIMIZDA 3,000 KİŞİ VARKEN SÖYLEDİ.BELKİ KATILIMDAN ÖTÜRÜ BİR ENDİŞESİ VEYA KIZGINLIĞI VAR İDİ.AMA YİNE DE AÇIKLAMASI TALİHSİZLİK.SEN YİNEDE MORALİNİ BOZMA BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ.
casus84 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.04.2005, 09:50   #13
Unnamedplayer
Acemi Yiğido

Unnamedplayer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Unnamedplayer ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
sivaslim58 Nickli Üyeden Alıntı
''Bir şehir futbolu sevmiyorsa o şehrin Birinci Süper Lig'de olması Türk futboluna zarar verir'' diyen Ünsal, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Bunun için de bir Kayseri Erciyesspor, Kocaelispor veya Bursaspor'un Birinci Süper Lig'e çıkmasının Türk futbolu adına daha büyük fayda sağlayacağı kanaatini taşıyorum. Bunlar Türk futboluna büyük yarar ve katkı sağlar, ancak Manisa şehri hiçbir şekilde katkı sağlamaz. Çünkü netice olarak Manisa şehri futboldan uzak, kopuk, futbolu sevmiyor. Futbolu sevmeyen bir şehrin takımının da Birinci Süper Lig'de olmasının bir mantığı yoktur. Türk futbolu Vestel Manisaspor'un çıkmasıyla hiçbir şey kazanmaz, çok şey kaybeder.''

Bu arada, Sivassporlu futbolculara 2 gün izin verildiği, takımın Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarına çarşamba günü başlayacağı bildirildi.

YUKARDAKİ DEMEÇE BAKIN SANANE KARDEŞİM MANİSANIN FUTBOLU SEVMEDİĞİNDEN.YOK ERCİYES ,KOCAELİ,BURSA ÇIKSINMIŞ O ZAMAN BİZ BU HAFTA KENDİMİZ İÇİN DEĞİLDE BU TAKIMLAR İÇİNMİ OYNAYACAGIZ.MAÇIN İÇİNE ETTİN.TEK KELİME İLE BRAVO.
Ben bi antalya bi sarıyer macında cıkmayı garantileyegimize bu macda garantilemeyı ısterim bu hafta sen mersini yenip hangi takımlara calıstın sorması ayıp adamlar kaptırmıs gelıyorlardı biz burda vesteli yenersek son haftalara kadar kocaelı potada kalırsa sondan oncekı hafta manisa-kocaeli macı eger bu macıda kocaelı kazanırsa manisa bu sene yine cıkamıyacak ben manisanın cıkmasını İS-TE-Mİ-YOR-UM(kendi fikrim) ister hosuna gitsin ister gitmesin sen manisayı yendıgın zaman bu takımlar kazanclı cıkacak o zaman bızım cezalı oldugumuz k.erciyes macında yenılseydık bu lıg o kadar kızısmıyacakda sivas manisa erciyes alıp basını gideceklerdi :twisted:
Alt 19.04.2005, 10:32   #14
trafocu
Acemi Yiğido

trafocu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 trafocu FAZLA SÖZE GEREK YOKtrafocu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sevgili Arkadaşlar
Herşeyden önce Futbol futboldur.Bu mahalle takımı bile olsa.Oynamakta amaç ütmaktır. Yenilmekte vardır yenmekte.Bu gün adı süper liğde olmayan takımların seyircileri ve o memleketin güzel insanları çabaları sonucu süper liğe çikamıyorsa onlara diyebilirmiyiz ki siz zaten yakişmıyordunuz. Maazallah Sivasspor aynı yıl düşme potası içine girerse adamlar kulakları ile gülerler.Süper liğ yalnız İstanbul takımları deyil ki. Nanisaspor elbet Westel çalişanlarını getirecektir.Bilenler bilirler Fanatık kabül edilen ve bir zamanlar 1.liğde fırtına estiren Göztepe içler acısı haldedir ve yakın zamanda yakın tarihte sırf taraftarı gelsin diye maçlar beleşdi. Ve yine bu gün dünya kadar İzmir takımı olmasına ragmen hiç biri süper liğde deyildir.Bırakın Westel de süper liğe çiksın. Çiksın ki biz İzmirli Sivaslılar olarak Manısanın altını üstüne getirelim. Orada onlara şu mesaji verelim ' İşte Futbol sevgisi işte memleket sevgisi ve işte taraftar
'
trafocu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.04.2005, 11:04   #15
58_serhat
Yeni Yiğido

58_serhat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58_serhat ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadaşlar ben daha önceside yazmıştım bu sözde(bence ancak kahve kültürüne sahip)sayın basın sözcümüz reklamını yapıyor. ne kazandık biz sizin bu görüşünüzle? lütfen sen artık birkaç tane danışmanla çalışki bizlerede daha fazla kötülük etmeyesin çok degil daha bir hafta öncesi yaptın yapıcagını şükürki sayın hocamız ve futbolcularımız o karamsarlıgı aştılar bazen susmak erdemdir konuşmayı yazmayı ögrenene dek! saygılar .
58_serhat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.04.2005, 11:17   #16
LütfiÜnal
Yiğido

LütfiÜnal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 LütfiÜnal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Unnamedplayer Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
LütfiÜnal Nickli Üyeden Alıntı
Fikret Ünsal hakkimdaki düsüncelerimi daha öncede bildirmistim.Gereksiz aciklamalar.Böyle dost kazanilmaz.iki takimi isim vererek överseniz diger onbes takimin anti sempatisini alirsiniz.
gorunen koy kılavuz ıstemez sen sımdı cıkıp adana super ligi hakediyor dersen mıllet bı tarafıyla guler bende manısanın yerıne bı bursanın yada kocaelının cıkmasını ısterım burda onemlı olan ısımler degıl taraftar potansıyelı olan takımların cıkması sen bı gese bi febe macındamı daha cok zevk alıyorsun taraftar acısında on bınlere oynuyorlar sivas-bursa macında gordukkı taraftarı olan takımların macları daha iyi oluyor ızleyenler daha cok zevk alıyor sımdı manısa cıksa ne olcak fabrıkalarından getırdıklerı ıscılerı super lıge ne renk katcak adam emekgının pesınde gelıp 90 dakka orda bagırcakmı bıde manısanın bıze dost olması sivasda kımse ıstemıyor zaten oyle bısıde olmaz bı ıstesek bıle 4-2 yendıgımız macdan sonra adamlar super lige cıkmadı 2a da kaldılar ben nasıl bızı yenıp super ligden eden sebata sempati ile bakmıyorsam onlarda sana bakmıyor git bak bakalım sitelerinde neler diyorlar sonuna kadar destelegım bı acıklama

NOT:Sivasda olupda V.manisa macına gelmeyen sivaslı değildir!!! :twisted:
Sayin gardas simdi kimin cikacagina bizler degil oynanan oyunla futbolcular karar verir.Baska bir kulübün basin sözcüsü hic degil.Ikincisi fabrikanin iscilerimi destekleyecek diyorsun.Gayet tabiiki o sehrin fabrikasindaki isciler destek verecek.Manisada en az diger 17 takim gibi rakiplerimizden birisi.Düsmanimiz degil.Son olarak Süper lig istekler korosu degil hak eden cikar.Biz istedigimiz takimlari cikartamayiz.Simdi ikinci ligdeki rakipleri düsman görürsek yarin süper ligde 17 düsmanimiz daha olur.Birakalim kim cikarsa ciksin.Yeterki biz sampiyon olalim.
LütfiÜnal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.04.2005, 11:41   #17
ers58
Yeni Yiğido

ers58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ers58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

lütfi abi daha önce demişti zaten. Abi bu adam boş boğazın teki ortamı geriyo bir manisa sivas geriliminin kime faydası olcak diyelimki bu maç ta sivas kötü bir sonuç aldı o taraftar bu açıklamalar sonucunda ne kadar gerildi görülür. Dahada kötüsü var manisalı bir yönetici kalkıp sivas insanı yobazdır, insan yakarlar asıl onlar birinci lige yakışmaz vb... açıklamalar yapsa ve seneye sivas manisa 1. süper ligde karşı karşıya geldiklerinde çıkacak olaylardan kim sorumlu olcak sivaslılarmı manisalılarmı bence ikiside değil ortamı geren bizim boşboğaz fikret ünsal olacak ama kime ne anlatırsın BIRAKSIN ARTIK TURŞUYU BİZ SATALIM........... Açıklamam belki hakaret düzeyine geldi özür dilerim ama haketti fikret beyyyy.....
Alt 19.04.2005, 13:56   #18
Gecehakimi
Yeni Yiğido

Gecehakimi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 Gecehakimi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivasspor basın sözcüsü Fikret ünsal'ın açıklamasının ardından, yiğidoların tepkilerini ve eleştirilerini okudum; ne yalan söyleyeyim hem sevindim hem üzüldüm. Sevindim, çünkü Sivasspor'da herkesin sahip çıktığı bir kurum olmak yolunda hızla ilerliyor; basın sözcüsünün açıklamasını dinleyip içinden "hadi canım sende" demek yerine, herkes karşıt görüşünü ve düşüncesini dile getirebiliyor. Bu olumlu bir adım; inşallah Sivasspor yöneticileri bu olumlu adımı doğru algılayabilir ve içindeki F.Ü. gibi hatta F.T. gibi kişilerin kendine çeki düzen vermesi için gereğini yapar. Bir taraftan da üzüldüm; çünkü taraftarların gördüğünü ve hissettiğini maalesef kulüp başkanı başta olmak üzere diğer aklıbaşındaki hiçbir yönetici görmüyor.Her hafta bu kadar tutarsız, birbiriyle çelişen, daha da önemlisi kulübün bizzat kendisiyle çelişen bu kadar beyanatı dinlemekten ve de okumaktan mideme kramplar giriyor. Asıl merakım şu; acaba Fikret ünsal'ın her maç sonrasında ve arada sırada çıkıp saçmaladığı şeyler hakketen kulübün görüşü mü, yoksa kendi görüşleri mi? Kulübün görüşüyse, yandık! Hem de yandık ki, ne yandık! Başarıya mı sevinelim, embesilliğe mi üzülelim!!! Adam bir yengilginin ardından çıkıp hocayı suçluyor, ertesi gün Hocamız baştacımız diye açıklama yapıyor. Hem de kamuoyu önünde. Hem de kulüp adına. Bu kadar acemilik, bu ne kadar başıboşluk, bu ne kadar saçmalık, bu ne kadar "Ne versem yutarlar" zihniyeti, bu ne kadar küçümseme, bu ne kadar kamuoyunu ciddiye almama. Son açıklaması bardağı taşıran son damla. Vestel Manisa lige yakışmazmış!!! Sanane!!! Sanane be adam!!! Senin baktığın açıdan bakarsak, birileri de çıkar senin baktığın açıdan bakıp "Sivasspor hiç yakışmaz" der! Çünkü deme hakkını veriyorsun onlara. Tamam, Vestel Manisa lige çalışmıyor diyelim ve kabul edelim. Ya sen ve söylediklerin? Sivasspor'a yakışıyor mu? Yakışıyor diyorsan, bu formlarda yapılmış bir anket var; üç-beş dakikanı ayır da bir bak!!! Kamuoyu ne diyor senin için.
Gecehakimi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.04.2005, 01:45   #19
okop
Yeni Yiğido

okop - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 okop ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Merhaba sevgili Sivaslı arkadaşlar
Buraya yazmamın sebebi yöneticiniz neler düşündüğümüzden haberdar olur ümidi, açıklamalarına bilimsel cevaplar vermek ve sizlerle de paylaşmak isteğimdir.
Türkiye yakın geçmişte bu tür koltuğunu dolduramayacak insanların yaptığı gafları tecrübe etti (Yaşar Yakış, Kemal Unakıtan, Aziz Yıldırım, Atilla Koç, Fikret Ünsal… Unuttuklarımı siz tamamlayın.) Yani herkes istediğini düşünür ama bazılarının sesli düşünmesi Zaralıdır diyebiliriz.
Bende Okop olarak Sivas’ın ülke futboluna katkısı olmayacağını düşünebilir rasyonel olarak illeri değerlendirip İzmir Adana Eskişehir Bursa Kocaeli Çanakkale Antalya Adana Mersin gibi gelişmiş iller süper ligde temsil edilmeli diyebilirim. Bu sadece beni bağlar. Ama koltukta oturanların açıklamaları koltuğun malikini bağlar.
Gelelim meşhur beyanatı geçersiz kılacak değerlendirme ve açıklamalarıma.
- “Manisa şehri futboldan uzak, kopuk, futbolu sevmiyor”
Efendim beyefindiler o kadar iyi sosyal gözlem yapabiliyor ki 2 gün kalınca anlayıveriyor. Ben tahmin edeyim öngörülerini maç günü şehirde konvoy görememiştir, davuluyla bağıran çağıran yoktur, stad full değildir ve sonuçta Manisalılar futbolu sevmemişlerdir. Bilimsel bir indikatör olan (nüfus/işsizlik) oranı size verir o futbol sevgi göstergesini. Daha başka alt lümpen kültürler de vardır velev ki uzamasın.
-“bir şehrin takımını paranın”
Efendim USA de futbol hiç sevilmez ama 2002 de 8. olmuşlardır. Futbolda endüstrileşme, sponsorluk, sermaye sahiplerinin ilgisi futbolu daha iyi yerlere getirmiş seyir zevkini yükseltmiştir. En son örnek Chelsea. Ha sen belki JetPA YİMPAŞ UZAN örneklerini veriyon bunları biz manisa taraftarı da biliyoruz ve sermaye-şehir-futbol başarısını sağlayacaz inşaallah.
-“ve siyasetin gücüyle”
Ben 4 yıl Erzincanda yaşadım yani şimdi hariçten gazel atan değil icraatın içinden gördüklerimi söyliyim. Yıllardır ülkenin sağ tarafı alışmış devlet eliyle yapmayı herşeyi lige çıkıp orda kalmayı bile devletten istemiş. Şimdi siz söyleyin malum bakan mı takımı için salık veren açıklamaları yapıyor yaksa meclisin başkanı mı?
“Birinci Süper Lige çıkartmanın bir alemi ve mantığı yoktur.''
Şimdi mantık kimde yok siz bana söyleyin alemin önünde. Bilgi sahibi olmadan fakir sahibi olanlar daha super lige çıkmadan super lige zara veren davranışlar sergiliyor, çıkınca neler yapacak göreceğiz. AAA super lige zarar mı dedim yani futbolumuza zarar Allah söyletti zararın hangi bireyden geleceğini.
Unuttuğum değinmediğim bişey kaldımı bilmiyorum. Holigan falan değilim Sivaslılarla sorunum yok sadece lafım Fikret Ünsal’a umarım o da okur.
Not: Geçen sezonun 2A şampiyonu düşecek nerdeyse Allah sonunuzu benzetmesin arkadaşlar.
saygılarımla
okop isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.04.2005, 02:14   #20
GuNaY
Gast

[size=6]futbolla sanayinin ne alaksı var??? o zaman gelismemis illeri hic ligelere almayalım veya ona ligt statüsü belirleyeli?? baya akıllıca olur?? sencede ole deilmi mantıklı kardesim(!)[/size]

Konu Kapatılmıştır