Sivasspor basın sözcüsü Fikret ünsal'ın açıklamasının ardından, yiğidoların tepkilerini ve eleştirilerini okudum; ne yalan söyleyeyim hem sevindim hem üzüldüm. Sevindim, çünkü Sivasspor'da herkesin sahip çıktığı bir kurum olmak yolunda hızla ilerliyor; basın sözcüsünün açıklamasını dinleyip içinden "hadi canım sende" demek yerine, herkes karşıt görüşünü ve düşüncesini dile getirebiliyor. Bu olumlu bir adım; inşallah Sivasspor yöneticileri bu olumlu adımı doğru algılayabilir ve içindeki F.Ü. gibi hatta F.T. gibi kişilerin kendine çeki düzen vermesi için gereğini yapar. Bir taraftan da üzüldüm; çünkü taraftarların gördüğünü ve hissettiğini maalesef kulüp başkanı başta olmak üzere diğer aklıbaşındaki hiçbir yönetici görmüyor.Her hafta bu kadar tutarsız, birbiriyle çelişen, daha da önemlisi kulübün bizzat kendisiyle çelişen bu kadar beyanatı dinlemekten ve de okumaktan mideme kramplar giriyor. Asıl merakım şu; acaba Fikret ünsal'ın her maç sonrasında ve arada sırada çıkıp saçmaladığı şeyler hakketen kulübün görüşü mü, yoksa kendi görüşleri mi? Kulübün görüşüyse, yandık! Hem de yandık ki, ne yandık! Başarıya mı sevinelim, embesilliğe mi üzülelim!!! Adam bir yengilginin ardından çıkıp hocayı suçluyor, ertesi gün Hocamız baştacımız diye açıklama yapıyor. Hem de kamuoyu önünde. Hem de kulüp adına. Bu kadar acemilik, bu ne kadar başıboşluk, bu ne kadar saçmalık, bu ne kadar "Ne versem yutarlar" zihniyeti, bu ne kadar küçümseme, bu ne kadar kamuoyunu ciddiye almama. Son açıklaması bardağı taşıran son damla. Vestel Manisa lige yakışmazmış!!! Sanane!!! Sanane be adam!!! Senin baktığın açıdan bakarsak, birileri de çıkar senin baktığın açıdan bakıp "Sivasspor hiç yakışmaz" der! Çünkü deme hakkını veriyorsun onlara. Tamam, Vestel Manisa lige çalışmıyor diyelim ve kabul edelim. Ya sen ve söylediklerin? Sivasspor'a yakışıyor mu? Yakışıyor diyorsan, bu formlarda yapılmış bir anket var; üç-beş dakikanı ayır da bir bak!!! Kamuoyu ne diyor senin için.
|