bizlerWWW.SİVASSPOR.COM yönetimi olaraksitemize giren üyeler için elimizden geldiği kadar güzel hizmet sunmaya çalışıyoruz vede bunu başardığımızında kanıtı 20 bin üyemizin olması bunlarıda başarmamızdaki tek unsur disiplin ciddiyet bunları yaptımmı her şeyin üstesinden geliriz vede geliyoruzda 24 saat boyunca görevli arkadaşlar yılmadan osanmadan üyelerimize en güzelini sunmaya çalışıyoruz burdan sitemize ilgi gösterip bizleride seçtiği için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız her şey sivas ve sivassporlular için GÖREVDE MERHAMET SİTEYE İHANET DEMEKTİR saygılarımla mustafa ersoy
Hep birlikte...
Daha güzel hizmetler için...
Ve daha nice güzellikler için...
El ele...
Gönül gönüle...
.
.
.
sivaslı olupta her ay veya her gün sivasa gitmek gerekmiyor sivasspora üye olmak yeterde artar bile çünkü bütün dünyanın dört bir yanından sivaslı hemşerilerimiz var burada kim nerede kim ne yapmış hem haber amaçli hemde sivassporumuzu tanama açısından çok güzel bir başlangıçonun için buradan tüm sivasspora ve sivasımıza verdikleri destekten dolayı tüm üyeleri kutluyorum
İnanıyorum ki www.sivasspor.com çok daha fazla katılımla sadece TÜRKİYEde değil Dünyada da en çok tıklanan taraftar sitesi olacaktır,çünkü layık olduğu yer orası...
Başta Rüştü ELMAS Beye ve sitemizde görevli tüm arkadaşlara bu başarıya ortak oldukları için teşekkür ediyorum.
Yüce ALLAH daim kılsın İnşaAllah!