Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 27.12.2004, 16:22   #1
tahakalebasi
Yeni Yiğido

tahakalebasi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tahakalebasi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SİVASSPOR MEHMET YILDIZ,LEVENT,NİYAZİ VE MURAT KARAKOÇ'U ALMAKLA DOĞRU KARAR VERDİMİ?
tahakalebasi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2004, 07:51   #2
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Eğer bu futbolcular alındıysa veya anlaşma saglandıysa bence çok iyi transferler....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2004, 14:08   #3
tahakalebasi
Yeni Yiğido

tahakalebasi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tahakalebasi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivasspor bu futbolcuları alacağını açıkladı.şimdi size o futbolcuları tanıtıyım:LEVENT:Çaykur Rizede oynuyor.çok iyi bir savunma.NİYAZİ:Ankaragücünde oynuyor çok kaliteli gol atan bir forvet.MURAT KARAKOÇ:Altayın en iyi futbolcularından birisi.golde atabilen bir ortasaha.MEHMET YILDIZ:Dardanelin en iyi futbolcusu.eskiden sivasspordada oyanayan Mehmet Yıldız.Her mevkide oynayabilen kaliteli bir futbolcudur.çok iyi bir santrafor.golleride çok güzel ve kalitelidir. :D
Alt 29.12.2004, 14:34   #4
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1315 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
tahakalebasi Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor bu futbolcuları alacağını açıkladı.şimdi size o futbolcuları tanıtıyım:LEVENT:Çaykur Rizede oynuyor.çok iyi bir savunma.NİYAZİ:Ankaragücünde oynuyor çok kaliteli gol atan bir forvet.MURAT KARAKOÇ:Altayın en iyi futbolcularından birisi.golde atabilen bir ortasaha.MEHMET YILDIZardanelin en iyi futbolcusu.eskiden sivasspordada oyanayan Mehmet Yıldız.Her mevkide oynayabilen kaliteli bir futbolcudur.çok iyi bir santrafor.golleride çok güzel ve kalitelidir.
[size=6]Benim bildiğim mehmet yıldız telekomda oynuyor ama herhalde dardanele transfer olmuş [/size]
Alt 29.12.2004, 14:51   #5
izmirliyigido
Gast

Bu oyuncular gerçekten transfer edilecekse çok iyi. Ama benim bildiklerimde Mehmet Yıldız Türk Telekom'da oynuyor. Ve ayrıca Murat Karakoç Altay'da forvet oynayan bir futbolcu. Niyazi ise defansif özellikli bir orta saha. Bilmiyorum yanlışmı biliyorum. Yanlışsa düzeltin....

Alt 29.12.2004, 15:02   #6
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Bu oyuncular gerçekten transfer edilecekse çok iyi. Ama benim bildiklerimde Mehmet Yıldız Türk Telekom'da oynuyor. Ve ayrıca Murat Karakoç Altay'da forvet oynayan bir futbolcu. Niyazi ise defansif özellikli bir orta saha. Bilmiyorum yanlışmı biliyorum. Yanlışsa düzeltin....
çok doğru söylemişsin....
Alt 30.12.2004, 01:37   #7
nejmi58
Tecrübeli Yiğido

nejmi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nejmi58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

valla bu transferler bomba transfer degil ama ismail hocanin listesi buysa bekleyip görmek lazim. cünkü simdiye kadarki basarisi ortada.
adamin oyun düzeninde futbolcular degil sistem önemli. sivasspor takim futbolu oynuyor. o yüzden yildiz futbolcu yerine sistemine uyan futbolcu
secmis olabilir.nejmi58@web.de
nejmi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.01.2005, 17:00   #8
izmirliyigido
Gast

Şu ana kadar yapılan transferlerden en isabetlisi Mehmet YILDIZ olacak diyorum. Mehmet'i 2 sene önceden biliyoruz. Yırtıcı, dağıtıcı ve golcü bir forvet. Ben şahsen çok sevindim.

Yasir'e gelince orta saha da iyi işler yapacağına inanıyorum. Zaten başarılı olacağına inanmasa teknik kadro karar vermezdi. G.Antepspor'dan Onur ise kapalı bir kutu fakat genç olduğu için geleceğe yatırım olabilir. Siz ne dersiniz?

Alt 04.01.2005, 12:19   #9
sivaslikaplan
Yeni Yiğido

sivaslikaplan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslikaplan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

transferler konusunda arkadaşlar öncelikle teknik direktörümüz ve ekibi ile önümüzdeki senelerde yine çalışma yapmanın faydalı olacağını,ertuğrul,hayrettin gibi oyuncularla kontrat yenilenmesi gerektiğini bunun dışında sivas için bu sene transfere gerek olmadığını bu sene açık ara şampiyon olacağımızı düşünüyorum.selamlar
sivaslikaplan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.01.2005, 12:33   #10
serhankaburcuk
Usta Yiğido

[size=4]Valla bence hocada yöneticilerde takımdaki dengeyi bozmak istemiyorlar yani yapılan transferler bunu gösteriyor.İsmail hocanın yaptıkları ortada bekleyerek değilde destek vererek görmek lazım.Takımımıza güvenelim bu takım inşallah daha çok iş yapacak.

Hep Destek Tam Destek
[/size]
Konu Kapatılmıştır