19 Aralık 2004 tarihinde istanbul Olimpiyat Stadyumunda oynanan ve Sivasspor takımın 3-2 deplasmanda kazandığı Karagümürkspor maçında yaşanan bazı hadiselerden dolayı Sivasspor kulübüne Futbol Federasyonu 50 milyar türk lirası ceza verdi. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz,” sivasspor 19 aralıkta Olimpiyat stadyumunda Karagümrükspor ile bir karşılaşma oynamış ve 3-2 bu karşılaşmayı deplasmanda kazanmıştı. Karagümrükspor yönetimin itirazı üzerine 5000 biletsiz seyirci oynadığı ve bunun maddi karşılığı olarakta 50 milyarlık bir maddi kayıplarının olduğunu ifade eden Karagümrüksporlu idarecilerin itirazına federasyon yaptığı çalışma sonrası karar verdi.
Bugün Futbol Federasyonu yöneticilerinde Davut Dişli ile görüşen Sivasspor kulübü başkanı Mecnun Otyakmaz Karagümrükspor –Sivasspor maçı öncesi olimpiyat stadyumuna 5000 biletli seyirci girmesi sebebiyle futbol federasyonunun 50 milyar gibi tarihi bir ceza kestiğini söyledi. Oytakmaz ; “50 milyarlık cezanın 45 milyarı Karagümrükspora ,5 milyarı ise futbol federasyonuna aktarılacak.Karagümrükspor kulübü başkanı Cem Pehlivanlıya ben maç öncesi güvenlik yetersiz ise başkan oynatmayalım.”dedim o zaman hiç itiraz etmediler .”dedi.
BU DURUM KARŞISINDA SESSİZ KALMAYALIM...
TÜRKİYE FUTBOL FEDERSAYONUNA ŞİKAYETTE BULUNALIM...
EVET GARDAŞ BÖĞLE İŞMİ OLUR NE CEZASI BU YAA..
HEM BAŞKANIMIZ NE GÜZEL DEMİŞ GÜVENLİK YETERSİZSE OYNATMAYALIM DEMİŞ ONA GELİNCE SESLERİ ÇIKMIYOR AMA.. :twisted: :twisted: :twisted: ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ :wink:
EVET GARDAŞ BÖĞLE İŞMİ OLUR NE CEZASI BU YAA..
HEM BAŞKANIMIZ NE GÜZEL DEMİŞ GÜVENLİK YETERSİZSE OYNATMAYALIM DEMİŞ ONA GELİNCE SESLERİ ÇIKMIYOR AMA.. :twisted: :twisted: :twisted: ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ :wink:
o ödenecek cezanın içerisinde bizlerinde parası var benim hakkım haram olsun yüce mevlam yedirmesin bu paraları onlara
SANA OLAN SEVDAMDANDIR,
BİLESİN
HAVASI SUYU SERT,
İNSANI MERT OLAN SİVAS'IM
[size=6]bu ne yawwwww :evil: :evil: :evil: adamların derdi baska (adamda deillerya iste) bsaka neden bulamadılar tabi bu aralar gecmisi arastırın... soysuz bunların hepsi soysuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :evil: :evil: :evil: [/size]
serefsiz karaktersizler yaa bi insanin basarisinin kiskanilmasi bu kadar belli edilebilir burdan karagümük klubüne sesleniyoruz siz bizi örnek alacaginiza önümüze tas koymayin yoksa o tas yapacagini bilir diyorum ...